Liigan kausiennakko 3/21

Artikkeli
asddd



Liigan kausiennakko 3/2021: Kuumimmat pelaajasiirrot, joukkueiden ennakot sekä pelimerkkiarvonta. Edessä on todella mielenkiintoinen ja tasainen sarja. Kärkipelaajia on siirtynyt joukkueesta toisiin ja keskikastissakin pyörineet joukkueet ovat saaneet riveihinsä todella merkittäviä pelaajahankintoja. Manhattan ja Viimeiset Hitaat tulevat olemaan kauden ennakkosuosikit, mutta tämän jälkeen käsitteillä saattaa olla jopa tasaisin Liiga mitä Superliigan puolella on nähty ja haastajia varmasti löytyy näille kahdelle joukkueelle enemmän kuin ennen.



suppe1


(Huomioitu pelkästään jatkavat joukkueet)



seiskaArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesHC Big Knob Tanja
Paremmin nimeltä miktok tunnettu hyökkääjä on ollut pelin yksi parhaita hyökkääjiä viimeaikojen saatossa ja on mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan peli ajautuu, kun rinnalla ei olekkaan enään welua. Kesän aikana ollut epäaktiivisuutta ja Kiekko Cupissakin peli näytti aika-ajoin olevan ehkä hieman jopa hukassa, mutta jokatapauksessa on kyseessä äärimmäisen onnistunut hankinta HC Big Knob Tanjan kannalta.



stemArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesHC Big Knob Tanja
Viimekaudella maalipörssin voittanut stem hyppäsi myös Tanjojen kelkkaan ja tässävaiheessa joukkueella onkin kasassa jo melkoinen hyökkäystrio. Myöskin stemillä päättyneen kauden jälkeen eivät ole pelitunnit päätä huimanneet, mutta eiköhän pelien edetessä ja käsien lämmetessä ala kiekko tietään löytämään verkon perukoille. Erittäin kova hankinta Tanjoilta tämäkin. 



TheDoctorArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesHC Big Knob Tanja
Yksi liigan parhaista maalintekijöistä joutui vaihtamaan maisemaa tulevalle kaudelle Kamloops Blazersistä HC Big Knob Tanjaan. Jos vain onnistuu pitämään tatsia yllä niin voi olla kovakin hyökkääjäpari yhdessä miktokin tai stemin kanssa. Kiekollisessa osaamisessa olisi kyllä vielä kehitettävää, mutta katsotaan mitä uusi ympäristö tuo tullessaan.



huigArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesKamloops Blazers
Suuntasi EHC Yläpörsästä kesäksi Kamloops Blazerssiin Kiekko Cupin merkeissä. Osoitti kuitenkin olevansa erityisen mieleikäs vahvistus joukkueelle ja sopimusta jatkettiin myös Superliigan puolelle. Vaikka vanil onnistui murtautumaan hyvin alemmanpuolustajan rooliin kahdella edelliskaudella niin on tässä kuitenkin sen tyypin vahvistus Kamloops Blazersille mitä joukkueessa ollaan oikeastaan aina odotettu vuodesta 2014 lähtien.



RetoArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesKamloops Blazers
Erittäin kova pelaajahankinta Kamloops Blazersiltä. Reto on erittäin meritoitunut hyökkääjä, joka tulee varmasti yhdessä muiden hankintojen kanssa viemään KB:n todella pitkälle tällä kaudella. Sikälimikäli Reto vain pysyy joukkueessaan kauden loppuun saakka niin on hän myös varmasti yksi suurimmista tärkein pelaaja joukkueelleen palkinnon saajaehdokkaista. Eikä myöskään piste- tai maalipörssin voitto olisi silkka mahdottomuus, kunhan vain kaikki palaset osuvat kohdalleen.



weluArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesNightmare
Yksi pelin parhaita pelaajia, ellei jopa paras. Ottajia olisi varmasti ollut muuallekkin, mutta päätti suunnata uudistuneeseen Nightmareen. Tulevalla kaudella rinnalla ei ole ihan samantason pelaajia, kuin edellisillä kausilla mikä saattaa herättää pientä kysymysmerkkiä siitä, että miten pääkoppa kestää heikompien jaksojen aikana. On kuitenkin äärettömän tärkeä palanen Nightmaren kokoonpanossa ja tulee olemaan joukkueensa hyökkäyksen kapelimestari koko kauden.



frouArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesNightmare
Ajallaan EHC Yläpörsässä otti kausi kaudelta isoja harppauksia eteenpäin ja nyt avautuu sauma näyttää viimeisetkin osaamiset yhdessä welun rinnalla. frou on kenties ehkä yksi liigan aliarvostetuimpia pelaajia, oli EHC Yläpörsän sielu yhdessä huig kanssa ja kehitysaskeleet ovat olleet valtavia, mutta palstatila ja maininnat ovat olleet vähissä. Kenties tämä kausi voisi tuoda siihen muutoksen.



AnakinArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesHC Tyrmäys
Paluu vanhaan joukkueeseen hallitsevana Superliigan mestarina. HC Tyrmäyksen viimekausi ilman Anakinia ei ollut kovinkaan ruusuinen, kun kausi päättyi viimeiseen sijaan ja tulevalla kaudella edessä oli liigakarsinnat. Anakin on erittäin pirullisen pelityylin omaava pelaaja, joka onnistuu varmasti myös tekemään tälläkin kaudella ketjukavereistaan parempia. Parhaimmassa tapauksessa tulee taistelemaan parhaan ylemmänpuolustajan tittelistä.



wehiArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesSeattle Roosters
Esitti vakuuttavia otteita Liigan puolella kausilla 3/20 ja 1/21, mutta viimekaudella vauhtia haettiin divarin puolelta mistä matkaan tarttuikin paras hyökkääjä palkinto sekä runkosarjan- että pudotuspelien pistepörssin voitto. On kauan kaivattu vahvistus Seattlen hyökkäysosastolle ja tämän myötä voitaisiin Seattle Roosters nostaa mukaan, kun aletaan puhtaasti puhua playoff-paikkaa tavoittelevista joukkueista.



KalezkiArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesSeattle Roosters
Vaikutti jo siltä, että Kalezkin ura liigojen puolella olisi kenties ollut taputeltu, mutta tuttujen pelaajien viettelemänä päätyi tulevaksi kaudeksi Seattle Roosterssiin. Ennakko-odotusten mukaisesti tuskin tulee hirveän montaa ottelua pelaamaan, mutta jos toisin on ja Kalezki saa hyvän vireen päälle niin on Seattlella käsissä toinen erittäin laadukas hyökkäyspään vahvistus. Parhaimassa tikissään kuitenkin ollut lähes aina taistelemassa pistepörssin kärkipaikoista.



NissinenArrow Vector png: 1000+ Free Download Vector, Image, PNG, PSD FilesViimeiset Hitaat
Kiertolainen jatkaa kulkuaan. Tällä kertaa vuorossa on hallitseva mestari Viimeiset Hitaat ja mitä todennäköisimmin tulee Nissinen kamppailemaan peliajasta yhdessä Recen kanssa. On osoittanut olevansa muutaman viimekauden aikana Liigan maalintekijöiden eliittiä ja mikäli vain onnistuu parantamaan kokonaisvaltaista pelaamistaan niin ei olisi suurikaan yllätys vaikka Nissinen nappaisi ykköshyökkääjän roolin Recen silmien edestä.



suppe2



-


Caribbean


Caribbean



Edellinen kausi

Ei pelannut



Edellinen visiitti liigasta löytyy kaudelta 1/2021, jolloin tie Liigaan oli käynyt 1.divarin finaalien myötä. Kausi 1/21 ei kuitenkaan menestystä tuonut eikä jatkoa Superliigassa näkynyt. Kesän aikana kuitenkin jälleen saatu joukkue kasaan ja tällä kertaa kokoonpano näyttää ainakin paperilla paremmalta kuin edellisella kerralla ja haasteisiin päästäänkin vastaamaan melkoisen tiiviillä kokoonpanolla. Mielenkiintoinen seikka Beansin kokoonpanossa on kuitenkin se, että ikonistatuksen joukkueessa sekä kiekossa omaava raiq on jättäytynyt kokoonpanon ulkopuolelle. Vaikka näin on niin on Beansilla silti erittäin mielenkiintoinen kokoonpano tarjolla, josta löytyy suuren potentiaalin omaavia pelaajia. Etenkin allekirjoittanut seuraa mielellään nut:in otteita. On parhaimmillaan äärettömän kova ylempipuolustaja, mutta alla on viisi ottelua kaudelta 1/21 eikä 2/21 pelejä kertynyt ollenkaan. Onnistuuko enään murtautumaan takaisin eliittitasolle vai tuleeko liigakaudesta erittäin pitkä? Mielenkiintoinen on myös divarissa kovaa jälkeä tehnyt behis, jolle kausi on ensimmäinen liigassa. Potentiaalia pudotuspeleihin löytyy, mutta suuri työ sen eteen saadaan tehdä aivan tosissaan.



raiq

Miten käy joukkueen, kun nämä meriitit ovat jätetty kokoonpanon ulkopuolelle.

Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Joukkueen avainasetelmat ovat ehdottomasti mentaalipuolella. Kokoonpano on tasaisen hyvä mikä on tietenkin liigan puolella hyvä asia, mutta pientä pelkoa herättää se, että joukkueessa ei ole oikeastaan yhtäkään selkeää ratkaisijaa, jolta löytyisi vankka kokemus liigan puolelta. Tällöin joukkuepelin merkitys korostuu ja pääkopan pitää pysyä kasassa huonoimpinakin jaksoina, vaikka onnistumisia ei tulisi. Mikäli focus ja otteet kariutuvat niin tulos voi olla kovinkin rumaa.



Seuraikoni raiq:in kommentit tulevasta kaudesta Download Free Comment PNG Transparent Background, Free Download #22727 -  FreeIconsPNG

Allekirjoittaneen astuessa sivuun joukkueen peleistä on nähtävissä pieni ideologinen kuilu, joka tekee joukkueesta ajoittain helpon saaliin kärkijengeille. Joukkue rakennettiin ajatuksella, että yhden divarikauden jälkeen tavoitteena olisi liigapaikka, mutta karsintojen kautta tie vie suoraan liigaan. Kokoonpanoltaan Caribbean on varsin tasavahva, joten mitään valtaisaa yksilötulitusta tuskin on nähtävissä. Kaiken hitsautuessa yhteen on joukkue valmis anastamaan poffipaikan ja kiusaamaan kärkijoukkueita, mutta lähes vuosikymmenen kokemus tästä lajista herättää pienen pelon myös täydellisestä perssaunasta. 



Vastuuhenkilö pajun kommentit tulevasta kaudesta



ihan hyvil fiiliksil lähetään, aika eri näköne beans mihi on totuttu ku raiq siirty scouttaushommiin kaakkois-aasiaan ja jätti tän ison pestin ny mulle, toki voi olla et palaa reissulta takas muutaman kovan pelimiehen kans ja laittaa itekki viel hokkarit jalkaa ku tarvitaa kokemusta. Aika uus rosteri vielä ja ei olla keretty pelata hirveest ni varmaa alkuun tavotteena on saada peli toimimaa silleen ku halutaa ja sitte pelata ehjä kausi ku viimeks beanssin liigareissu oli farssi. Jos poffeihin pääsis ni se on varmaan iha realistinen tavote. Joukkueista ehkä tuo nuorennusleikkauksen tehny nightmare tulee olee mielenkiintone






HC Big Knob Tanja


HC Big Knob Tanja



Edellinen kausi

Liigan runkosarjan #7 - Pudotuspelit #puolivälierät



Siirtomarkkinoiden aktiivisin joukkue kesän aikana, kokoonpanoon on löytynyt ties minkänäköistä ja kokoista pelaajaa. Joukkueen puolustuspää on pysynyt samana sitten viimekauden, mutta tällä kaudella hyökkäystä komistavat miktok ja TheDoctor sekä työkiireisiin itsensä hukuttanut stem saatetaan myös nähdä kentän puolella. Joukkue on ollut kesän aikana melkoisen epäaktiivinen ja hyökkääjien kohdalla pelaamattomuus saattaa näkyä isostikkin kentällä, myöskään miktokilla ja TheDoctorilla ei ole yhteistä pelihistoriaa, joka meinaa sitä että on täysin arvan varassa linkkaako kaksikolla keskenään. Hyökkäyksessä on kyllä siis potentiaalia ja mikäli kaikki se potentiaali saadaan kaivettua irti niin on Tanjoilla hallussaan kenties liigan kovin hyökkäyskolmikko. Puolustuksessa saattaa ehkä hieman vielä näkyä kokemuksen puute, -pommi onnistui murtautumaan hyvin liigaan viimeistään edellisellä kaudella, mutta ajoittain kokemattomuus saattaa näkyä vielä suurestikkin kentällä. hmbledore puolestaan rupeaa olemaan jo tuttu kasvo liigan puolella. Virheitä kyllä esiintyy paikkapaikoin edelleen ja mielikuva omista taidoista taitaa olla pikkuriikkisen liian korkealla, mutta toivottavasti onnistuu tällä kaudella lunastamaan täyden potentiaalinsa.



Animated GIF

Montako pommia -pommilta nähdään tulevalla kaudella?


Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Joukkueen aktiivisuus. Joukkueen hyökkäysosasto on laitettu aivan uusiksi ja yhteisen sävelen löytäminen vie varmasti tovin, mutta harjoitusotteluiden puolella on ollut todella tyyntä ennen kauden alkua. Mielenkiintoista on myös nähdä, että kasvaako TheDoctorista joukkueessa kokonaisvaltaisempi pelaaja vai pysyykö status edelleen yhden tempun ponissa?



Virkiä

Debyyttikaudella päästiin tavoitteeseen eli pudotuspeleihin, mutta hopealla yltänyt Nightmare oli odotetun kova harjatessa sarjan heti kättelyssä lukemin 3-0. Viime kaudella kokoonpano oli varsin ohut, siinä missä alemman pakin roolissa luuti humble, ylempänä pakkina hmbledore ja hyökkäyksestä vastasi Hatti sekä raiq. Kun verrataan viime kauden ja tämän kauden kokoonpanoa, on herroista kahden jälkimmäisen kanssa päätetty purkaa sopimus. Hatti pelaa kauden 3 ensimmäistä peliään KNOB:ssa, jonka jälkeen hän on vapaa siirtymään Seattle Roostersiin. raiq:n rooli viime kaudella oli maalinteko, tätä aukkoa täydentääksemme pestattiin Kamloop Blazersista Konsta eli TheDoctor tähän samaan tulosyksikön rooliin. miktok kun kärsii pelikieltonsa, asetetaan miktok Konstan rinnalle hyökkäykseen. Kaksikko ei tiettävästi ole pelannut yhtään kautta yhdessä, joten se asettanee sen kenties isoimman kysymysmerkin, kun mietitään KNOB:n iskukykyä. Hyökkäystä täydentää viime kauden pistepörssin voittaja stem, joka työkiireiden vuoksi osallistuu liigatalkoisiin harvemmin. Joka tapauksessa joukkueen GM ei lepää vapaa-ajallaankaan, vaan sai sorvattua nämä mm. miktokin ja stem:n kanssa solmitut tärkeät sopimukset kuntoon eräällä Pälkäneen vuokramökillä klo 3:24 jo kesken viime kauden. Alakerrassa jatkavat -pommi sekä hmbledore, joista jälkimmäisellä on omien sanojensa mukaan selkeä pistetavoite kautta varten mietittynä. -pommi eli mäkki on osoittanut jo kaikille olevan parhaimmillaan voittava puolustaja joukkueelleen. Pudotuspelipaikka fikkaan ja sen jälkeen ei väliä kuka asettuu vastaan.



Vastuuhenkilö -pommin kommentit tulevasta kaudesta


Kesän jälkeen lähetään varmaan alkuun aika epätasasilla tuloksilla liikkeelle. Hyökkäyspari muuttui viime kaudesta ja kimpassa ei olla ehitty juurikaa pelaa. Kauden mittaan toivottavasti tulokset tasaantuu ja pleijaripaikka varmistetaan ajoissa. Ainut tavote kaudelle on mestaruus. Etukäteen mikään jengeistä ei nouse heti esiin. Janne on aina siisti voittaa, Nipsulle ja Nikolle ei haluta hävitä ja uus Nightmareki on kiva klaarata.


HC Tyrmäys


HC Tyrmäys



Edellinen kausi


Liigan runkosarjan #12



Pitkään menestynyt ja tasaisen vahvana tunnettu HC Tyrmäys käväisi viimekaudella lähempänä pohjaa, kuin koskaan aiemmin. Joukkueeseen värvätyt miiq sekä Jopi osoittautuivat melkoisen tyhjiksi arvoiksi Tyrmäyksen kohdalla. Ehkä jopa hieman tylsänäkin pidetty joukkue saa tälle kaudelle erittäin kovan paluumuuttajan, kun Anakin liittyy takaisin joukkueen kokoonpanoon. Tämän myötä toivottavasti näemme ainakin edelliskautta pirteämmä ja räväkämmän joukkueen. Viimeksi, kun kolmikko Hjerpe - seqe - Anakin operoivat yhdessä kaudella 1/2021 niin jälki oli tuhoisaa, menestys pudotuspeleissä kuitenkin töppäsi joukkueen kokemattomuuteen puolustuspään puolella. Nyt joukkueen puolustukseen on kuitenkin saatu uutta verta Sharkin myötä ja tämä vahvistus parantaa HC Tyrmäyksen mahdollisuuksia lähteä taistelemaan jopa liigan kärkipaikoista. Tämä kuitenkin vaatii sen, että hyökkäyskaksikko palaa Anakinin paluun myötä tasojensa ylärajoille.



trio
Tämä kolmikko osoittautua erittäin vaaralliseksi kaudella 1/2021, mutta mikä on tilanne nykyään?



Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Kasvojen pesun paikka. Joukkue varmasti tiedostaa, että viimekausi oli totaalinen floppi. Paperilla joukkue näyttää taas melkoisen hyvältä ja vahvalta paluumuuttajien ja vahvistusten myötä. Nyt olisikin aika näyttää, että kyseessä ei ole joukkue, joka onnistuu voittamaan 22 ottelusta ainoastaan neljä ottelua. Tämä kasvojen pesu ei voi nojata pelkästään Anakinin suorituksiin vaan tähän tarvitaan mukaan koko joukkue.



Asiantuntija raiq:in kommentit joukkueen tulevasta kaudesta Download Free Comment PNG Transparent Background, Free Download #22727 -  FreeIconsPNG

Tätä ikonista joukkuetta analysoidessa täytyy muistaa, että kun katsotaan vaikean viime kauden taakse niin ollaan ehkä lähempänä sitä odotusarvoa, jota voidaan ladata alkavalle kaudelle. Aiemmilla kausilla HCT on usein kokenut kohtalonsa puolivälierissä, mutta lähes poikkeuksetta sarjoja katsoneena on silmään pistänyt kyky tosissaan haastaa vastustajaa, joka lähes kaudesta toiseen on ollut finaalijoukkue. 

Kokoonpano on myös viime kaudesta muuttunut paljon. Pakisto suorastaan uhkuu erityisosaamista, sillä ap:n paikalla näyttäisi häärivän erittäin hyvin avaava Skywanker eikä tuore hallitseva mestari Anakinkaan vieressä kalpene, joka kuuluu sarjan top-3 ylempiinpakkeihin. Hyökkäys huokuu kokemusta seqen ja Hjerpen johdolla, joista jälkimmäisen treenimotivaatio näytteleekin isoa osaa, kun pohditaan joukkueen ensi kauden menestystä. Kirittäjänä penkillä onkin nuori Locatelli, jonka ennustaisin nappaavan paikan avausnelikkoon kauden edetessä.




Vastuuhenkilö seqen kommentit tulevasta kaudesta


Moro! Lähdemme tulevaan kauteen luottavaisin mielin, koska joukkueella on leveä kokoonpano täynnä hyviä pelaajia. Joukkue on selkeästi vahvistunut viime kaudesta, ja tulevalla kaudella tavoite on olla mitaleilla. Odotamme eniten kohtaamisia Kuoleman kanssa, koska heidän pelityylinsä antaa meille pienen lisäboostin näyttää kuinka hyvin osaamme pelata.


Kamloops Blazers








Edellinen kausi

Liigan runkosarjan #6 - Pudotuspelit #puolivälierät

Kolmannen perättäisen kautensa Liiganssa starttaava Kamloops Blazers on kokenut kesänaikana melkoisen suuriakin kokoonpanomuutoksia. Seuraikoni TheDoctor on riisunut oranssimustat haalarit yltään ainakin tämän kauden ajaksi, vanil on siirtynyt takaisin hyökkääjän rooliin ja alemmanpuolustajan tontille on hankittu huig sekä smh. Tämänlisäksi hyökkäyspäähän onnistuttiin narraamaan yksi aktiivipelaajien meritoituneimmista pelaajista, kun Reto saapui vahvistamaan Kamloopsien hyökkäysosastoa. Yksi mielenkiintoisimpia nimiä joukkueen leivistä on kuitenkin smh, jonka parivuotiselta kiekkouralta löytyy ainoastaan muutama kausi 1- ja 2.divarin puolelta ja tälle kaudelle tie vie suoraan kiekon korkeimmalle sarjatasolle. On esittänyt todella varmoja otteita harjoitusotteluiden ja Kiekko Cupin puolella ja kehitystä näyttää tulevan kokoajan. Jos vain peli toimii ja kaikki palasevat kloksahtelevat kohdilleen niin KB voi olla tulevalla kaudella yllättävänkin kova joukkue.

 


Animated GIF
Koutsi on tehnyt kovaa duunia GM-hommissa, mutta minkälaisiin suorituksiin kentän puolella päädytään?



Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Joukkueen hyökkäyspelaaminen. Viimekaudella oli liigan tehokkain joukkue tehtyjen maalien merkeissä, onnistuuko Kamloops pitämään kiinni hyvästä hyökkäyspelaamisestaan myös tälläkaudella ja onko Reton saapumisella tähän asiaan positiivinen vai negatiivinen merkitys? Ainakin offseasonin aikana joukkueen hyökkäyspeli on ainakin alkanut kehittyä hyvään suuntaan.





Virkiä

Viime kaudella taas kuului joidenkin papereissa kauden yllättäjiin. Kaudella eniten maaleja tehnyt joukkue. Pudotuspeleissä ei kuitenkaan näillä meriiteillä mitään merkitystä, kun ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt PePo sweeppasi KB:n suoraan lukemin 3-0. Viime kaudella Arca istutettiin TheDoctorin rinnalle hyökkäykseen. Nyt viereltä puuttuu iso palanen ja pidetty joukkuekaveri. Tiettävästi KB:n GM ei niin ikään ole levännyt laakereillaan kesällä, isoja suunnitelmia oli tälle kaudelle jo punottu. Alkuperäinen suunnitelma ei saanutkaan tuulta alleen, niin päädyttiin suunnitelmaan B. Tähän suunnitelmaan pestattiin todella kova sainaus, kun Kuoleman hyökkäyksestä värvättiin Reto. Tämän värväyksen myötä edelleen KB kuuluu sarjan mielenkiintoisimpiin joukkueisiin, vaikka pelillisesti tai imagollisesti joukkue ei tälläkään kaudella allekirjoittaneelle herätä sen suurempia tuntemuksia.



Vastuuhenkilö vanilin kommentit tulevasta kaudesta

Hyvillä fiiliksillä! Kesätauolla vahvistunut joukkueemme odottaa nälkäisenä uuden kauden alkua. Vahvan joukkueen myötä tavoitteena on vain ja ainoastaan mestaruus ja tähän onkin tällä hetkellä paremmat mahdollisuudet kuin aikaisemmilla kausilla. Eniten odotamme paluun tekevän Manhattanin kohtaamista, koska heitä vastaan pelit ovat poikkeuksetta sitä terävintä kärkeä. Samalla pääsemme hyvin mittaamaan omaa tasoamme.



Kouvola Sabres




Kouvola Sabres





Edellinen kausi

1.Divarin runkosarjan #1 - Pudotuspelit #3




Tämän joukkueen kohdalla on kirjoittajalla melkoisen tyhjä olo sillä nyt ollaan aivan tuntemattomilla vesillä, sen tiedän että joukkue voitti Kiekkoliigan mestaruuden kaudella 2/09, kun allekirjoittanut oli juuri päässyt alakoulun toiselle luokalle. Kuitenkin kun käännetään tarkemmin katseet kokoonpanon puolelle niin pian alkaa hahmottua kuva siitä, että minkälainen joukkue Kouvola Sabresista liigan puolelle saadaan. Kokemusta sekä taitoa löytyy, mutta riittääkö se vielä ensimmäisella kaudella pudotuspeleihin? Archuletan poisjäänti joukkueesta teki ison loven kokoonpanoon, mutta sekin paikka saatiin korjattua teipillä (sillä pelaajalla). Paperilta löytyy teipin lisäksi pitsu, Lennart sekä apari, jotka kaikki ovat allekirjoittaneen mielestä liigatason pelaajia. On jotenkin kuitenkin vaikea lähteä arvioimaan joukkueen tulosta, todennäköisesti joukkue tulee taistelemaan pudotuspelipaikasta sijoilla 7-8, mutta mahdollista on myös että kausi Liigan puolella ei lähdekkään rullaamaan ihan niinkuin oli tarkoitettu ja sijotukset jäävät pyörimään häntäpään kieppeille.

kV
Vanhoina hyvinä aikoina menestystä tuli Kiekkoliigan puolella, mutta mikä on nykyajan tilanne?



Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon


Peluutus. Puolustuspäässä vastuuta kantaa lähes varmasti yksitoikkoisesti sekä teippi, että joni. Hyökkäyksestä kuitenkin löytyy kolme pelaajaa joilla kaikilla riittää annettavaa vielä liigan puolella, mutta ketkä heistä asetetaan suuremman vastuun saappaisiin. Tiiviillä kokoonpanolla joukkue pääsee pelaamaan, mutta löydetäänkö toimiva kokoonpano ajoissa, jolla voidaan lähteä kamppailemaan tärkeistä pisteistä liigan kärkipään joukkueita vastaan.




Virkiä



Yhden pelaajan lähtö toisesta joukkueesta voi olla toiselle jättipotti. teippi kun kuului vielä kauden alla Nightmaren suunnitelmiin, päätti hän siirtyä pyörittämään peliä Kouvola Sabresin riveihin. KS pelasi viime kaudella divarissa varsin kokeneella nipulla, eikä pelaajistossa sen suurempia heilahteluja ole nähty sitten viime kauden. Vain Archuleta siirtyi takaisin ViHiin. teippi täyttää tämän tontin erinomaisesti, ainakin mitä karsintaotteluiden vireeseen voi nojata. Kokemus saattaakin kiillottaa tämän joukkueen kohdalla sarjanousijan leimaa, mutta taustatukea teipin ympärille tarvitaan muiltakin. Mielenkiintoinen seikka on esimerkiksi siinä, kun (kirjoitushetkellä) Liigapaikkaa havittelee perinteikäs Anaheim Mighty Ducks, pelaa Lennart tutuiksi tulleiden pelikavereiden sijaan nyt KS:n paidassa















Vastuuhenkilö Zippon kommentit tulevasta kaudesta

Joukkueella on karsintojen ja muutamien harjoituspelien jälkeen ihan positiiviset fiilikset. Pelityyli tulee hieman muuttumaan puolustavammaksi viime kaudesta, kun teippi tuli paikkaamaan Archuletan jättämän paikan. Tavoitteet ovat projektin kehittämisessä runkosarjan aikana eteenpäin ja playoffeihin olisi tarkoitus päästä pelaamaan. Varmasti joukkue haluaa pelata täysillä pelit ViHiä vastaan. Ihan vain siksi, että Archuleta päätti loikata takaisin ViHiin hieman yllättäenkin vain hetkiä ennen ilmoittautumisten deadlineä. Ei tässä kuitenkaan ole mitään sen ihmeellisempää draamaa oikeasti. Ihan kiva pelata kaikkia vastaan, kun on kovia jengejä sarja täynnä. apari pitsu teippi joni varmaan vetää suurimman osan kaudesta Ayoso ja Burns pelailee kans jotain.








Kuolema


Kuolema

Edellinen kausi

1.Divarin runkosarjan #3 - Pudotuspelit #puolivälierät





Neljän kauden mittaisen tauon jälkeen paluu isoille vesille. Tällöin menestys ei ollut kovinkaan kummoista Kuoleman jäätyä sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle. Tämän jälkeen ollut tasaisen vahvaa suorittamista divarin puolella ja yksi pronssikin mahtunut mukaan tälle aikavälille. Edellinen kausi päättyi jo heti alkujaan puolivälierissä, mutta muutamien joukkueiden lopetettua paikka liigakarsintoihin oli auennut ja sitäkautta paikka Liigaan. Kyseessä on todella passiivinen joukkue, joka luottaa vahvasti tiiviiseen puolustukseen sekä perälän maalintekotaitoihin. Pudotuspelipaikan lunastaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä, mutta ei mahdottomalta. Kuoleman pelitapa aiheuttaa varmasti osassa joukkueita melkoista pahennusta ja varmasti tämän myötä muutamia tärkeitä pisteitä on saatavilla kärkipään joukkueilta. Falcolla tulee olemaan suuri rooli kauden edetessä, kun tehtävänä on tarjota maalintekopaikat perälälle ja samalla tukea tiimitovereita omalla puoliskolla, jotta passiivisesta pelitavasta pystytään pitämään kiinni.



peris


Miten 72 maalin mies pärjää liigan tasolla? Onko tässä ehdokas maalipörssin voittajaksi vai mureneeko maalimäärät joukkueen menestyksen myötä.





Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Ensimmäisen maalin merkitys. Niinkuin aiemmin mainittiin niin kyseessä on erittäin passiivisesti pelaava joukkue, joka on erittäin vaikea vastustaja takaa-ajan näkökulmasta. Tässä onkin Kuoleman valttikortti, mutta samalla myös heikkous. Johtoasemassa vaarallinen, mutta pystyykö joukkue tappioasemassa muuntamaan peliään siten, että tavoitteena onkin tehdä maali eikä pitää omaa maalia puhtaana.





Asiantuntija raiq:in kommentit joukkueen tulevasta kaudesta Download Free Comment PNG Transparent Background, Free Download #22727 -  FreeIconsPNG

Itselleni pelillisesti Kuolema ollut pienoinen pettymys jo muutaman kauden ajan. Taso on ikään kuin vakiintunut sinne divarin top5 paikkeille, vaikka paperilla näkisin sen potentiaalin olevan huomattavasti korkeammalla. Tälle kaudelle sarjataso nousee, mutta erään joukkuelaisen lupaama hankinta tulivoimaisesta hyökkääjästä nähtävästi jäi haaveeksi, koska Reto otti ja jätti. Tavaramerkkinä kuitenkin ollut jo pitkään tiivis puolustaminen, jonka vuoksi edellytykset taistella paikasta poffeihin ovat realismia. 





Vastuuhenkilö Falcon kommentit tulevasta kaudesta

Jo useamman kauden ajan on tehnyt entistä enemmän mieli pelata korkeimmalla sarjatasolla. Meillä on tapana hävitä kaikentasoisille ja voittaa tasaisesti kaikentasoisia joukkueita. Ihan kiinnostavaa nähdä, mitä Liigassa tapahtuu. Jos nyt tavoitteeksi otetaan se, ettei pelit lopu runkosarjaan. Väittäisin, että meillä on yllätysvalmiutta isojen poikien peleihin, vaikka homma menikin pipariksi viimeisenä kolmena kautena putkeen jo divarin puolivälierissä. Pyritään siihen, ettei pelit sula taas, kun ollaan johtoasemassa ja/tai niskan päällä. Kahdella höökillä ei liiemmin riemuita, siksi pelaajahaku on auki. Jos ei saada ketään, pelataan sitten varmaan noin viiden tyypin kokoonpanolla. Tämäkin sillä muuttujalla, liikeneekö Arola korttipeleiltään kiekkoon.





Manhattan


Manhattan



Edellinen kausi

Ei pelannut





Yksi kiekon menneen vuosikymmenen menestyneimpiä joukkueita ja suurin dynastia kohdistuu ajalle jolloin joukkueessa vaikuttivat pelaajat lassi01, Trn, Yan, veikka sekä Xrem. Tästä viisikosta varsinkin ensimmäisellä on ollut suuri osuus Manhattanin pitkäaikaiseen menestykseen, mutta hänen uransa virtuaalikiekon puolella on ajettu kulmanurkkaan johtokunnan toimesta. lassin pelikieltopuinnin jälkeen varmastikkaan kovin moni ei odottanut näkevänsä Manhattania enään liigassa, mutta toisin kävi. On mielenkiintoista nähdä, että minkälaisia esityksiä Manhattan pystyy meille kiekkonautiskelijoille tarjoamaan, kun hyökkäyksestä puuttuu iso pala Manhattania. Hyökkäyksessä Trn rinnalla nähdään joko Yan tai Spliff, joista näin kornisti sanottuna allekirjoittanut ei laskisi jälkimmäisen varaan kovinkaan suurta taakkaa sillä huippuajat ovat aika vahvasti jo takanapäin. Puolustus on edelleen rautainen Xremin ja Etelän säestämänä, eikä menestyksen pitäisi ainakaan näiltä osin jäädä piippuun. Erittäin vaikea lähteä sanomaan mihin suuntaan Manhattanin otteet lähtevät kulkeutumaan uusien tuulien myötä. 






How to Watch Macy's July 4th Fireworks Show 2021 | Travel + Leisure
Vieläkö Manhattanissa päästää ihastelemaan yhtä ilotulitusta mestaruuden merkiksi?







Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Joukkuepeli. Jokunen pelaaja on saattanut varmasti muutamaan otteeseen joko hymähdellä tai ottaa hiirestä hieman tiukempaa otetta jonkun joukkueen pyörittäessä mitätöntä syöttörumbaa omalla kenttäpuoliskolla, mutta tässä on joukkue joka pystyy tuomaan syöttelemällä kiekon alueelle heittämällä minkä tahansa joukkueen ohitse. Allekirjoittaneen silmissä Manhattan on aina pelannut liigan viihdyttävintä kiekkoa vaikkakin aika-ajoin varmasti ollut myös liigan ärsyttävintä kiekkoa. Toivottavasti tälläkin kaudella kuitenkin jäällä nähdään nopeasti kiekkoa liikutteleva Manhattan.




Virkiä

Kysymysmerkkejä oli jo valmiiksi tämän joukkueen yllä. Jatkaako Manhattan ollenkaan liigassa (kirjoitushetkellä karsinnat kesken)? Suurimman keskustelun kabineteissa on kirvoittanut laspan tilanne. Superliigan johtokunta linjasi kuitenkin, että laspan pelikielto on ja pysyy, vaikka osa pelaajistakin nousi asian suhteen barrikaadeille. Osa joukkueista jopa harkitsi olla osallistumatta liigaan Manhattanin vanavedessä, jos laspan tilanne nähtäisiin positiivisemmassa valossa. Niin tai näin, Manhattan rustasi kuin rustasikin hakemuksen ja joukkueen takalinjoilla jatkaa veikka. Ylempänä puolustajana nähdään jorti sekä Yan. Arvoitus on muun muassa Yanin pelikunto. Miten pelaamattomuus näkyy herran otteissa? Ja kuinka Manhattanin hyökkäyksessä näkyy viime kauden pistepörssin voittajan eli stemin poissaolo Trn:n rinnalla?



Vastuuhenkilö Trn kommentit tulevasta kaudesta


Vielä ollaan vähän kesälomamoodissa eikä oo kiekko pyörinyt mielessä, mutta eiköhän tämä tästä. Tavoitteena on vaan mestaruus ja et ei jouduttas kikkimään jortia taas kesken kauden. Ja suosikkivihut muodostunee kauden aikana,tällä hetkellä emme odota kenenkään kohtaamista sen enempää ku muita


Nightmare









Edellinen kausi

Liigan runkosarjan #2 - Pudotuspelien #2



Täyden muutoksen kesän aikana kokenut Nightmare lähtee kauteen kokonaan uudistuneella kokoonpanolla, vaikkakin paperilta löytyy kovia nimimiehiä niin EHC Yläpörsän halpahalliversioksikin on jo nykyistä Nightmarea keretty kutsumaan. Viimekauden kokoonpanosta ei oikeastaan ole jäljellä kuin Sloggi, joka tulee nyt viimeistään tällä kaudella murtautumaan kokonaisuudessaan liigan puolelle. Viimekausi meni vielä vähän tunnustellessa, mutta antoi jo Kiekko Cupissa varoitusmerkkejä siitä, että kehitystä on tapahtunut ja tulee vielä tapahtumaankin. Hyökkäyspäästä löytyy kaksikko welu & frou, jotka tuskin sen isompia esittelyjä kaipaavat. Näiden herrojen säestäessä Nightmaren menestys tuskin tulee hyökkäyspelaamiseen kaatumaan. Kysymys kuuluukin, että miten Sloggi, melly ja Rye tulevat liigan tasolla esiintymään, kun koko kolmikolla ei vielä kauheasti kausia ole korkeimmalla sarjatasolla alla. Joukkue tullaan kyllä kaikilla todennäköisyyksillä näkemään kauden päätteeksi pudotuspeleissä.







Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Ehdottomasti melly. Suhteellisen tuntematon nimi liigaympyröissä ja tämä kausi tuo tullessaan suuren vastuun. Se mikä mellyn tilanteesta tekee erittäin mielenkiintoisen on se, että häneltä löytyy varmasti Superliigan kamalimmat tilastot Kiekkoliigan puolelta. Aukeisiko ura korkeimmalla sarjatasolla kenties hieman paremmin täällä Superliigan puolella.







melyxD
Kiekkoliigan puolelta ei ole jäänyt hirveästi jälkipolville kerrottavaa...




Virkiä

Kaikki mennyt tämän joukkueen osalta uusiksi. Hieno kuitenkin nähdä NM edelleen liigajäillä, nykytilanteessa näistä perinteisistä liigajoukkueista ei ole ainakaan ylitarjontaa. Jebsun siunaus saatiin sille, että joukkueelle kuuluva liigapaikka myös tälle kaudelle lunastetaan, viime kaudella joukkueen vahvuuteen liittyneen Sloggin otettua jengistä vetovastuun. Hyvänä jätkänä tunnettu Sloggi tuntee paljon myös hänelle hyviä jätkiä ja hyviä pelaajia, joten NM:n nykyrunko koostuukin pelaajista, joista valtaosan lukijat tietävät kentältä muista liigajoukkueista, mutta samalla pelaajista, joilla ei ole lainkaan kokemusta pelaamisesta saman joukkueen väreissä. Tätä ongelmakohtaa paikatakseen onkin joukkue ollut tässä off-seasonilla selkeästi liigajoukkueista aktiivisin hurjalla harjoitusotteluiden määrällä. Kokoonpanossa Sloggi puolustaa ja ylempänä puolustajan paikalla operoi joko Canucksista tuttu _jeesus tai melly. Hyökkäyksestä vastaa PePossa mainetta niittäneen welun rinnalla EHC:n Yläpörsästä tuttu frou. Kysymysmerkkejä siis joukkueen ylle rakentuukin sen suhteen, että onko tästä joukkueesta jatkamaan Nightmaren menestyksekästä liigataivalta. Miten uudet pelaajat pelaavat yhteen kaukalossa? Riittääkö Sloggilla taso joukkueen ykköspakkina?



Vastuuhenkilö Sloggin kommentit tulevasta kaudesta


Morjes! Hyvillä fiiliksillä kohti uutta kautta ja uusia haasteita. Naitmarella jatko tuli vähän yhtäkkiä. Mulla ei ollu joukkuetta, eikä joukkueenhakukaa oikeen tuottanu haluttua tulosta. Mellyn kanssa sitte juteltiin, että saataskohan me jonkunlainen jengi kasaan ja saatiinha me sitte loppujen lopuks ihan kilpailukykynen porukka jalkeille. Tavoitteista ei sen enempää olla puhuttu, kunhan poikien kanssa pelaillaan ja pidetään hauskaa, mutta kyllähän sitä mestaruudesta aina lähetään taistelemaan. Eiköhän tuo odotetuin vastustaja oo HC Big Knob Tanja. Porukka täynnä tosi tuttuja pelureita kiekosta, niinku tuolta irlin puoleltakin. Varmasti saadaan keskenäisistä otteluista puhuttavaa ja vittuilua aikaseks seuraavalla mökkireissulla. Tsemppiä kaikille kauteen!


Obsessive





Obsessive







Edellinen kausi

1.Divarin runkosarjan #2 - Pudotuspelit #4







Edellisestä kerrasta liigan puolella on kulunut jo yli vuosi. Kausi ei ollut silloin helppo eikä se tule olemaan nytkään. Kyseessä on hieman sellainen joukkue, joka kykenee divarin puolella olemaan kaudesta toiseen mestariehdokas, mutta liigan puolella matkasta voi hyvinkin pian muodostua erittäin kivinen. Muutamalla lisävahvistuksella joukkueesta olisi voitu muovailla sellainen, että sillä olisi ollut potentiaalia pudotuspelipaikan saavuttamiseen, mutta tällä kertaa saisi suuria ihmeitä tapahtua mikäli Obsessivien riveissä tultaisiin pudotuspelit näkemään kaudella 3/2021. Toisaalta tämmöiset ovat "oman kylän pojille" mitä parhaimpia tilaisuuksia näyttää taitonsa liigan puolelle, jos tie liigaan ei ole vielä muuta kautta auennut. Obsessiven tärkein palanen tulevalla kaudella on ehdottomasti Groovy, joka oli Obsessiven edellisellä kerralla ylivoimaisesti joukkueensa paras pistemies. Mielenkiintoisin seikka kuitenkin joukkueen peluutuksessa on se, että hyökkääjän paikalla viilettää Balcers, joka ollaan totuttu näkemään aina puolustajan roolissa. Mielenkiintoinen pelimoovi sinänsä, että liigassa on vastassa hieman eritason pelaajat, kuin divarissa eikä pelipaikan vaihdos välttämättä tässä vaiheessa ainakaan uralle kovinkaan suurta nostetta tuo. Toki allekirjoittanut voi myös olla täysin väärässä.







Animated GIF
Rupeaako Balcers tekemään näistä paikoista pelipaikan muutoksen myötä?







Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Obsessiven kestävyys Liigan puolella mitataan hyvin pitkälti puolustuspelaamisen kautta. Kuten monilla nousijajoukkueilla niin kuin myös Obsessivella ottelut tulevat hyvin pitkälti noudattamaan kaavaa, jossa suurinosa ottelusta pelataan kiekottomana joukkueena ja maalintekopaikat perustuvat hyvin pitkälti vastahyökkäyksiin. Tällöin siis puolustuspelaamisella on suuri merkitys, suurinosa saatavilla olevista pisteistä irtoaa kuitenkin mitä todennäköisimmin keskikastin joukkueilta, jotka joutuvat hakkaamaan päätään onnistuneeseen trappiin / tiiviiseen puolustukseen omalla alueella.







Virkiä

Karsinnoista takaisin Liigakaukaloihin tiensä selvittänyt Obsessiven tilanne on sarjanousijana lähtökohtaisesti tukala, kuten nousijajoukkueilla aina. Viime kausi kuitenkin osoittautui usealle nousijajoukkueelle positiivisena sesonkina. Joukkueen kokoonpano eli off-seasonin aikana, mutta karsintoihin saatiin lyötyä selkeät raamit jengin ympärille. Siinä missä lordNIPPU tätä nykyä operoi alemman puolustajan paikalla, on pelaajauran jatkumisen suhteen juupas eipäs -saagansa päättänyt Doughty löytänyt paikkansa Obsessiven hyökkäyksestä Groovyn rinnalta. Ylemmän puolustajan paikalla jatkaa Olofsson ja jos NIPPU ei asetu uudelle pelipaikalleen toivotulla tavalla, on kirkkaisiin valoihin valmis astumaan 2.divarin paras puolustaja Kaunis.




Vastuuhenkilö Groovyn kommentit tulevasta kaudesta


Lähdetään odottavaisin mielin kohti meidän historian toista liigakautta. Jengistä löytyy potentiaalia ihan pärjätä liigan puolellakin, mutta vie oman aikansa ennen kuin voi kärkikahinoista edes haaveilla. Ydintavoite on suoriutua liigakaudesta paremmin kuin viime liigavisiitillä, pyritään vaan kehittymään mahdollisimman paljon kovissa peleissä. Kaikkia vastaan tulee olemaan hauskaa pelata, on siistiä päästä pelaamaan kiekon parhaita ukkoja vastaan ja imemään oppia. Eniten ehkä henkilökohtaisesti kiehtoo pelailla Kamloopsia vastaan. Innolla odotetaan, mitä Reto ja Arca hyökkipäässä keksii!





PeteAcademy


PeteAcademy



Edellinen kausi

Liigan runkosarjan #9







Jäi tulokaskaudellaan Liigassa yhden pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Kausi sujui jopa yllättävän hyvin odotuksiin nähden ja Haverinenhan se oli joka joukkuetta mukana kilpailussa piti. Petet lähtevät tismalleen samalla kokoonpanolla myös tähän kauteen ja niin ikään tälläkin sesongilla pudotuspelipaikka on kovan työn takana, toki nyt sarjan oletetaan olevan astetta tasaisempi ja Petet lähtevät koitoksiin yhden kauden kokeneempana. speakista kuoriutui viimekauden aikana kovemman luokan maalintekijä ja peli Haverisen kanssa näytti kulkevan eikä hyökkäyspään pelaaminen ollut joukkueen heikkouksia, mutta puolestaan puolustuspäässä näytti olevan suuriakin ongelmia. Peteillä oli toiseksi eniten päästettyjä maaleja ja joukkuepuolustus näytti olevan aika hakoteillä paikka paikoin, toki devil pelasi toista vai ensimmäistä kauttaan virallisesti alempanapuolustajana hyökkääjäuransa jälkeen. Mukavaa, että joukkue jatkoi tällekkin kaudelle, mutta antavat jotenkin itsestään hieman mitäänsanomattoman kuvan. Toki pelaajat taitavat olla kaikki irl-kaverus pohjalta, mutta kokoonpano olisi silti voinut kaivata jotain pientä piristystä ensikaudelle.



pete
Mitä mahtaakaan Pete soimassa tarkoittaa ja siivittääkö se joukkueen pudotuspeleihin?



Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Jos PeteAcademy onnistuu lunastamaan itselleen pudotuspelipaikan kauden päätteeksi niin se tapahtuu täysin Haverinen & speak duo:n kustantamana ja näitä jätkiä kannattaakin seurata. Haverinen on yksi liigan parhaita kiekonkäsittelijöitä ja speak tulee mitä todennäköisimmin tälläkin kaudella rikkomaan 30 maalin rajan. Pudotuspelipaikka vaatii sen, että puolustuspäässä tapahtuu suuri ryhtiliike.



Joukkueen kommentit tulevasta kaudesta ja siitä minkälaiset fiilikset edellinen kausi jätti, kenties saamme myös tietää mitä tämä Pete soimassa tarkoittaa.

speak Comment PNG Transparent Images | PNG All

Enskautee lähetää hyvällä höögälla pelaa, koitetaan pelaa hyvin tiimillä ja sitä kautta onnistumisia. Pääasia että tiimillä hauskaa ja kiva pelata, toiv. ukot formissa nimittäi ei oo näkynmy kiekossa:D Edelliskausi oli korkkaus kovimpaan sarjaan tolla kokoonpanolla; piste have devil minä ja pelattii välillä hyvin, välillä taas "moti" meni :d mutta eiköhän enskaudesta tehdä parempi.

Pete soi lähti siitä liikkeelle ku aikoinaan haverinen ja piste pelas hokisarjaa kasseleilla ja niillä oli voima biisinä petri nygord märkää kappale:D nii se on tullu nyt meillekki voima biisiksi:D ja semmonen tiimin keskeinen läppä.



Seattle Roosters


Seattle Roosters



Edellinen kausi


Liigan runkosarjan #10



Ailahtelevasti viimekaudella pelannut Seattle Roosters oli kaukana pudotuspelipaikasta eikä otteet kentällä hurmanneet katsojia. Kesäkaudella kuitenkin hankittu vahvistusta hyökkäyspäähän chanden jouduttua loukkaantuneiden listalle seuraavien kolmen kauden ajaksi, kun bussi ajoi hänen ylitseen kauden 2/21 2.jakson jaksokatsauksessa. Tulevalla kaudella Seattlen hyökkäyksessä Pisun lisäksi viilettävät wehi sekä Kalezki ja puolustuspäähän on ylemmänpuolustajan tontille hankittu napsu sekä teppo. Paperilla siis alkaa Seattlen joukkue näyttämään jo melkoisen laadukkaalta ja totaalinen myrskyvaroitus annettiin jo kesäkaudella, kun Seattle Roosters voitti arvostetun Kiekko Cupin mestaruuden. Kirjoittajalla on pieni kutina, että tässä voisi olla jopa ensi kauden musta hevonen, menestystä ja mainetta ei ole aiemmin sen koommin päässyt Liigan tasolla kertymään, mutta nyt Seattlella olisi avaimet kädessä jopa mitalipeleihin. Myöskin ensimmäistä kertaa Seattle Roosterssia voidaan pitää jopa varmana pudotuspelijoukkueena. On myös mielenkiintoista nähdä, että minkälaiseksi muodostuu Seattlen ykkösnyrkki kauden aikana. deke-teppo-Pisu-Kalezki kuulostaisi ainakin omaan korvaan suhteellisen vaaralliselta nipulta.




Ripustetaanko seuraavaksi kaulaan mitalit, jossa Kiekko Cup XVI on vaihtunut Superliiga 3/2021?

Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Joukkueen ehkä kaikista tärkein mittari ensi kaudella on se, että miten otteet saadaan pysymään tasaisina. Potentiaali ja leveyttä löytyy, mutta ailahtelevuuttakin on ollut, tosin joukkue kärsi Kiekko Cupissa ainoastaan kolme tappiota mikä antaisi osviittaa siitä, että jonkunlainen tasapaino peliin on löytynyt. Ylipäätään koko joukkue on ensi kaudella hyvin mielenkiintoinen seurattavaksi.



Virkiä

Debyyttikaudella Liigassa joukkue ei päässyt tavoittelemiinsa pudotuspeleihin lainkaan. Joukkueen peliesitykset olivat kauden aikana vaihtelevia; toisena iltana päästiin haastamaan sarjan kärkiporukoita, kun vastaavasti välillä oltiin vaikeuksissa päävastustajien kanssa. Viime kaudella joukkueen hyökkäyksestä vastasi Pisu - chande -kaksikko, mutta täksi kaudeksi tilanteeseen nähdään tervetullutta muutosta. Tällä hetkellä tiettävästi asepalvelustaan suorittavasta wehistä saadaan aika-ajoin apua kokoonpanoon, mutta viime kaudella Devilseissä pelannut Kalezki asetettaneen Pisun rinnalle tämän kauden aikana. Kalezkin ohella Pirupaidoista siirtyy teppo223. Lukijoille tutuiksi tämän kaksikon lisäksi on tavattu nähdä muuan -kala-, hänkin niin ikään kuuluu Seattle Roostersin entistä leveämpään pelaavaan kokoonpanoon. Kysymysmerkkejä asettaa tottakai ottelukohtaisesti joukkueen sisäinen random numerogeneraattori, minkä mukaan päätetään, ketkä pelaajat arvotaan kellottamaan peliaikaa kentällä. Allekirjoittaneella ei ole tiedossa, ratkaistaanko kokoonpanokysymykset edelleen samaan tapaan, mutta se on varmaa että kesän Kiekko Cupissa kultaa niittäneen joukkueen viimeiseksi palapelin palaseksi värvätyn Hatin myötä saadaan lisää kiekollista osaamista joukkueeseen.



Vastuuhenkilö Pisun kommentit tulevasta kaudesta



mestaruuskrapula cupista, top 4 spottia tavotellaan runkkiksesta, kuolemaa ootellaan koska ilmaset 6pts.






Viimeiset Hitaat






Edellinen kausi

Liigan runkosarjan #4 - Pudotuspelit #1



Tulee myös tälläkin kaudella olemaan suurimpia mestariehdokkaita. Kokoonpano on oletettavasti muuten pysynyt samana, mutta Anakin ja Archuleta ovat jälleen vaihtuneet päikseen ja hyökkäystä on vahvistettu Nissisellä. Mielenkiintoista nähdä mihin tuloksiin Nissinen pääsee mestariehdokas statuksen omaavassa joukkueessa, nousu hänellä on ollut kovaa kohti nykykiekon huippua, mutta onko vaarana että hän jäisi muiden kärkipelaajien varjoon Viimeisissä Hitaissa? Toinen mielenkiintoinen seikka on se, että mihin suuntaan ViHin pelitapa ajautuu, Anakinin myötä kiekollinen vastuu jakautui enemmän myös Jannelle sekä Recelle, mutta nyt Archuletan palattua tilanne voi olla taas täysin eri. Vielä runkosarjassa tuskin kiekkoviihteen nautiskelijat pääsevät vielä nauttimaan Viimeisiä Hitaita parhaimmillaan, mutta pudotuspelien alkaessa joukkueesta muodostuu sellainen että varmastikkaan yksikään joukkue ei halua ensimmäisellä kierroksella tätä joukkuetta kohdata. Nyt myös viimeisimpien tietojen mukaan Archuleta olisi siirretty alemmanpuolustajan paikalle ja Fice nostettu ylemmänpuolustajan tontille, saa nähdä onko tässä jotain perää vai onko pelkkää hassuttelua, mutta mikäli näin on niin mielenkiinnolla alan seuraamaan joukkueen otteita liigakarkeloissa.



jannexdd

Onnistuuko päävastuuhenkilö pitämään itsensä ja joukkueensa aisoissa?


Mitä seurata? people, looking, Man, Users, look, magnifying glass, Searching icon

Henkinen kantti. Niinkuin Virkiä jo mainitsi niin joukkue saattaa kärsiä melkoisen myrkyllisestä ilmapiiristä ainakin aika-ajoin ja etenkin joukkueen päävastuuhenkilöllä voi olla välillä suuriakin haasteita pitää höyryt sisällään. Lisäksi liigaan ajaa sisään joukkueita divarista joiden pelitapa on hyvin puolustusvoittoista mikä saattaa tuottaa lisää harmaita hiuksia.



Virkiä

Viime kauden mestarijoukkue. Joukkueessa joitain muutoksia, jollain tavalla paluuta vanhaan ja tärkeään rooliin sovitellaan ensimmäistä kertaa ViHi-paitaa viime kaudella Devilseissä pelanneen Nissisen harteille. Viime kaudella ylempänä puolustajana operoinut Anakin jatkaa pelejään (kirjoitushetkellä) Liigapaikkaa havittelevassa HC Tyrmäyksessä, jättäen tälle tontille ammottavan aukon. Täyttä varmuutta ei oikein ole, jatkaako maailmanmestari-Fice edelleen joukkueen alempana puolustajana vai havitteleeko hän offensiivisempaa roolia ViHin paletissa. Se on ainakin varmaa, että joukkueen sisällä koetellaan kasetin kestävyyttä, kun pienen hiljaiselon jälkeen Archuleta tekee paluun kokoonpanoon. Samaan aikaan kun nämä kaksi tunteella elävää ja scenen kirkkaimpiin tähtiin kuuluvat pelaajat, eli Jannen ja Valtterin kun laittaa samaan aikaan kentälle, muuttuu joukkueen ilmapiiri ajoittain myrkylliseksi. Solvauksilta ei tälläkään kertaa vältytä, mutta silti ViHi kaudesta toiseen on viimeistään pudotuspeleissä vahva mestarikandidaatti. Kysymysmerkkejä asettaa joukkueen toxisuuden lisäksi sen myötä käsikädessä kulkeva menttaalipuoli ja Nissisen pelaamattomuus. Kysymysmerkit ovat joiltain osin pieniä ja tuttuja ongelmia, minkä ViHin kaltainen joukkue kääntää omassa pelaamisessaan voimavaraksi. Mestaruuden uusiminen ei olisi mikään yllätys.

Vastuuhenkilö Jannen kommentit tulevasta kaudesta

- Isoja muutoksia tapahtunu nyt tässä offarilla, kun Fice ottaa alustavasti yp:n tontin itselleen ja Archuleta ap:n paikan. Nissinen hyppää hyökkääjän tontille, eli pakkaa on nyt sekoitettu kovasti. Odotettavissa on todennäköisesti nihkeä alkukausi, mutta tavoitteena on tietenkin uusia mestaruus. Henkilökohtaisesti odotan eniten Manhattanin kohtaamista. Pääsee haastamaan itseään kaikkein eniten, ja samalla saadaan miteltyä Keskon herruudesta. Tällä hetkellä Yan vetää käden lippaan, kun kohdataan käytävillä ja tavoite olisi pitää hierarkia nykyisellään.

______________________________________________________________________________________


Arvonta Lotto icon /


Vastaa oikein ja voita pelimerkkejä!



Jos sinulla on useampi, kuin yksi viesti niin osallistumisesi hylätään.
Useamman oikein vastanneen kohdalla pelimerkki arvotaan oikein vastanneiden kesken.
Palkintopelimerkit jaetaan kauden päätyttyä.



Kysymykset

(Vastausaikaa 25.8.21 kello 23.59 saakka)



1. Kuka tekee eniten maaleja? [2pm]
2. Kenellä on eniten syöttöjä? [2pm]
3. Kuka voittaa pistepörssin? [2pm]
4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? [1pm]
5. Millä joukkueella on paras maaliero? [1pm]
6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? [1pm]
7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? [1pm]



Mallivastaus


  1. TheDoctor

  2. tebs

  3. Reto

  4. Janne

  5. Viimeiset Hitaat

  6. Obsessive

  7. Ei

Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Julkaistu: 22.08.2021 23:13
Luettu: 1475 kertaa

Kommentit (49)

Juraj, 22.08.2021 23:21

1. Reto

2. Janne

3. Trn

4. Kukaan ei saa liigassa.

5. Manhattan

6. Kouvola Sabres

7. Pelaa

P.Ton87, 22.08.2021 23:31

1. Trn

2. Yan

3. Janne

4.  Jorti

5.  Viimeiset Hitaat

6.  Kouvola Sabres

7.  Ei pelaa

Falco, 22.08.2021 23:34

1. Trn

2. jorti

3. Janne

4. Janne

5. Manhattan

6. PeteAcademy

7. Pelaa

Django, 22.08.2021 23:38

1. perälä

2. Anakin

3. Anakin

4. Pisu

5. Kamloops Blazers

6. Kouvola Sabres

7. Ei

Tero, 22.08.2021 23:43

1. Hjerppe

2. Trn

3. Jannebro

4. Jorti

5. Manhattan

6. Obsessive

7. Ei

 

 

 

Zippo, 22.08.2021 23:52

1. trn

2. Yan

3. trn

4. jorti

5. Manhattan

6. Obsessive

7. Ei

Nissinen, 22.08.2021 23:58

1. Nissinen

2. Janne

3. Janne

4. hmbledore

5. Viimeiset Hitaat

6. Obsessive

7. Pelaa

paju, 23.08.2021 00:00

1. Trn

2. Yan

3. Yan

4. Ei kukaan

5. Manhattan

6. Obsessive

7. Pelaa

behis, 23.08.2021 00:11

1. Trn

2. Yan

3. Trn

4. Janne

5. Manhattan

6. Kuolema

7. Kyllä

wehi, 23.08.2021 00:19

1. behis

2. Pisu

3. deke

4. -kala-

5. Seattle Roosters

6. Caribbean

7. ei

devil, 23.08.2021 03:23

1. piste

2. Haverinen

3. speak

4. Ei kukaan.

5. Manhattan

6. PeteAcademy

7. Ei

Spears, 23.08.2021 05:08

1. Reto
2. Anakin
3. Reto
4. Ei kukaan.
5. Viimeiset Hitaat
6. Obsessive
7. Pelaa

Kuntti, 23.08.2021 06:35

1. Trn

2. Janne

3. Trn

4. Janne

5. Manhattan

6. Caribbean

7. Ei

Stana, 23.08.2021 06:52

1. Reto

2. Bein

3. Janne

4. melly

5. Kamloops Blazers

6. Obsessive

7. Pelaa

tepi, 23.08.2021 08:41

1. perälä

2. Haverinen

3. Janne

4. jorti

5. Manhattan

6. Obsessive

7. Pelaa

sneaky, 23.08.2021 08:57

1. Seiska 

2. Archuleta

3. Janne 

4. Jorti

5. Manhattan

6. Peteacademy 

7. Kyllä. 

mendy, 23.08.2021 09:58

1. Janne

2. Kucherov

3. Kucherov

4. jorti

5. ViHi

6. Obsessive

7. Kyllä

humble, 23.08.2021 10:22

1. TheDoctor

2. seiska

2. seiska

4. jorti

5. KNOB

6. Caribbean

7. Pelaa

Arya, 23.08.2021 13:06

1.  perälä

2.  Hjerpe

3.  Hjerpe   

4.  melly

5.  HC Tyrmäys

6.  Caribbean

7.  Kyllä

Pönppö, 23.08.2021 13:52

1. Janne

2. Archuleta

3. Janne

4.  Ei kukaan

5.  ViHi

6. Caribbean

7. Pelaa

murra, 23.08.2021 14:01

1. Kuka tekee eniten maaleja? Nissinen

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Janne

3. Kuka voittaa pistepörssin?  Janne

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? 

5. Millä joukkueella on paras maaliero? Viimeiset Hitaat

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? Peteacademy

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? Ei

Cruel, 23.08.2021 14:37

1. Kuka tekee eniten maaleja? Reto

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Janne

3. Kuka voittaa pistepörssin? Janne

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? Janne

5. Millä joukkueella on paras maaliero? Viimeiset Hitaat

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? Obsessive

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? ei...

napsu, 23.08.2021 14:59

1. Pisu

2. Arca

3. Arca

4. Ei kukaan

5. Kamloops Blazers

6. Obsessive

7. Ei

harja, 23.08.2021 15:27

1. Locatelli

2. Kapu

3. Locatelli

4. Ei kukaan

5. HC Tyrmäys

6. Kuolema

7. Ei

ahoonen, 23.08.2021 16:26

1.  perälä

2. Arya

3. Arya

4.  Arya

5. HC Tyrmäys

6. Obsessive

7.  Kyllä

Rye, 23.08.2021 16:38

1.Janne

2.jorti

3.Janne

4.Anakin

5.ViHi

6.Obsessive

7. Kyllä

Jurro, 23.08.2021 16:41

JanneArchuletaJortiJortiViimeiset HitaatObsessive

Kyllä
Diary, 23.08.2021 17:29

1. Perälä
2. Arca
3. Perälä
4. Jorti
5. Nightmare
6. Obsessive
7. Kyllä

Griezmann, 23.08.2021 19:30

1. Janne

2. Kucherov

3. Janne

4. Litts 

5. Vihi

6. Kuola ma

7. j

Kapu, 23.08.2021 20:08

1. Kuka tekee eniten maaleja? Trn

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Kapu

3. Kuka voittaa pistepörssin? Janne

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? napsu

5. Millä joukkueella on paras maaliero? Manhattan

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? Kuolema

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? juu

Groovy, 23.08.2021 20:29

1. Kuka tekee eniten maaleja? Trn

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Janne

3. Kuka voittaa pistepörssin? Janne

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? ei tule

5. Millä joukkueella on paras maaliero? Seattle Roosters

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? Caribbean

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? kyl

Pisu, 24.08.2021 07:26

1. Pisu

2. Trn

3. Trn

4. jorti

5. ViHi

6. Kouvola Sabres

7. Ei

OO7, 24.08.2021 11:39

1. Reto

2. welu

3. welu

4. Sloggi

5. Manhattan

6. Caribbean

7. Juu

veetirdo, 24.08.2021 12:16

1. Kuka tekee eniten maaleja? Janne

2. Kenellä on eniten syöttöjä? hmbledore

3. Kuka voittaa pistepörssin? Janne

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? Ei kukaan

5. Millä joukkueella on paras maaliero?Manhattan

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? Caribbean

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? Pelaa

Ulja, 24.08.2021 12:23

1. Kuka tekee eniten maaleja? Pisu 

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Kucherov

3. Kuka voittaa pistepörssin? Janne

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? wehi

5. Millä joukkueella on paras maaliero? ViHi

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? Kuolema

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? juu juu

huig, 24.08.2021 14:57

1. Reto

2. Arca

3. Arca

4. melly

5. Kamloops Blazers

6. Caribbean

7. ei

mäyrä, 24.08.2021 15:26

1. Reto

2. Trn

3. Trn

4. Anakin

5. Manhattan

6. PeteAcademy

7. Kyllä

perälä, 25.08.2021 00:53

1. Kuka tekee eniten maaleja? Kucherov

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Trn

3. Kuka voittaa pistepörssin? Kucherov

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? melly

5. Millä joukkueella on paras maaliero? ViHi

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? PeteAcademy

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? joo

eme, 25.08.2021 06:36

1. Speak

2. Janne

3. Speak

4. Jorti

5. ViHi

6. Obsessive

7. Kyllä

ribe, 25.08.2021 09:14

1. Trn

2. Yan

3. Yan

4.  -

5. Seattle Roosters

6. Obsessive

7.  Pelaa 

Lupaschuk, 25.08.2021 12:31

1. Hjerpe

2. seqe

3. Janne

4. welu

5. Manhattan

6. PeteAcademy

7. Pelaa

bartowski, 25.08.2021 12:50

1. Kucherov

2. Yan

3. Janne

4. ei kukaan

5. Viimeiset Hitaat

6. PeteAcademy

7. juu

scarp, 25.08.2021 13:01

1. Janne

2. Kucherov

3. Kucherov

4. Noone

5. Viimeiset Hitaat

6. Obsessive

7. No

Neula, 25.08.2021 13:44

1. perälä

2. Kapu

3. TheDoctor

4. Jebsu

5. Viimeiset Hitaat

6. PeteAcademy

7. Pelaa

Kucherov, 25.08.2021 18:55

1. TheDoctor

2. Yan

3. Janne

4. Janne

5. Viimeiset Hitaat

6. Seattle Roosters

7. Ei

Spectre, 25.08.2021 19:07

1. TheDoctor

2. hmbledore

3. Trn

4. hmbledore

5. Viimeiset Hitaat

6. PeteAcademy

7. Kyllä

jimppuW, 25.08.2021 19:12

1. Kuka tekee eniten maaleja? TheDoctor

2. Kenellä on eniten syöttöjä? Trn

3. Kuka voittaa pistepörssin? Reto

4. Kuka saa ensimmäisenä pelikiellon/varoituksen? jorti

5. Millä joukkueella on paras maaliero? ViHi

6. Millä joukkueella on huonoin maaliero? PeteAcademy

7. Pelaako jorti kauden loppuun asti Manhattanissa? Kyllä

Jööti, 25.08.2021 20:40

1. TheDoctor

2. ovimatto

3. TheDoctor

4. Janne

5. Viimeiset Hitaat

6. PeteAcademy

7. Kyllä

Miumaumou, 25.08.2021 22:10

1. wehi

2. tebs

3. tebs

4. ankkuri

5. Seattle Roosters

6. HC Tyrmäys

7. Ei

 

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.