Pelaajahaastattelu #5: timb

Artikkeli



Tervetuloa lukemaan kauden 1/2019 ensimmäistä pelaajahaastattelua. Kauden ensimmäiseen haastatteluun saapuu ripitettäväksi mm. kahdesti parhaana puolustajana palkittu Kamloops Blazersiä edustava timb. Mutta pidempiä jaarittelematta päästetään kaveri itse ääneen!




Hei ja tervetuloa kauden ensimmäiseen pelaajahaastetteluun. Aluksi voisit kertoa itsestäsi hieman. Missä asut, onko sinulla harrastuksia ja mitä vain itse haluat kertoa.
- 22v jamppa pääkaupunkiseudun slummipuistosta Espoosta. Musiikkia kuuntelen helvetin paljon, kai sen harrastukseks voi laskea. 

Lempinimesi ja mistä se on peräisin?
- Täällä virtuaalilätkässä tuntuu olevan TIMO tai kukko. Alkuperistä olis itekin ihan kiva tietää.

Bravuurisi ruoanlaitossa?
- Tilattu pizza.

Mistä haluat sinut muistettavan?
- Huonosta huumorista.

Miten vietät vapaa-aikaasi?
- Lähinnä yritän rentoutua, oli se sitten yksin tai toverien seurassa.

Siirrytään sitten pelinsisäisiin kysymyksiin.

Aiemmilla kausilla edustit Impactia, jossa sinut palkittiin mm. kahdesti parhaaksi puolustajaksi. Viimekaudella kuitenkin siirryit Kamloops Blazersin riveihin ja sopimus ulottui myös tälle kaudelle. Miksi juuri Kamloops ja miten olet mielestäsi henkilökohtaisesti suoriutunut joukkueessa hypättyäsi täysin eri pelityylisesti joukkueesta toiseen.
- Kamloopsiin oli aika helppo siirtyä Impactin kausien päätteeksi, kun Jamo tuli viimeisellä kaudella korvaamaan edelleenkin todella vakavaa Fortniteaddiktiota potevaa Zaborskya. Tuntui loogiselta vaihtaa Kamloopsiin, kun vanha tiimi meni aikalailla jäihin. Meininki on ollut ihan jees, vähän hyökkäävämpää ja suoraviivasempaa peliä verrattuna aiempaan. Onhan noi omat otteet ihan naurettavaa paskaa välillä, mutta eiköhän se siitä.

Mitä henkilökohtaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi, entä mitkä ovat joukkueesi tavoitteet tälle kaudelle?
- Eipä tässä sen kummempia, olis mukavaa nähdä TheDoctorin tekevän läpäristä, vielä meikäläisen avaamana. Joukkueen tavoitteena tietenkin välttää #kylmäsuihku tällä kertaa.

Onko sinulla kiekko.tv:ssä jotain tiettyä joukkuetta tai pelaajaa jota arvostat muita enemmän tai mikä olisi vaikuttanut uraasi huomattavasti?
- Arvostin toveri Zaborskya, mutta miekkosen viime aikojen meininki hellan ja fortniten välissä on hieman laittanut arvostuksen koetukselle (kuuhymiö).
Pelaajista ensimmäisenä tuli nyt mieleen syitä erittelemättä reno911, Django, skede8 ja kula. Kyllähän tässä pelissä löytyy hyviä tyyppejä melkeen ihan yhtä paljon kuin niitä sössöttäviä vittupäitä. Jengejä ei nyt jaksa tässä eritellä.

Kuka on joukkueesi ykköshahmo pukukopissa ja miksi?
- Kyllähän se tuo JAMO on, pitää Lahtelaiseen tyyliin jätkät kurissa pe(e)lon ilmapiirillä.

Mitä uskot tuovasi joukkueelle henkilökohtaisella osaamisellasi?
- Maailmanluokan rännittäjän omassa päässä ja hyvän maskin omalle mokelle. 

Milloin ja miksi aloitit kiekon peluun ja mikä tässä pelissä sinua erityisesti viehättää, jotta tätä jaksaa pelata päivästä toiseen?
- Velipojan kanssa löydettiin tää peli yhden kaverin kautta, kesällä 2006 tehtiin ensimmäiset nikit. Tätä nykyä tähän peliin palaa lähinnä juuri liigojen takia, vaikka aiemmin ei juurikaan näitä jaksanut pelata. Mukavaa ja rentoa(:D) ajanvietettähän tää loppujen lopuks on. Naatitaan nyt kun peli on vielä pystyssä.

Mikä on ollut mieleenpainuvin kokemuksesi kiekossa ja miksi juuri se?
- Eka matsi superliigassa oli aika hauska, kuten myös pronssimitali tossa keväällä. Ylempänä mainitut paras puolustaja -palkinnot aiheuttaa lähinnä huvittunutta hämmennystä.

Sitten muutamat valintakysymykset

Mercedes vai BMW
- joo

Joukkueen menestyminen vai oma menestyminen?
- Joukkueen

Blondi vai brunette?
- Punapää

Edestä vai takaa?
- Takaa tuntuu täällä kiekossa tulevan.

TheDoctor vai Jamo?
- Jamo tekee välillä läpäreistä, joten eipä tämä kovin vaikea valinta oo.

Lopuksi voit vielä toivottaa terveiset vaikka kotiväellesi tai mitä ikinä haluatkin. Ja kenet haluaisit nähdä seuraavaksi pelaajahaastattelussa?
- Ei muuta kun tsemiä kaikille kauteen. perälä tai Emma olis hauska nähdä seuraavassa haastattelussa.
 delete reply
Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Julkaistu: 29.11.2018 20:24
Luettu: 1329 kertaa

Kommentit (3)

Anakin, 01.12.2018 20:48
Monta jäähyväiskirjoitusta Bein kerkeää rukata seuraavan kauden aikana?
pöhnä, 02.12.2018 10:07
veikkaan et kaks tulee
kula, 02.12.2018 21:43
arvostus on molemminpuolista (kuuhymiö)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.