Uudistuksia ja lisäyksiä tuleville kausille

Uutinen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään Superliigaa, jotta se palvelisi paremmin pelaajia, joukkueita ja koko yhteisöä. Oheisessa listassa sääntömuutoksia ja -lisäyksiä, jotka on tehty tuleville kausille.

  • Joukkueen liigakokoonpanossa tulee olla vähintään kuusi (6) pelaajaa.
  • Kesken kauden hajonneen joukkueen kokoonpanossa olevat pelaajat lasketaan automaattisesti kahdeksan (8) ottelua pelanneiksi eli vapaan siirtonsa menettäneiksi.
  • Jatkossa palkintogaalassa jaetaan palkinnot myös runkosarjan ja pudotuspelien maali- ja syöttöpörssien voittajille.
  • Kausimaksuista 21 pelimerkkiä menee pelaajapalkintoihin, loput mitalistijoukkueille. Johtokunta lahjoittaa loput pelimerkit (10 pelimerkkiä sijoitusveikkaukseen ja 12 pelimerkkiä uusiin palkintoihin) kassastaan.
  • Pudotuspeleissä molempien joukkueiden sekä johtokunnan tulee hyväksyä mahdollinen lisäaika, ottaa huomioon seuraavan kierroksen vastustajan tarpeet peliajan suhteen sekä se, että seuraavalle kierrokselle jää vähemmän peliaikaa.
  • Mikäli pudotuspelien otteluita ei saada pelattua, tulee joukkueiden esittää perustelut mahdollisine todisteineen siitä, miksi ottelut jäivät pelaamatta. Johtokunta suosittelee ottamaan kuvakaappauksia esimerkiksi keskusteluista vastustajajoukkueen kanssa syyttömyytensä todistamiseksi. Johtokunta ja kehitysryhmä tekevät päätöksen saatujen lausuntojen perusteella. Mikäli pääasiallista syyllistä ei löydetä, turvaudutaan arvontaan.
  • Päävastuuhenkilö omistaa joukkueen liigapaikan Superliigaan. Sarjapaikkaa ei voi lähtökohtaisesti siirtää toiselle joukkueelle.
  • Jos vastuuhenkilöt vaihtuvat tai vastuuhenkilö, joka on Discord-yhteyshenkilö lähtee joukkueesta, tulee tästä ilmoittaa johtokunnalle, jotta kyseessä olevan henkilön rooli voidaan poistaa.

Mikäli mieleesi tulee uudistus- tai korjausehdotuksia, voit ottaa yhteyttä johtokuntaan Discordissa.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 02.08.2022 13:59
Luettu: 588 kertaa

Kommentit (1)

Statham, 08.08.2022 18:26

Ai nyt lisäaika jo säännöissäkin vahvistettuna -b

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.