Löylynheittäjät - kävellen mestaruuteen

Lehdistötiedote

Uusi liiga sekä uusi kausi, mutta Löylynheittäjät heti rikkoo jään ja toimittaa imagolleen uskollisena lehdistötiedotteen heti kauden alkuun ensimmäisten joukossa. Ja jotta tässä ei ihan liikaa lätistäisi turhaan, lyödäänpä heti alkuun sitten faktat tiskiin: Pro Leaguen jengit koppaavat kaikki mitalisijat. Perusteluna se, että Eliittiliigan hallitseva mestari kävi Pro Leaguessa pyristelemässä eikä päässyt edes välieriä pidemmälle. Pro Leaguen puolelta tulee puolestaan monta kilpailukykyistä joukkuetta, joilla on mahdollisuuksia taistella mitalisijoista mutta mestarisuosikki on kuitenkin varmasti sama kaikkien papereissa:

Löylynheittäjät. Joukkue, jonka taitotaso on yksinkertaisesti liikaa tälle tasolle. Joukkue, joka on ihan vain omaksi huvikseen päättänyt voittaa jokaisen ottelun. Joukkue, joka varmasti herättää tunteita ja jakaa mielipiteitä. Yleisin mielipide meistä on kuitenkin varmaan aika negatiivinen ja arvostusta heruu tuskin keltään. Se on kaikin puolin ymmärrettävissä sillä eihän me mitään kaverisuhteita tultu täältä Kiekko.Tv:stä etsimään. Emmekä tosiaan mitään arvostusta. Me tultiin ottamaan mikä on meidän. Superliigan kulta 1/16. 

Tuleva kausi on todennäköisesti löylyttelijöiden viimeinen kausi liigajäillä sillä joukkue on päättänyt lopettaa menestyksekkään ja ennen kaikkea värikkään liigataipaleensa mestaruuteen. Tai ainakin Benzema ja Griezmann ovat ilmoittaneet yhden kullan tyydyttävän nälän. Lisäksi joukkue on jo pitemmän aikaa kärsinyt motivaatio-ongelmista, jotka ovat olleet monen sattuman summa. 

Suurimpana motivaation tappajana on kuitenkin kiekon liigojen kilpailuhenkisyyden puute. Huippuna tietenkin tämä johtokuntien vuosien varrella muovaama vasikointikulttuuri jossa mielensäpahoittaiia kannustetaan raportoimaan johtokunnalle jostain pienestä suunsoitosta. Tunteiden ja kenttävittuilun pitäisi kuulua asiaan kun puhutaan joukkueurheiluun pohjautuvasta nettipelistä. Liigojen ylläpito onkin tehnyt hyvää työtä kitkeäkseen kilpailuhenkisyyden ja tunteen pois pelistä. Ei olekaan ihme että tätä peliä pelaa tosissaan joku 20 ihmistä. 

Liigojen kilpailuhenkisyyden puute onkin ollut varmasti myös yksi merkittävimmistä syistä näille radikaaleille laskuille pelin pelaajamäärissäkin vuoden 2011 jälkeen. Toivottavasti nämä puunhalailijatkin liigojen johdossa näkisivät vihdoin koko kuvan ja ymmärtäisivät muuttaa kurinpitolinjojansa kilpailuhenkisemmän kiekon mukaiseksi ennen kuin on liian myöhäistä. Taitaa kyllä jo olla. Mutta sitten itse asiaan, eli meidän kultajuhliin. Jos tunnet itsesi muita paremmaksi ihmiseksi niin voit anella perusteluiden kera jerssiltä kutsua kultajuhliimme. 

No miten te voitte olla niin varmoja että voitatte kultaa? Yksinkertaista. Sijoitimme pelaajat uudelleen kokoonpanoon taitotasojen mukaan eikä meitä voi tällä kaudella voittaa. Eli nyt kun Select on löytänyt 10 vuoden jälkeen omimmalle pelipaikalleen alemmaksi puolustajaksi, niin hyökkäys vapautuu kaikista kahleistaan ja mukaan tulee luovuus, oveluus ja tietenkin tappajan vaisto. Ylempänä puolustajan häärii nykyisin safety-kiekkoon syvästi ihastunut Benzema. Karim on koko off-seasonin skoutannut kiekossa oman pään rännien maailmanmestareita ja safety-kiekon edelläkävijöitä ja koittanut ottaa heiltä vaikutteita omaan peliinsä. Hänen idoleihin lukeutuvatkin Jebsen, selänne10 sekä ränni-hipazu. Lempijoukkueeksi Benzema on tunnustanut Impactin, juurikin heidän peli-ideologian vuoksi. Ikuisena unelmana Karimilla olisikin päästä pelaamaan edes yksi peli Impactin pelipaidassa. 

Hyökkäys sen sijaan rakentuu jälleen yhden pelaajan varaan. Pallo PAGUELin jalasta on vihdoin lähtenyt kun vanha tutkapari Select vihdoin ymmärsi olevansa vain edessä ja puolittavansa PAGUELin tehot. Liigan kiistattomasti paras pelaaja tulee jälleen loistamaan, sillä uusi hyökkääjäpari Griezmann enemmän kuin täyttää Selectin viisi kokoa liian pienet saappaat. Kiekon top-3 pelaajiin lukeutuva Griezmann tunnetaan kovasta, mutta tarkasta vedosta sekä yli-inhimillisestä pelikäsityksestään. Voitte kutsuu postimieheks, tää jätkä kyllä toimittaa. Seurajohto onkin asettanut tälle kaksikolle tavoitteeksi 150 maalia runkosarjassa sekä pistepörssin kaksoisvoitto sekä runkosarjassa, että playoffeissa.

Loppuun haluaisimme myös muistuttaa kaikkia muutamasta asiasta.

1. Älkää kiusatko johtokuntaa
2. Pro Liiga oli tasoltaan kovempi kuin Eliittiliiga
3. PAGUEL on kiekon paras ja stem toisiks paras ja Zaryot on siltä väliltä
4. Select on oikeesti ihan hyvä tyyppi ja olisi tosi kiva jos ette tekis yli 10 maalia yhdessä pelissä sille ettei sen itseluottamus romuttuisi täysin 
5. Äänestäkää RikuHahlia herrasmiespelaajaksi, vaikka saikin jo varoituksen haukkumasanan jatkuvasta käytöstä.
6. Benzema ei puhu *askoille joten sen kanssa on turha sopia pelejä
7. Eiks tää oo aika paha et pystyy muokkaan jos ei oo kirjautunu sisään???

Niin ja yrittäkää myös pitää hauskaa.

Rakkaudella,
Batshuayi

Tietoja
Kirjoittanut: Select
Joukkue: LöylynheittäjätLöylynheittäjät
Julkaistu: 07.09.2016 00:44
Luettu: 1993 kertaa

Kommentit (17)

Kamara, 07.09.2016 03:54
hyvä lehdistötiedote
humble, 07.09.2016 07:59
Kenttävittuilua nettipelissä, varaukseton (Y)
Select, 07.09.2016 11:37
Mielensäpahottamiselle nettipelissä, varaukseton (Y)
Select, 07.09.2016 13:21
Hyvä lehdistötiedote Michy.
litti888, 07.09.2016 15:25
Hyvä asiapitoinen kirjoitus.
Lentokone, 07.09.2016 15:59
Hyvä lehdistö_tiedote, VIIKINKI on kyllä ylivoimaisesti kiekon paras ja komein, Löylynheittäjien ylivoima vie jopa mielenkiinnon tästä tonttuliigasta. Ainoastaan Bernin iki-ihana pasi88 mahtuisi taitojensa puolesta löylyjen jengiin. Tsemppiä sympaattisille löylynheittäjille. Muille näytän vain lento koneen paine ilma letkuja.
jus, 07.09.2016 17:30
Loistava teksti.
Kamara, 07.09.2016 18:39
monta hyvää anelua tullut jo kultajuhliin
Arya, 07.09.2016 18:53
Hyvät fantasiat jätkillä. Tulee silti tuntumaan hyvältä rökittää teidät.
Select, 07.09.2016 19:21
Arwen: Mä ymmärrän et sua syö Jos mä oisin vihaaja varmaan vihaisin mua myös Mut tajuuthan et oot meistä se joka itkee Älä pliis siis enempää nolaa itsees
Aisha, 07.09.2016 20:00
Löylyt Kiekko tippuu jäähän koko löylyjen organisaatiota ottaa päähän vastassa on napapiirin kovimmat jätkät pistää nippuun tollaseiset suutasoittavat pätkät meidän porukan on nyt hyvä olla koska taululla tulos "kuusi nolla" mutta tästä ei pitkälle intoa taida riittää eihän noin helpon pelin jälkeen tarvitse edes kiittää ei ole olemassa vihuja meidän koitoksi koska kävi miten kävi, käännämme pelin aina voitoksi
Kamara, 07.09.2016 20:12
oottehan te jo kolme peliä kääntäny voitoks
Tunde, 07.09.2016 21:06
Naurahdin jerssin viimeisimmälle kommentille :D ja voitteko lopettaa noi räp bättlet ;D
Batshuayi, 08.09.2016 14:54
Kiitos kaikille. Vihaajat voi painua v*ttuun :D Varaukseton (Y) PS: Selectiltä kyllä hyvät räppi Lyriikat itekkö keksit?
Select, 08.09.2016 14:59
Kiitos Michy. Siteerasin Suomen ainoaa Kuningasta. Mä heitän nurkkaan sandaalit Kultatuoliin buukkaan kantajii
litti888, 08.09.2016 16:12
Suomiräpin kuninkaasta puheenollen. Faktoi. Faktoi. Faktoi. Faktoi. Faktoi. Faktoi. Välil tekis mieli tehä harakiri. Vittu Puolil suomiräppäreist vois olla sama nimi (Pillu)
TakeDown, 08.09.2016 18:29
Suomiräppi on täyttä paskaa.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.