1. jaksokatsaus topit/flopit Power League

Artikkeli

Power Liigan 1. Jaksokatsaus topit/flopit 

 

 Vancouver Rocketsin nelikko 


Vancouver Rockets on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti, ja löytyy ansaitusti sarjataulukosta ykkösenä. VR:n nelikko on toiminut loistavasti yhteen, josta gimppi ja Hanifin häärii puolustuksessa ja Kiekon Tulevaisuudesta tuttu hyökkääjä parivaljakko Mäkelä- Medtner(Ravel). Tämä nelikko on tuonut Rocketsille 4/4 voittoa. Kannattaa pitää silmällä tätä nelikkoa jatkossakin.

 

https://emojipedia-us.s3.amazonaws.com/thumbs/160/microsoft/106/fire_1f525.png New York Chewits  


New York Chewits lähti kauteen ennakkosuosikkina, ja otteet pelikentillä näyttävät siltä, Chewits löytyy sarjataulukosta toisena, hävittyään ainoan pelinsä Vancouverille. Hyökkääjä pari samnov-Keitl on löytänyt toisensa tappavan tehokkaasti (molemmilta löytyy 12 tehopistettä 4:stä ottelusta.)

 

Keitl: ”Ennen kautta harjoteltiin paljon, jotta kausi saadaan startattua haluamallamme tavalla ja se näyttää tuottavan tulosta. Pyrittiin siihen että pelaamalla myös kovempia vastaan opitaan puolustamaan, eikä olla ihan reikä juustoa kun pelit alkavat ja mielestäni siinä ollaan onnistuttu ihan hyvin. Ei voi olla kuin tyytyväinen tämän hetkiseen tulokseen mitä joukkueena ollaan saatu aikaiseksi, vaikka kausi on toki vasta alussa!”

 

 

 Maardu Levadia    

 

Maardu Levadia on aloittanut kautensa hyvin, neljästä ottelusta saldona kolme voittoa ja yksi tappio. Maardun uudet hankinnat, Skiah ja yunglean ovat tuoneet lisävoimaa peliinsä ja Levadian peli onkin näyttänyt hieman paremmalta allekirjoittaneen silmin.

 

Hackelius: ”Kausi on alkanut ihan kivasti ja olen tyytyväinen tähän alkukauteen.

Joukkueen kokoonpano on pysynyt aikalailla samanlaisena, että ei ole muutoksia hirveemmin tullut ” Ginger  


Ginger oli povattu sijotusarvioissa kolmanneksi, joten oli pieni yllätys, ettei ensimmäisellä jaksolla peli oikein sujunut heidän haluamallaan tavalla ja saldona jäikin vain 3 pistettä (3tappiota ja 1 voitto)
Toisaalta, Ginger tuli kauteen vähällä kokemuksella 4vs4 peleistä, sillä joukkue oli uurastanut eniten 3vs3 otteluita.
Saa nähdä, alkaako 4vs4 ottelut rullaamaan Inkivääreille paremmin seuraavassa jaksossa. 

 

 Kiekon Vastaisuus 

 

Power Liiga historian ensimmäisen kauden mestarijoukkue KiVan kausi ei lähtenyt toivotolla tavalla käyntiin. 5 ottelusta saaliina on 4 pistettä (2 tappiota,1 jatkoaika voitto ja 2 jatkoaika tappiota). Viime kauden mestarin ei silti kannata olla huolissaan, sillä luottamus on taatusti korkealla loistavan viime kauden ansiosta.

Ortuzar: Katsomosta olen huomannut ainakin sen, että taso on edelliskautta kovempi. Powerliigassa pelaa tällä hetkellä useita pelaajia, joiden henkilökohtaista kehitystä liiga ei enään palvele ja toisaalta myöskään heidän otteensa eivät palvele enään liigaa. Tasoerot ovat venyneet surullisen isoiksi, eikä Powerliigaa voida kutsua enään tällä kaudella "matalan kynnyksen sarjaksi”.

Ahlström: turhan hidas tämä pelirytmi kun oli tavallaan aikaa kolme viikkoa pelata 0 matsia? Siinä ehtii vähän unohtua koko juttu ja harjoittelu välissä on vähän turhan pitkäjänteistä vaikka se hassulta saattaa kuulostaa. Joukkue on antanut suurissa määrin tilaa uusille liigakokelaille josta me maisterit ollaan ylpeitä :clap:

 

 Liverpool Liverbirds 


Allekirjoittaneen joukkueella ja viime kauden runkosarjan voittajajoukkueella oli todella surkea ensimmäinen jakso. Pelillisesti Liverpoolin suoritus on ollut heikohkoa, lukuunottamatta KiVaa vastaan (voitto jatkoajalla). Päästettyjä maaleja jopa 24, maaleja syntynyt vain 7, joten Liverpoolilta odotetaan huimaa tasonnostoa, muuten tulee kaudesta todella tukala.Kuvassa: Liverbirdsin peli ei ole lähtenyt käyntiin haluamallaan tavalla

Ja lopuksi meillä on Vancouver Rocketsien huipputähti Hanifin valmiina haastattelupisteellä.
Hanifin on Rocketsin kapellimestari

Kuvassa: Hanifin Vancouverin kapellimestarinaFirmino
: olit hieman epävarma ennen kautta, missä joukkueessa haluaisit jatkaa Power League uraasi. Mikä sai sinut jäämään sittenkin Vancouveriin?

Hanifin: Alun perin tarkoituksena oli siirtyä New York Chewitsiin johtamaan ns. toista Rocketsin joukkuetta. Tarkotus oli luoda 2 suhteellisen tasaista joukkuetta, jotka voisivat pelailla myös harkkaa toisiaan vastaan. Rocketsin ja Chewitsin tasapaino muuttui aika huonoksi, joten siirsimme pari pelaajaa takaisin Rocketsiin. Mietin myös Liverpoolia, joka vaikutti mukavalta ja asialliselta poppoolta, mutta halusin vielä koittaa Rocketsissa.

Firmino: Alkukautenne oli täydellinen. 4 voittoa neljästä. Mistä luulet joukkueesi menestyksen johtuvan?

Hanifin: Kausi alkoi puhtaalla pelillä, pelattiin pitkälti aktiivisimmilla pelaajilla. Etenkin puolustuspäähän homma toimi, koin että gimppi ja minä pelattiin hyvin yhteen. Myös hyökkääjät auttoivat puolustupäässä, vaikka se vei heiltä tehoja.

Firmino: teillä on vaihtunut liiga kokoonpano pikkaisen, uudet hankinnat gimppi, Mäkelä ja Medtner (ex KiTulaiset) ovat tuoneet uudenlaisen vaihteen teidön peliin.  miten pelinne on mielestäsi muuttunut verrattuna viime kauteen?

Hanifin: Kyseiset pelaajat ovat olleet meidän aktiivisin kolmikko. Yhteispeli etenkin puolustussuuntaan on toiminut, ja hiukan sumppumeininkiä on ollut havaittavissa hyökkäystehojen kustannuksella. Toki meidän vetoprosentit taitaa olla aika huonot ^^.

Firmino: minkä joukkueen näet pahimpina vastustajina? Miksi?

Hanifin: Ennen kautta olen jo pitänyt tätä kautta suht auki. Kaikki joukkueista KiVa, Chewits, Ginger, Maardu ja Liverpool voivat mielestäni voittaa tämän liigan, enkä kyllä Tulevaisuuttakaan vastaan väittelisi. KiVa oli viimekaudella tosi paha nakki.

Firmino: Ja lopuksi, onko mitään mitä haluaisit sanoa Powerlaisille tai johtokunnalle?

Hanifin: Alkukaudesta ollut huutelua Powerliigan pelaajista ja tasoeroista. Olisi mielestäni hyvä kuulla keskustelua siitä onko tämän liigan tarkoitus olla jatkossa ns. Aloittelijoiden liiga vai liiga-kokemattomien liiga. Mielestäni molemmille olisi tilaa, mutta onko pelaajia tarpeeksi (etenkin jokseenkin aktiivisia alottelijoita?)

Kiitoksia Hanifinille haastattelusta!

Mitä haluaisitte nähdä 2. jaksokatsauksessa? Kommentoikaa alle.

Tietoja
Kirjoittanut: Firmino
Julkaistu: 24.03.2018 02:37
Luettu: 1640 kertaa

Kommentit (15)

ktl, 24.03.2018 03:11
Jokaiselta joukkueelta lyhyt pelaaja haastattelu vois olla ihan nättiä
ktl, 24.03.2018 03:15
Ja ens jaksoon leijonat & lampaat powerista kans vois olla!
Ahlström, 24.03.2018 10:40
Hyvä kirjoitus! Vielä on kesää jäljellä :>
Mustafa, 24.03.2018 13:30
Hyvää duunii Firmi :)! -Pare
ainmenee, 24.03.2018 16:01
Powerliiga on nostanut ihan hyvällä tavalla tasoa. Melko tasainen tilanne on kärkijoukkueiden takana. Ennusmerkit silti pysyvät nykymenolla samansuuntaisina.
Firmino, 24.03.2018 16:30
Kiitos Pare :)
Jesben, 24.03.2018 18:22
Snadi haastatteluut!
kesä2018, 24.03.2018 22:48
teeri haastatteluun!
ktl, 24.03.2018 23:56
Keitl haistatteluun!
Travis, 25.03.2018 02:36
Maardu 3* flopit :DDDD
P.Ton87, 21.04.2018 14:50
"ns. Aloittelijoiden liiga vai liiga-kokemattomien liiga." Kuinka mun kaltaiset? Tosin epäaktiivinen olen nykyisin.
ktl, 21.04.2018 16:02
Ei saa olla 5 peliä enempää liigakok SMP
P.Ton87, 21.04.2018 20:10
Tiedetään. P.Tontsa87 oon;)
omi, 22.04.2018 15:57
eikai New York Chewits ole kuolemassa?
Firmino, 22.04.2018 17:07
ainakin isoja muutoksia tapahtunut..

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.