Lighthouse XLighthouse X 1 3 2
Tuomisen veljeksetTuomisen veljekset 7 5 3
Lighthouse XLighthouse X 41% 49% 47%
Tuomisen veljeksetTuomisen veljekset 58% 50% 52%
Jälleen on ottelu alkamassa. A-lohkon kamppailussa vastakkain asettuvat sijalta 8 löytyvä Lighthouse-X ja pisteen päässä sijalla 9 majaileva Tuomisen Veljekset.

Tiedustelin ennen ottelun alkua katsomossa veikkauksia ottelun lopputuloksesta. Katsojien vastaukset olivat seuraavanlaisia:

maanantai: 5-1

tmb: 6-2

episode: 7-1

1. ERÄ:

00:32 Lighthouse-X aloittaa väkevästi. retku pelaa maalin edessä Falcolle paikan ja kotijoukkue siirtyy kamppailussa 1-0 johtoon.

01:45 ajassa Falco ja retku pääsevät 2vs1 hyökkäykseen, Falco hakee laukauksellaan vasenta takakulmaa, mutta veto viuhuu niukasti ohi maalin.

03:38 Djangooh ja Falco petaavat retkulle paikan maalin eteen, retku paukuttaa kiekon tolppaan, mutta korjaan paluukiekon pienestä kulmasta verkon perukoille.

04:10 retku kasvattaa kotijoukkueen johtoa jo 3-0 lukemiin

04:15 ajassa, eli 5 sekuntia edellisestä osumasta Falco lisää vierailijoiden ahdinkoa viemällä joukkueensa jo 4-0 johtoon.

04:27 Soi jo kolmannen kerran 17 sekunnin sisään. Tällä kertaa maalintekijänä vierasjoukkue. Tenka kaventaa ottelun 4-1. Syöttöpisteistä vastaavat Jesben ja Osku.

05:35 on pelattuna, kun retku viimeistelee kypärätempun ja ottelu on lukemissa 5-1.

Ensimmäinen erä on ohi ja näimme peräti 6 maalia sinä aikana. Rauhottuuko ottelun luonne, vai saammeko todistaa lisäosumia samaan tahtiin?

2. ERÄ:

01:13 pelattuna ottelun toista erää. Fettis pelaa kiekon retkulle, joka laukoo tolppaan. Kotijoukkueen riemuksi takatolpalta kuitenkin löytyy Falco, joka siirtä kiekon tyhjään rysään.

01:28 retku karkaa Falcon syötöstä läpiajoon, eikä jätä tilaisuutta käyttämättä. Lukemat taululla jo 7-1.

02:29 ajassa tapahtuu jälleen. Fettis maalaa taululle lukemat 8-1 Falcon ja retkun kerätessä syöttöpisteet tähän osumaan.

04:25 Falco ja retku pääsevät 2vs1 hyökkäykseen. retkun laukaus kuitenkin tolppaa kolistellen päätyy maalivahdin varusteisiin.

Toinen erä päättyy päättyy. Kuten lukemista voimme päätellä, avauserän tapaan tämäkin erä meni Lighthouse-X:n hallitessa kamppailua.

3. ERÄ:

01:19 pelattu, kun Tenka laukoo tulisesti kohti kotijoukkueen maalia. Laukaus viuhuu niukasti ohi takatolpan ja tilanne kuivuu kasaan.

Vajaa 3 minuuttia on pelattu ottelun kolmatta erää kun Fettis viimeistelee ottelun 9-1 lukemiin Falcon ja retkun esityöstä.

Liigan nykysääntöjen mukaan ottelu päättyy tähän. Sillä maaliero ottelussa kasvoi 8 maalin mittaiseksi.

Lighthouse-X nappaa täydet 3 pistettä ja lähettää sitkeästi taistelleet Tuomisen Veljekset tyhjin käsin kotiin.