Superdivarin Finaaliennakko 1/18

Artikkeli
Tervetuloa lukemaan kauden 1/18 Superdivarin finaaliennakkoa! Kulunut kausi on sikäli historiallinen Superliigassa, että suuren joukkuemäärän vuoksi sarjajärjestelmä muutettiin kahteen sarjatasoon. Käsillä olevassa Superdivarin finaalissa kohtaavat odotetusti lähes voittamaton Godsent ja Kiekkoliigasta tutuista legendaarisista pelaajista vahvistettu Apinalauma. Beinin tuttu #kylmäsuihku odottaa seuraavaa kävijää, kumpi se tästä kaksikosta mahtaa olla? Lue alta ennakko ja kommentoi kommenttiosioon, kuka menee Beinin seuraksi pesulle!
 Godsent


Godsentin pudotuspelitaival ei pysynyt tahrattomana, mutta muuten meni juuri kuten luin iltapäivälehdistä jo vuonna 2015. Tähän mennessä isoimman haasteen sille tarjoilikin välierissä HC BETONIMYLLY. Betonimylly oli Godsentin kannalta hyvä välierävastustaja, koska se sai pudotuspelikiekossa tuntumaa finaalivastustajastaan. Betonille ja Apinalauman pudotuspelikokoonpanolle yhdistävä tekijä on niiden voimakas hyökkäyspeli. Godsent osoittikin jo puolivälierässä, että se osaa halutessaan pelata todella tiivistä nelikkopuolustuspeliä.

Maalinteko on ollut Godsentillä läpi pudotuspelien hyvällä tasolla. Yllättäen runkosarjassa tehokkain kaksikko reaper-Stewie vaihtuikin maalinteon kannalta reaperin ja ylempipuolustaja-Dosian väläytyksiin. Stewien itsensä ruuti on ollut pudotuspeleissä jokseenkin kosteaa, syttyykö hän vasta finaalisarjassa? Godsent pelaa melko suoraviivaista hyökkäyspeliä ja sen vahvuuksiin kuuluu nopea syöttöpeli ja aktiivinen vapaan syöttösuunnan hakeminen. reaperilla on äärimmäisen tarkka veto ja se on ollut kovassa käytössä tähän mennessä pudotuspelejä. Finaalissa panokset ovat kovimmillaan ja myöskin Apinalaumalta on odotettavissa todella tiukkaa puolustusta. Tähän sarjaan Godsentin pitää hyökkäyspäässä valjastaa neljäs hyökkääjänsä eli Neula myös aktiivisemmin mukaan hyökkäyksiin.

Tilastojen valossa katsottuna Godsentin puolustuspelaaminen on ollut pudotuspelien aikana huomattavasti huonompaa, kuin runkosarjan aikana. Ne maalit Godsentin verkkoon, jotka olin itse näkemässä, näyttivät menevän aika helposti sisään. Godsentin vahvuuksia on aiemmin ollut juuri mielettömän tiukka puolustuspeli, mutta nyt sen häkki on heilunut huolimattomuusvirheen seurauksena. Jengin alempipuolustaja Neulaa näistä on harvoin syyttäminen, Neula kun pelaa aina lähes virheettömiä otteluita. Apinalauma on iskemässä askiinsa sen tason hyökkäyskalustoa, ettei Godsent halua päästää edes tasapari 4v4 -hyökkäyksiin yhtäkään apinalaumalaista alueelleen. Sen onkin pyrittävä tukkimaan jo keskikenttä sillä tarkkuudella, ettei Apinalauma onnistu tuomaan koko miehistöään sen puolustuspäähän.Godsent ei aivan onnistunut pitämään sarjaansa puhtaana.

Kolme faktaa Godsentistä


- Godsent tunnettiin kaudella 3/17 nimellä Abdishakur Mahmoud Mohamed ja tätä aiemmin HC SumB:na. Kaudella 1/17 se täydensi palkintokaappiaan pronssisella virtuaalipokaalilla.  

- Godsentin tähtihyökkääjä Stewie tunnettiin aiemmin nimimerkeillä Francesco, Kucherov ja myöhemmin vielä Kuche. Stewie on voittanut Superliigassa kaudella 1/17 pronssia ja tuplasi saaliinsa Kiekkoliigassa kaudella 2/17 toisella pronssisella mitalilla Helsingin Jokereiden riveissä.

- Dosialla (Darkpitt) on täydellinen PESK -rivi eli pelannut Proliigassa, Eliittiliigassa, Superliigassa (peräti molemmilla sarjatasoilla!) ja Kiekkoliigassa.


Haastattelussa Godsentin reaper


Instagram: Onnittelut hienosta runkosarjasta ja varsin odotetusta pääsystä mestaruusotteluun asti! Teille taisi olla päivänselvää alusta asti, että finaaleihin asti mennään?
reaper: Kiitti kiitti ja kauden alussa oli kyl sellane fiilis et finaaliin mennää.

Instagram: Miltä tuntuu kohdata Jebsulla ja ’e’:llä vahvistettu Apinalauma finaalissa? Toisin sanoen, onko Apinalauma pelityyliltään tai muulla tavoin teille mieluisa vastustaja finaalissa, vai olisitko toivonut finaaliin jonkun toisen vastustajan teille?
reaper: Apinalauma on aivan hyvä vastus. Joutojätkiähän nuo kaks on, ‘e’:llä on tiukka kuti.

Instagram: Millä tavoin saatte pidettyä kyseisen hyökkiparin kurissa ja toisaalta taas ohitettua huippupakki-ceron?
reaper: Sumputetaan huolella ja riistetään kiekko heti kättelyssä. En kommentoi cero keissiin mitää muuta ku saa olla varautunu siihe et pullakahveille lähtee useaan otteeseen ku dosia ja stewie alkaa tekee taikojaan

Instagram: Kuka on mielestäsi kuluneen kauden aikana ollut teille haastavin vastustaja ja minkä takia?
reaper: Phoenix risingin kans oli kovat matsit, jatkoajalle meni useaan otteeseen. Risingin teppo on maaginen kiekonkäsittelijä ja kaakkuri takoo maaleja joka asennosta

Instagram: Montako maalia aiot tehdä b-pisteeltä finaalissa?
reaper: Ainaki yhen.

Instagram: Kumpi voittaa divarin mestaruuden ja millä lukemilla?
reaper: Godsent, vika peli 4-2 ja voitot 3-1.

Kiitokset reaperille tiukoista vastauksista ja toivotetaan hänelle onnea tulevaan sarjaan!


Apinalauma


Apinalauma käänsi mielestäni koko divarin mestaruuden ennakkoasetelman nurinkuriseksi ja tästä luonnollisesti on päävastuussa olleet Jebsu sekä ’e’ yhtään vähättelemättä pakkipari Stana-ceron suorittamista. Apinalauma on tähän mennessä pudotuspelejä murskannut kaikki vastustajansa ylivoimaisesti. Edes huippukauttansa pelanneella Chicagolla ei ollut mitään sanottavaa Apinalauman hirvittävää hyökkäystä vastaan.

Samanlaista spektaakkelia Apinalauma tulee tarjoamaan tässä kohtaamisessa. Hyökkipari Jebsu – ’e’ on tähän mennessä päässyt kuvainnollisesti leikittelemään vastustajan kustannuksella. Erityisesti ’e’ on onnistuneesti päässyt väläyttelemään loistavaa kiekonhallintakykyään ja nähty puskevan väkisin useammankin vihollispuolustajan läpi aina luukulle asti. Nyt huomionarvoista tulee olemaan Godsentin tiivis nelikkopuolustus ja keinot päästä hyvälle vetosektorille pitääkin löytää jostain muualta kuin puskemisella. Ylempipuolustaja-Stana ei ole päässyt vielä esittelemään voimakasta laukaustaan, mutta toisaalta se ei sinänsä ole ollut tarkoituksenmukaistakaan hyökkääjien tehdessä maalit hirvittävällä tehokkuudella.

Puolustuspelaamisessa Apinalauma on kehittynyt huimasti pudotuspelien aikana. Stanalta tarvitaan vielä hitusen enemmän malttia ja pelisilmää lukea tilanteet ehkäistäkseen puolikkaankaan ylivoimahyökkäyksen lipsahtamisen omaan päähän. Apinalaumanelikko on tukkinut tähän mennessä oman maalinedustansa mallikkaasti ja osoittanut, että se jaksaa pelata täydet 18 minuuttia täysiä myös omassa päässä. cero on yksi parhaita 1v1 ja 2v1 -tilanteiden taltuttajia ja ylipäätään todella taitava alempipuolustaja. Apinalauma on pelannut yksinkertaista ja suoraviivaista puolustuspeliä, mikä toimii hyvin pelaajien keskinäisen yhteisen pelikokemuksen ollessa vähäistä. Avaukset sujuvat nopeasti ja tarvittavalla tarkkuudella, joten hyökkäyksiä on helppo rakentaa alhaalta ylöspäin.Apinalauma on onnistunut toistaiseksi ratkomaan jokaisen pudotuspelinsä varsinaisella peliajalla.

Kolme faktaa Apinalaumasta


- Apinalauma on liigakentillä melko uusi joukkue. Se onkin pelannut vain Superliigaa kuluva kausi mukaan lukien yhteensä kolme kautta.

- Apinalauman vakiokasvo BIGONE suorittaa tällä hetkellä varusmiespalvelusta.

- Apinalauman riveissä pelaavalla Jebsulla on Kiekkoliigan puolella joukkue- ja henkilökohtaisia palkintoja yhteensä 52. Eliittiliigan / Superliigan puolella Jebsu ei ole toistaiseksi voittanut yhtään palkintoa.


Haastattelussa Apinalauman Stana


Instagram: Ihan ensiksi oikein isot onnittelut pääsystä finaaleihin! Minkälaisilla fiiliksillä lähdette finaalikohtaamiseen kivenkovaa Godsentiä vastaan?
Stana: Kiitän. En osaa vastata koko joukkueemme puolesta, varsin vaikeaa tulkita kyseisten kavereiden sielunelämää!

Instagram: Mitä heikkouksia näkisit Godsentillä olevan pelissään? Millä eväillä Godsentin sumppupuolustus saadaan hajotettua?
Stana: Ryntäily nyt ainakin (vink vink mun joukkue:D). Jänskä kysymys, kun en oo nähny tätä sumppupuolustamista, nimenomaan aggressiivisesti rynnivät päälle. Meillä on vastaus jokaikiseen taktiikkaan, vähän niinku shakkimestareilla.

Instagram: Varmasti montaa kiekkopelaajaa askarruttava kysymys lienee, millä ihmeellä onnistuit värväämään legendaarisen Jebsun Apinalaumaan? Olisiko mielestäsi Apinalauma edennyt aina finaaleihin asti ilman Jebsun panosta?
Stana: Tällä kaudellahan pelaajahankinnoistamme vastasi manageri/penkinlämmittäjä BIGONE. Mainiosti manageroitu siirto. Hän vastaa varmasti kommenteissa tähän. :) Kieltämättä Jebsun panos käänsi joukkueen yleispelaamiseen uudelle sivulle, emme olisi pärjänneet runkosarjan kentällisillä (& ylihyökkäämis-taktiikalla nyt ainakaan).

Instagram: Mikä on Apinalauman paras ase Godsenttiä vastaan finaalissa?
Stana: Nälkäinen cero, joka yrittää voittaa mestaruuden, jotta pääsisi Kääkkäliigaan hunttimaan money.

Instagram: Tämä on sinulle ensimmäinen kerta edetä pudotuspeleissä aina finaaliin asti Superliigassa. Miten se vaikuttaa sinun omaan suorittamiseen kaukalossa? Kuinka paljon jännittää asteikolla 1-10?
Stana: Tuskin vaikuttaa, kiukun pelaaminen tulee aikalailla selkäytimestä. Vuonna 2018 Superdivarin mestaruus ei juurikaan ole kummoinen saavutus. Sanotaan että jännitys on 6, koska ei ikinä tiedä mitä tässä omassa jengissä tapahtuu :D.

Instagram: Kumpi voittaa mestaruuden ja millä lukemilla?
Stana: Meille 3-0. Ei jaksa hävii.

Kiitokset Stanalle erittäin analyyttisistä vastauksista! Onnea myös hänelle tulevaan kohtaamiseen!


Tarkastelussa pudotuspelien tilastot
Analyysissä pelaajat


Tässä osiossa annetaan molempien jengien todennäköiselle finaalissa pelaavalle nelikolle pelaaja pelaajalta risut ja ruusut pelikentän näytöistä tähän mennessä.

 Godsent


reaper
+ Kenties tällä hetkelle kiekon tarkin b-pistelaukaus ja ehdottomasti Godsentin tärkein maalintekijä.
- Kiekollisena ei varmin Godsentin pelaajista, välillä ajatus katkeaa mitä pelivälineelle tulisi tehdä. Pelisilmässä on puutteita ja joukkuepelin kannalta satunnaiset puskemiset ja hajoamiset ovat myrkkyä.

Stewie
+ Godsentin MVP, erittäin vikkelä kiekon kanssa ja osaa hallita kiekkoa pienessäkin tilassa.
- Niin sanotusti ruuti on ollut märkää pudotuspelien aikana maalinteossa. Satunnainen hajoilu.

Dosia
+ Vahva kaksinkamppailuissa ja tukee hyökkäyspeliä erinomaisesti.
- Satunnainen hajoilu, erityisesti tappioasemassa ratkaisut alkavat ontua. Toisinaan nousee liian ylös.

Neula
+ Pelaa aina varman päälle ottamatta riskejä. Kurinalainen puolustaja, joka ei tee virheitä.
- Hyökkäyspään peli paikoittain staattista siniviivan tuntumassa tönöttämistä. Pitäisi antaa tukea hyökkäyspäässä enemmän, pelityyli turhan ponnetonta Godsentille, joka tarvitsee enemmän puolustajalta potkua hyökkäyksiin.

Apinalauma


Jebsu
+ Äärettömän vahva kokemus pelistä, loistava pelisilmä ja tarkat syötöt.
- Jaksaako näin kokenut konkari enää innostua Superdivarin loppuottelusta? Pystyykö tuomaan pelilliset parhaat puolensa esiin Apinalaumassa? Toisinaan tekemisestä puuttuu luovuus.

’e’
+ Ennalta-arvaamattomuus kiekon kanssa ja ilman, uskaltaa tehdä yksin ratkaisuja.
- ”Mielialapelaaja” ja yrittäminen itse saattaa joskus olla kohtalokasta joukkueelle.

Stana
+ Tarkka laukaus ja monipuolisuus.
- Puolustaminen paineen alla, toisinaan voi lipsahtaa omaan päähän ylivoimahyökkäys.

cero
+ Erinomainen 1v1 ja 2v1 -tilanteissa, nopeat ja tarkat avaukset sekä lyhytsyöttöpelissä että pidemmissä syötöissä. Tukee hyvin hyökkäyksiä.
- Puolustaminen paineen alla, kädet tuntuu loppuvan kesken kiekon kanssa pienessä tilassa.

Godsentin voiton kannalta tärkeimpänä valttikorttina on sen tiukan puolustuspelin hyödyntäminen. Turhan hajoilun pelin aikana on loputtava tyystin. Godsentille voisi olla haastavaa nousta tappioasemasta voittoon, eli ensimmäisen maalin tärkeys on infernaalinen. Pelottavan tarkan kudin omaava reaper tulee olemaan se, jonka puoleen katseet kääntyvät pelinkääntäjän roolissa.

Apinalaumalla on sen tason hyökkääjiä ketjussaan, että näiden tulivoimaa se tulee hyödyntämään niin paljon, kun se pystyy. Näkisin, että malttipelaaminen on Apinalauman leirissä paremmalla tasolla. Jebsun kaltainen kokenut pudotuspelaaja osaa tasapainottaa joukkueensa peliä mallikkaasti turhaan hötkyilemättä.


Kiinnitä huomiota näihin:


1. Godsent ei onnistunut pelaamaan puhdasta playoff-sarjaa tähän mennessä, vaikka lähtökohtaisesti on ollut ylivoimainen läpi kauden. Tuntuma onkin, ettei Godsent ole parhaassa terässään verrattuna huippuvireessä olevaan Apinalaumaan. Seuraa, miten Godsentiin vaikuttaa, jos Apinalauma tekee ensimmäisenä ottelussa maalin! Hermojen tulee kestää divarin finaalisarjassa!
2. Nopeat vastahyökkäykset ovat avainasemassa murtamaan tiukan Apinalauman puolustuksen. Toisinaan Apinalaumalta saattaa lipsahtaa ylivoimahyökkäys omaan päähän. Vaikka cero niitä onnistuukin nollaamaan järisyttävällä itsevarmuudella, ylivoimahyökkäykset pitää hyödyntää aina onnistuneeseen maalintekoyritykseen!
3. Godsentin pelikirja on tullut tutuksi läpi pudotuspelien myös vastapuolelle. Vaikka vanhassa on vara parempi sanonnan mukaan, Godsentiltä kaivataan finaalisarjaan enemmän luovuutta peliinsä.

1. Apinalauma ei saa jättää puolustustaan yksin ceron varaan, vaan viimekädessä ylimmän hyökkääjänkin on oltava alituisessa valmiudessa pinkomaan takaisin omaan päähän. Tämä on parantunut runkosarjan jälkeen jatkuvasti.
2. Apinalauman pitkät hyökkäykset ovat myrkkyä jopa Godsentin ihmismuurille. Jebsulla on kykyä hallita kiekkoa pitkänkin aikaa hyökkäyspäässä, mikä on omiaan vetämään hunajan ja mehiläisten tavoin kaksin kappalein Godsentin pelaajia Jebsun kimppuun. Tällöin pimentoon Godsentillä jääkin 2v3 -tilanne toiseen osaan kaukaloa ja kaikki tuntevat Jebsun tarkkuuden toimittaa peliväline joukkuekavereillensa.
3. Apinalauman pelivire on ollut hurja. Niinkin hurja, että se voi finaalissa koitua sen kohtaloksi. Finaaliin pitää lähteä puhtaalta pöydältä ja unohtaa jopa edellisten pudotuspelien onnistumiset. Liian itsevarmalla pelillä Apinalauma ei saa lähteä finaaliin.Asiantuntijoiden kommentit:


Latex (Lighthouse X)
Jos Godsent pelaa omaa rutiiniansa, niin he voittavat. Godsent on kokonaisuudessaan valmiimpi jengi voittamaan finaalin. Lopputulos 3-2 Godsentille.

Fettis (Lighthouse X)
Ennen kuin kautta oli pelattu yhtäkään peliä, oli selvää että Godsent tulee olemaan ennakkosuosikeista suurin. Kauden aloitus 18 ottelun voittoputkella tämän vahvisti, kyseessä on joukkue joka taitonsa puolesta olisi pystynyt kamppailemaan kärkisijoista liigankin puolella. Apinalauma on kuitenkin osoittanut taitonsa pudotuspeleissä pelaten itsensä finaaliin täysin puhtaalla pelillä ja on kenties divarin ainut joukkue, joka voi todella Godsentin haastaa. Tiukka sarja tästä on tulosta, johon ratkaisempina tekijöinä näen henkisen kantin kestämisen. Ratkeamisia voi tässä otteluparissa tapahtua yhdellä jos toisella pelaajalla. Tahdon uskoa yllätykselliseen finaalisarjaan, joten veikataan 2-3 otteluin Apinalauma mestariksi!

Instagram (Phoenix Rising)
Ensimmäisen pelatun erän jälkeen tässä sarjassa olisi paljon helpompi ennustaa sarjan lopputulos. Lopputulos tulee riippumaan paljon sellaisistakin tekijöistä, kuin yksittäisten pelaajien pelivire ja asenne sarjaan. Näkisin kuitenkin, että Godsent on hieman alavireessä omaan parhaimpaan tasoonsa nähden Apinalauman taas ollessa omassa mittakaavassaan huipulla. Apinalauma tulee voittamaan mestaruuden tuloksin 1-3, mutta toivoisin ottelun ratkeavan vasta viidennessä ottelussa jatkoajalla!

Veikkauskilpailu!


Seuraaviin kysymyksiin oikein vastanneelle luvassa pieni pelimerkkipalkinto! Kisaan voi osallistua kommentoimalla vastauksensa kommenttiosioon malliin vastaus1-vastaus2-vastaus3. Jos oikean rivin vastanneita on useampi, palkinto arvotaan oikein vastanneiden kesken.

Kysymys1: Kumpi voittaa finaalisarjan ja millä lukemin?
Kysymys2: Kuka tekee eniten maaleja koko finaalisarjassa?
Kysymys3: Kuka tekee eniten syöttöjä koko finaalisarjassa?Kirjoittanut: Instagram
Editointi ja kuvitus: Fettis

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 21.02.2018 11:26
Luettu: 1448 kertaa

Kommentit (30)

bigone, 21.02.2018 12:27
Vastaus1: Apinalaumalle ;Dkannu;D voitoin 3-1 Vastaus2: `e` Vastaus3: Stana
Pönse, 21.02.2018 12:39
1. Apinalaumalle 3-1 2. 'e' 3. jebsu Onnee finuu! :D
jorti, 21.02.2018 12:50
Hyvä kirjotus sillee mut täs unohtaa moni playoffin ja runkosarjan, hyvä jos runkkikses käyn ees oman sinisen alla. Ketä kiinnostaa? täs sarjas 3tiimii jotka pelannu samallatavalla poffit ku runkkiksen. Godsent/impact/kalamazoo. Nää kliigan heittopussit lähtee poffeis kotii 10vuoden ajan. 1. Apinalauma 3-0 jos cero ja stana osaa pelaa 2. meikä 3. ei vitus ainakaa cero, jebsu mut jos stana saa siivel tehoi niin se. + mun ennakko. reaper +osaa vetää, kuka ei nyt osais -iha ok stewie +oikeesti hyvä neula + miks vittu tää on ees paq? Dosia + tääki osaa jotain - ? Godsenti pelityyli: :D:D väkisin pelataa tyylillä mitä ei ees osata, manha2 seventh2?
jorti, 21.02.2018 13:07
Reaper: (yhteensä) 29 24 + 26 = 50 -57 1.72 Jebsu: (yhteensä) 925 1242 + 1645 = 2887 +1116 3.12 3/2007 - nousu divariin joukkueessa Nightmare 2/2008 - nousu liigaan joukkueessa Nightmare 1/2009 - pronssia joukkueessa Nightmare 2/2009 - hopeaa joukkueessa Nightmare 3/2009 - kultaa joukkueessa Nightmare 1/2010 - kultaa joukkueessa Nightmare 1/2010 - Kiekko Cup - kultaa joukkueessa Nightmare 2/2010 - kultaa joukkueessa Nightmare 3/2010 - pronssia joukkueessa Nightmare 1/2011 - kultaa joukkueessa Nightmare 2/2011 - hopeaa joukkueessa Nightmare 3/2011 - pronssia joukkueessa Nightmare 1/2012 - pronssia joukkueessa Nightmare 2/2012 - kultaa joukkueessa Nightmare 2/2012 - Kiekko Cup - kultaa joukkueessa Nightmare 3/2012 - kultaa joukkueessa Nightmare 3/2013 - nousu liigaan joukkueessa Nightmare 3/2013 - 1. Divaricupin kultaa joukkueessa Nightmare 3/2013 - Divarin kultaa joukkueessa Nightmare 1/2014 - pronssia joukkueessa Nightmare 3/2014 - hopeaa joukkueessa Pirut 2/2015 - kultaa joukkueessa PePo 2/2015 - Kiekko Cup - kultaa joukkueessa Pirut 1/2016 - nousu liigaan joukkueessa Nightmare 1/2016 - Divarin kultaa joukkueessa Nightmare 2/2016 - kultaa joukkueessa Nightmare 1/2017 - hopeaa joukkueessa Pirut 5 x liigan playoffsien pistepörssin voitto (2/2010, 1/2011, 2/2011, 2/2015, 1/2017) 2 x liigan playoffsien maalipörssin voitto (1/2011, 1/2017) 6 x liigan playoffsien syöttöpörssin voitto (2/2009, 2/2010, 1/2012, 2/2012, 2/2015, 1/2017) 1 x liigakarsinnan pistepörssin voitto (2/2008) 1 x kakkosdivarin pistepörssin voitto (3/2007) 1 x kakkosdivarin syöttöpörssin voitto (3/2007) 1 x divarikarsinnan pistepörssin voitto (3/2007) 5 x liigan paras hyökkääjä (3/2009, 1/2010, 2/2010, 1/2011, 2/2016) 2 x ykkösdivarin paras hyökkääjä (1/2008, 1/2016) 1 x kakkosdivarin paras hyökkääjä (3/2007) 8 x liigan runkosarjan pistepörssin voitto (1/2009, 3/2009, 1/2010, 2/2010, 3/2010, 1/2011, 2/2011, 2/2016) 6 x liigan runkosarjan maalipörssin voitto (1/2010, 2/2010, 3/2010, 1/2011, 2/2011, 2/2016) 11 x liigan runkosarjan syöttöpörssin voitto (1/2009, 3/2009, 1/2010, 2/2010, 3/2010, 1/2011, 2/2011, 1/2012, 2/2012, 3/2012, 2/2016) 1 x ykkösdivarin pistepörssin voitto (1/2016) 2 x ykkösdivarin syöttöpörssin voitto (3/2013, 1/2016) 1 x Kiekko Cupin pistepörssin voitto (1/2010) 1 x Kiekko Cupin syöttöpörssin voitto (1/2010) Terveisin sanoin reaper: tyhjäntoimittaja jebsu
kesä2018, 21.02.2018 13:47
Vastaus1: GODSENT 3-1. bisan oli joku 5v sit viimeks relevantti ja löytää ittensä pyristelemästä dosian takataskust. tekee sarjas max. 5 kaappii. jebsu pystyy yksin raapiii vaa yhen voiton apinoille. Vastaus2: Dosia Vastaus3: Stewie
P.Ton87, 21.02.2018 13:52
Vastaus1: Godsent 3-2 Vastaus2:reaper Vastaus3:jebsu
Trn, 21.02.2018 14:00
Jaaha, Godsent porautunu bisanin pään sisälle jo ennen ottelusarjan alkamista Godsent 3-0 Stewie reaper
lihamstri, 21.02.2018 14:02
Mageet duunii Ig läpi kauden! Arvostetaan :) 1. Godsent 3-1 2. reaper 3. Stewie 4. veegalove (paren veli)
zuper, 21.02.2018 14:04
Kiken taso aik paska jos reaper kiken paras b piste vetäjä xddddddd
lihamstri, 21.02.2018 14:05
Lassi pelaatteko tnä 20-21
ramb0b, 21.02.2018 14:09
upee ennakko, kiitos.
Instagram, 21.02.2018 14:20
Kiitos kiitos!
KÅSILAUKK, 21.02.2018 14:23
Vastaus 1: Napinalauma 3-0 Vastaus 2: cero Vastaus 3: Jebsu
Muzzin, 21.02.2018 14:36
Vastaus 1: Godsent 3-1 Vastaus 2: reaper Vastaus 3: Stewie
MUSTAFA, 21.02.2018 14:50
Mahtava ennakko IG, iso käsi -b
zuper, 21.02.2018 14:56
Rst Joo
ramb0b, 21.02.2018 15:17
3-2 dosia dosia
jupazu, 21.02.2018 15:18
Vastaus 1: Godsent 3-0 Vastaus 2: Dosia Vastaus 2: Dosia
Mythology, 21.02.2018 16:34
V1: Apinalauma 3-1 V2: Jebsu V3: Stana
Jaws, 21.02.2018 17:23
hieno ennakko, ig! nii ja toivottavasti godsent vie
jorti, 21.02.2018 18:00
nonii stewiesent, tänään liigajäil 8 jälkeen.
Instagram, 21.02.2018 18:19
Terveisiä Tukholmasta! Jos tänää koko sarja pelataa nii en pääse ite katsoo sarjaa. Sääli sinänsä ku finupeleissä on aina hyvä pöhinä ollu ainaki tämän liigan puolella. Mutta vielä ei oo vastattu isoimpaa kysymyksee, eli kuka menee finusarjan jälkee #kylmääsuihkuu Beinin kans pesulle!
Spears, 21.02.2018 18:52
3-1 Godsent Stewie Jebsu Helevetin mainio ennakko!
MUSTAFA, 21.02.2018 19:21
3-1 Godsent Pare Pare
Pasipahe, 21.02.2018 19:46
Kysymys1: sentti vie 3-2 Kysymys2: reaper varmaa tykittää muutaman muaalin Kysymys3: tää on paha mut varmaa jebsu Ja aikas mojova ennakko -b + :)
cero, 21.02.2018 20:24
LAUMA 3-1 Jebsu Bisan hyvä ennakko -b :)
jorti, 21.02.2018 23:18
joo npnp :)
Pönse, 22.02.2018 01:12
Lul menikös kaikki oikei mul :)
Instagram, 23.02.2018 14:51
Siellä Pönsellä osui ja upposi täysrivi! Pelimerkkipalkinto lähetetty.
Pönse, 23.02.2018 14:57
Kiitän :)

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.