1. Jakson pelaajat ja joukkueet

Artikkeli

LIIGA

1. Jakson pelaajaksi on valittu Manhattanin hyökkääjä Trn.

Trn pelasi jakson aikana kahdeksan ottelua tehopistein 21+14 ja piti jakson päätteeksi oikeutetusti hallussaan liigan pistepörssin kärkeä. Etenkin maalitilastossa Trn oli omaa luokkaansa. Tiukan vastuksen tarjosi Kaakkuri, joka jäi äänestyksessä vain muutaman pisteen päähän.

1. Jakson joukkueeksi on valittu Devils.

Devils pelasi jakson aikana ainoastaan vaadittavat neljä ottelua, mutta näytti kuitenkin viretilansa heti ottamalla näistä peleistä jokaisesta täyden pistepotin mukaansa. Devils ei jättänyt vastustajilleen jossiteltavaa niin otteluissa kuin äänestyksessäkään, sillä joukkue listattiin lähes jokaisen äänestyskortin kärkeen. Phoenix Rising jäi tässäkin äänestyksessä toiselle sijalle, sillä joukkue oli äänestetty yhtä selkeästi toiseksi jakson joukkueena.

 

1. DIVARI

1. Jakson pelaajaksi on valittu Jerusalemin hyökkääjä Nuppu.

Nuppu pelasi täydet kymmenen ottelua jakson aikana ja keikkui visusti piikkipaikalla niin piste- kuin maalipörssissä. Tehoilla 24+10 pelannut Nuppu oli melko selvä valinta divarin jakson pelaajaksi, sillä hän oli ainut pelaaja, joka löytyi jokaiselta äänestyskortilta rankattuna. Divarissa oli useammalla pelaajalla hyvä jakso, sillä äänet jakautuivat huomattavan paljon, mutta toiseksi eniten huomiota sai pistepörssissä heti Nupun takaa löytyvä TarG.

1. Jakson joukkueeksi on valittu SC Bern.

SC Bern saalisti jakson aikana jokaisesta pelaamastaan ottelusta pisteitä, eikä joutunut tyytymään kuin kahdessa ottelussa yhdeksästä pisteiden jakoon. SC Bern oli ensimmäisen jakson äänestyksessä yksi selkeimmistä valinnoista, sillä he olivat lähes jokaisella äänestyskortilla ykkösrankkauksena. Divarin onnistujat olivat muutenkin yksimielisesti äänestetty, sillä yhtä korttia lukuun ottamatta Jerusalem ja The Unit täydensivät jokaista äänestyskorttia.

 

2. DIVARI

1. Jakson pelaajaksi on valittu HC Pilsner-Urquellin hyökkääjä purkka.

Purkka pelasi jakson aikana kuusi ottelua ja etenkin kuuden maalin ja yhdeksän tehopisteen ottelu HC Frydek Mistekia vastaan nosti purkan lopulta selvähköön äänestysvoittoon. Myös 2. divarissa oli hajontaa jakson parasta pelaajaa äänestettäessä, mutta kahden kärki erottui muista ja sen täydensi Zinovjevi.

1. Jakson joukkueeksi on valittu Blashyrkh Frost Demons.

Blashyrkh Frost Demonsin valinta 2. divarin jakson joukkueeksi oli koko äänestyksen selkein, sillä joukkue oli jokaisella äänestyskortilla ykkösrankkauksena. Blashyrkh pelasi vihreänsävytteisen jakson häviten seitsemästä ottelustaan vain kahdesti ja joukkueen sijoitus olikin jakson jälkeen 2. divarin kärjessä. Skavaböle B.K.:lla oli liigan äänestyksen tapaan Phoenix Risingin kohtalo, sillä joukkue tai joukkueen edustaja jäi tällä kertaa molemmissa toiseksi.


Jakson pelaajat ja joukkueet äänestää Superliigan mediatiimi.

Tietoja
Kirjoittanut: humble
Julkaistu: 19.03.2019 17:13
Luettu: 893 kertaa

Kommentit (6)

snidi, 19.03.2019 17:47
hitto aattelin että teidän mediatiimillä ois saanu enemmän sisältöä jaksokatsaukseen kun pistepörssien kärkinimet ja parhaimmat piste per ottelu -statistiikan omaavat joukkueet. näin kiekkoromantikkona jäin odottamaan tiukempaa analysointia! hyvä tietenkin että jotain tulee :)
Hob2, 19.03.2019 17:48
Missä lahnat?!
Mythology, 19.03.2019 17:55
Tämähän ei siis ole jaksokatsaus vaan jo viimekaudella jaksokatsauksen rinnalle liitetty jakson pelaajien ja joukkueiden äänestys mediatiimin/johtokunnan kesken.
snidi, 19.03.2019 18:06
mytho: sitten vedän kommentin takasin jos tähän rinnalle vielä on tulossa jaksokatsaus!
Akon, 19.03.2019 22:37
Herää ny snidi..
raiq, 19.03.2019 22:41
juu sniddy vois vaikka pitää päänsä kii... oot pelkkä kynä

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.