Neljännesvälieräennakko Kisastudio - Berries

Artikkeli

Kisastudio - Berries


A-lohkon neljäntenä ja vain kolmen pisteen päässä kärjestä runkosarjan lopulla majaileva Kisastudio ottelee voimiaan B-lohkon vitosen, Berriesin kanssa. Kisastudio on liigan paluumuuttaja ja Eliittiliigan aikoina löysikin menestystä useina kausina. Berries Superliigaan päätyi sen sijaan Pro Leaguen peruina. Marjojen edelliskausi loppui jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Phoenix Risingin osoittautuessa paremmiksi, miten käy tällä kaudella?

Kisastudion kausi oli kahtiajakoinen. Ensimmäisestä seitsemästä ottelusta vain kaksi voittoa, mutta sen jälkeisistä kahdeksasta voittoja tuli seitsemän. Jotain tapahtui kauden puolivälissä ja joukkue löysi sen todellisen tekemisen meiningin. Nyt ei auta muuta kuin toivoa, että tuo loppukauden lento kestää myös pudotuspelien ylitse. Joukkueesta löytyy taitavaa pelaajistoa runsaasti ja pudotuspeleissä kentällä voidaankin nähdä oikeastaan minkälainen kokoonpano tahansa. Kisastudio on joukkue isolla J:llä. Yhteispeli on tasokasta ja pitkät, tarkat vetopassit viuhuvat ihan kuin oltaisiin suuremmissakin kaukaloissa.

Berriesin runkosarjamenestys muistuttaa Kisastudiota. Sama toistuu, eli runkosarjan alussa otetiin välillä kovastikin tukkaan ja numerot taululla olivat välillä melkoisia. Toisaalta runkosarjan loppupuolella otettiin voittoja näytöstyyliin kärkipään joukkueitakin vastaan. Marjat peluuttivat peräti 11. eri pelaajaa, eli vaihtuvuus oli erittäin runsasta mikä varmasti heijastui myös tuohon alkukauden nuhaisuuteen. Pudotuspeleissä tullaan kuitenkin todennäköisesti näkemään kaudella aktiivisin kolmikko Mumba-Loren-Folin, sekä joku paikalle pääsevä alempi puolustaja. Valinnanvaraa riittää!

Ottelun ratkaisunpaikka

Maalintekijöiden onnistumiset. Joukkueet ovat melko tasavertaisia ja molemmilla on runkosarjan lopulta hyvä pelillinen vire päällä. Molemmat taitavat myös joukkueena pelaamisen, joten ratkaisu tulee löytymään “niistä pienistä asioista”. Esille on nostettava Berriesin Loren sekä Studion FääF. Molemmat edustavat joukkueissaan sitä hanakasti laukovaa maalintekijätyyppiä, joka onnistumisillaan voi kääntää vaakakuppia joukkueensa hyväksi juuri sen verran mitä tämän sarjan voittamiseen vaaditaan.

Arviot lopputuloksesta

<Fettis> Tämä on yksi neljännesvälierien tasaisimmista, ellei kaikista tasaisin ottelupari. Loppukauden hurjassa kiidossa olleet joukkueet löysivät kauden aikana hitaasti sen oman juttunsa, mutta kun se löytyi niin tekemistä ei voi kun vain ihailla. Kumpi ikinä tästä parista jatkoon pääseekin, niin uskon edellytyksiä olevan aina välieriinkin asti. Täytyy tunnustaa, että hieman lotolla nyt mennään, mutta veikataanpa vaikka että sarja menee 3-2 Kisastudion hyväksi.

<anton> Tässä sarjassa kohtaa kaksi runkosarjan lopussa mainioon kevätvireeseen äitynyttä joukkuetta. Molemmat otti viimeisestä kahdeksasta ottelusta seitsämän voittoa, ja joukkueiden formit näyttävät olevan melko identtiset. Ottelut tulevat varmuudella olemaan tasaisia yhden maalin pelejä, jotka voivat kääntyä ihan kummalle tahansa. Sen verran täytyy kuitenkin kotiinpäin vetää ja omiin uskoa, että uskon Kisastudion hoitavan sarjan viimeisessä ottelussa kotiyleisön edessä. 3-2.

<Falco> Kyseessä on oletettavasti tasaisin pari neljännesvälierissä. Runkosarjassa Berries oli odotettua vaisumpi, kun taas Kisastudio onnistui ottamaan loppukirin ja voittikin viimeisistä kahdeksasta ottelusta seitsemän. Sama tilanne marjoilla - seitsemän voittoa kahdeksasta loppusuoralla. Berries oli parista ailahtelevaisempi runkosarjassa. Välillä spurttasivat huimaan maalintekoputkeen, toisinaan eivät onnistuneet vapaimmastakaan paikasta. Vaikuttaa vähän kolikonheitolta. Komppaan kahta ylempänä olevaa arvioijaa ja uskon Kisastudion klaaraavan sarjan numeroin 3-2.

Tietoja
Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu: 11.05.2017 17:25
Luettu: 770 kertaa

Kommentit (2)

Spears, 11.05.2017 20:56
Alustavasti sovittu sunnuntaille klo 18 ->
bigone, 11.05.2017 21:40
Kyl tää sarja menee Berrierseille jos ja kun hyökkäys arsenaali toimiipi !

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.