Divarin neljännesvälieräennakko: Kalamazoo Wings - Montreal

Artikkeli

Yleistä ja lyhyt katsaus kauteen

Kalamazoo Wings onnistui yllättämään kauden aikana ainakin allekirjoittaneen hienolla, paineistavalla hyökkäyksellään ja taitavilla syöttökombinaatioilla. Pelikentän näytöillä ansaitusti löytyy runkosarjasta omasta lohkostaan sijalta 3. Kalamazoo aloitti erittäin räväkästi kautensa ja alkukauden aikana keräämiensä pisteiden turvin säilytti sijoituksensa kärkikastissa. Loppukausi oli ainakin tulosten valossa hieman epätasaista, tosin itse pelaaminen on ollut keskimäärin kelvollista. Kalamazoo vakiinnutti pelaavaksi kokoonpanokseen seuraavat herrat eli Clein, lll, nvi ja buffy, mutta palkkasi myöhemmin vanhan kunnon Lennun eli Lennartin vielä avukseen. Edellä mainittujen pelaajien lisäksi pudotuspeleissä tullaan varmuudella näkemään myös Lennart.

Hieman sekavammilla kokoonpanoilla ensimmäisen Superdivari kautensa hyvin läpäisseen Montrealin pelilliset tulokset ovat vihreän, sinisen ja punaisen värin sekamelskaa. Huomio tosin kiinnittyi heti Impactin kanssa pelattuun otteluun, mikä päättyi erittäin harvinaiseen tulokseen eli 0-0. Tämä kertoo mielestäni hyvin Montrealin kyvystä pitää oma maalin edustansa tukossa ja pelata maltillista puolustuspeliä ottaen huomioon vastustajan. Vaikka itse joukkue on itselleni hieman tuntemattomampi, sen pelaajat ovat kuitenkin pelikentillä allekirjoittaneelle edes jotenkuten tuttuja. Kuten odotinkin, sen pistekuninkaaksi osoittautui rööri, joka on varsin taitava maalitykki. Vaikka Montreal ylsi juuri ja juuri pudotuspeleihin mukaan on kuitenkin huomioitava, kuinka tasaisia molemmat lohkot olivat ja että runkosarjakohtaamisten voittajat ovat lohkojen sisällä ja välillä menneet monesti ristiinrastiin.

 

Lopputulos

Kalamazoon vakiintunut kokoonpano haluaa voittoa Montrealia enemmän ja uskoo voittoonsa enemmän. Tosin ainakin runkosarjakohtaamisessa Montreal oli liian kova pala Kalamazoolle, eli sen valossa mitä tahansa voi tapahtua. Katsoisin kuitenkin, että Pönsen (Clein) kaltainen pudotuspelikonkari tulee olemaan yksi lopputuloksen ratkaisevia tekijöitä. Ottelusarjassa Kalamazoo tulee määräämään tahdin, mutta Montreal sen, mitä omassa päässä tapahtuu. Mikäli typeriltä virheiltä vältytään, Kalamazoo voittaa ottelusarjan 3-1.

Pahoittelut ennakon lyhyyttä! Alun perin oli tarkoitus ettei säälipoffeista/neljännesvälieristä tehdäkään ennakkoa, koska kaikilla on aika niin kortilla. Yritän tuottaa kaikista ottelupareista kuitenkin jotain luettavaa tiukalla aikataululla.

Tietoja
Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu: 30.01.2018 19:15
Luettu: 836 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.