Ottelusarja 2-1! Oliko Liivik se muuttuja?

1. erä:

1-0 01:30 Hayley (Pönse)
04:00 Ei montaa vaarallista paikkaa ensimmäiseen erään kummallekaan.
2-0 05:28 Pönse (Anakin, -E-)
MAALI! Anakin heittää kesoa kulmasta joka pienen onnenkantamoisen kautta pomppii Pönsen kautta maaliin!
06:00 Peli oli taas havaijikiekkoa, mutta sillä erolla ettei niitä vaarallisia paikkoja nähty ollenkaan. Plörövetoja oli muutama, sekä maalit. Toivotaan parempaa toiseen erään!

2. erä:
02:10 Erän ensimmäinen vaarallinen veto siniviivalta jonka Liivik melkein ohjaa maaliin!
2-1 02:15 Liivik (reaper, Neula)
KAVENNUSMAALI! Ja edellämainitun tilanteen jälkitilanteesta saa Liivik jälleen kiekon ja täräyttää sen kaukaa maaliin!
03:10 Pönse vetää liimahyökkäyksen jälkeen beeltä maalivahdille!
03:41 Anakin on hienon sooloesityksen jälkeen lähellä syöttää Pönselle tyhjät! Pakki torjuu.
05:22 Liivik tulee alueelle ja vetää hienon syötön reaperille joka tykittää vedon mokelle!
05:32 Ja toisessa päädyssä Anakin vetää viiksiltä veskalle.
05:51 Pönse vetää B-pisteeltä maalivahdille!
06:00 Erittäin sekalainen erä. Oikeastaan mitään vaarallista ei tapahtunut taaskaan.

3. erä:

00:19 -E- tulee kikoilla alueelle ja syöttää Pönselle viiksille joka vetää kiekon tolppaan!
01:11 Liivik vetää vedon kaukaa. Maalivahdilla ei vaikeuksia.
01:29 Pönse ryöstää puolustajilta kiekon ja vetää viiksiltä hyvän vedon! Hasek kestää.
3-1 01:58 Pönse (-E-, Anakin)
OLIKO SE RATKAISU? -E- tulee hienosti alueelle ja jakaa Pönselle joka pääsee vetämään vapaasti viiksiltä!
02:40 Neula yrittää tykittää kolmen Halbin läpi tyhjään maaliin mutta pakkeihinhan se päätyy.
03:08 reaper pääsee sekavan hyökkäyksen päätteeksi vetämään tyhjiin mutta osuu ensimmäiseen puolustajaan.
03:35 Hayley syöttää 2vs1-hyökkäyksessä Pönselle samaisille viiksille mutta tällä kertaa veskari kestää!
03:57 Liivik vetää B-pisteeltä maalivahdille.
04:07 HC SumB ottaa maalivahdin, ja Kucherov tulee kentälle!
04:48 Hienon hyökkäyksen päätteeksi pääsee reaper vetämään B-pisteeltä mutta maalivahti koppaa! Sumbut sulkee.
04:57 Liivik vetää kohti tyhjää maalia mutta puolustaja nappa!
05:06 Neula vetää viivalta mutta veskari nappaa taas! Sumb sulkee.
05:09 SumB sulkee jälleen!
05:10 Neula pääsee vetämään läheltä kohti tyhjiä mutta molskeri nappaa haamutorjunnan! Pelastiko ottelun Halbeille?
05:33 Liivik tulee alueelle ja vetää mokelle
4-1 05:42 Anakin (Pönse, -E-)
OTTELU ON RATKENNUT! Anakin ryöstää kiekon ja syöttää Pönselle viivalle joka pääsee kuljettamaan tyhjiin. Syöttää vielä Anakinille.

HALBERDIERS ON SUPERLIIGAN KAUDEN 1/17 TOINEN FINALISTI!

Tuomari: Jezik
Lisätty: 24.02.2017 00:18