We want to take this chance to apologize..

Lehdistötiedote
TO ABSOLUTELY NOBODY! Tässä teille Battayan ensimmäinen sekä viimeinen lehdistötiedote. Ajattelin että on vain reilua, koska olemme kuulleet melkein jokaisen 2.divarilaisen mielipiteen meistä (sekä muutaman humppatukkaisen ykkösdirreläisenkin) on meidän aika raottaa esirippua.

Battaya on tällä hetkellä kiekon kiistattomasti puhutuin sekä seuratuin joukkue. Syy siihen on selkeä. 3/20 ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tippuminen ei seurajohtoa lämmittänyt ja näin ollen offseasonilla päätettiin pelaajahankintoihin panostaa ja sponsoreilta saamilla rahoilla palkata muutama vahvistus. Ja siinä onnistuttiin, ai pojat että onnistuttiinkin. Allekirjoittanut laittoi myyntitaitonsa kehiin ja sai houkuteltua IRL-kaverinsa Datsukin Giantseista, sillä korviin kantautui että Giants pitää välikauden nitrikin lähtiessä armeijan harmaisiin. Jordan Belfortin myyntivinkkejä noudattaen, myös nitrik saatiin haalittua höntsäilemään siviilissä olon ajaksi (tietäen, ettei tule olemaan meidän ykköskokoonpanossa kauden loputtua eikä playoffeissa). Kokoonpano oli viittä vaille valmis, kun viimeisillä dollareilla päätettiin jo pitkään seurajohdon kiikareiden alla ollut pylly (GTTOBOOTY) värvätä joukkoon iloiseen. Ja hänhän suostui. Jatkosopimus tehtiin MADMANIN, HÖYLÄKSEN, WASTEMANIN sekä allekirjoittaneen kanssa ja näin ollen kokoonpano oli valmis! Pelitapaa ei tarvinnut hioa, sillä kaikki paitsi GTTOBOOTY oli tuttuja toisille ja muutamien videosulkeisten jälkeen myös hän sisäisti pelitavan. Vielä viimeinen silaus tehtiin, kun joukkueen nimi vaihdettiin Battalionasta Battayaksi ja sopimuksen mukaisesti nimimerkit vaihdettiin yhtenäiseksi. Jotenkin myös tämä provosoi muita..

Moni lil weasel oli kärpäsenä katossa kateellisena seurannut Battayan puuhasteluita, huomanneet kovat pelaajahankinnat ja päättivät ennenkuin kausi oli ehtinyt alkaa, pistää pystyyn adressin #battayadivariin. Adressi poiki tarpeeksi monta allekirjoitusta ja johtokunta päätti laittaa Battayan divarikarsintoihin. Tästä (positiivisesti) yllättyneenä otimme haasteen vastaan ja edelliskauden pudotuspelikokoonpano sekä ne miehet jotka olivat paikan karsintohin ansainneet lähtivät taistelemaan paikasta kirkkaammissa valoissa. Matka kuitenkin jäi torsoksi. Tämä provosoi mielensäpahoittajia entisestään. Miten voi olla mahdollista, että näin ylivoimainen joukkue ei pääse divariin?! Kukaan ei uskonut tätä todeksi ja näin ollen Battayaa syytettiin tahalleen häviämisestä. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkansa. Battaya hävisi vain paremmille, eikä vastustajilta pidä ottaa mitään pois. Ei vain riittänyt.

Allekirjoittaneen toinen hyvä IRL-ystävä etsi pitkään joukkuetta liigasta ja Devils hienolla pelisilmällä sainasi tämän kiekon parhaan puolustajan. Liigakokoonpanoon tuli kutsu try-out seasonin jälkeen ja tie kohti tähtiä oli miltein katettu. Kuitenkin muutama päivä myöhemmin Devilsin johto päätti syystä x potkia Sharkin joukkueesta ja ottaa tilalle humblen Jerusalemista täyttelemään juomapulloja sekä hieromaan tähtipelaajien jalkapohjia. Mikäpä siinä, Shark päätti jatkaa etsintöjä ja koska sopivaa firmaa ei yksinkertaisesti löytynyt, oli tämän jälkeen Sharkille helppo päätös lähteä mukaan pelaamaan tuttujen kavereiden kanssa ja nimi RAININGMN saatiin rustattua Battayan kokoonpanoon. Iloisena yllätyksenä saatiin 7 pelin option jälkeen tehtyä sademiehen kanssa loppukauden kattava sopimus, josta VIDEOMATERIAALIA kyseisen linkin takaa. https://www.youtube.com/watch?v=W8gGPjaZYgg&feature=youtu.be

Se, mikä meitä ihmetyttää, niin miksi esimerkiksi viime kaudella dominoineet joukkueet kuten Oksanenttv sekä Quo Vadis eivät saaneet moista paskamyrskyä pelaajahankinnoistaan, vaikka joukkueisiin värvättiin 2/19 LIIGAN KULTAA voittaneet rekku (liigan paras ap), shed (liiga paras ylempipuolustaja), stem (pudotuspelien pistepörssin voitto) sekä jo tiimissä ollut Bogdan. Oksanenttv putosi karsinnoista myös 2.divariin ihan niinkuin Battaya, ja maximissaan muutama pelaaja inahti heistä parilla sanalla jonka jälkeen piti päänsä kiinni.

On myös hienoa nähdä, että monet joukkueemme pelaajista jotka ovat pelanneet kiekko.tkta hyvällä tasolla jo vuosia ilman arvostusta pelitaidoistaan kiekkoyhteisöltä, (päinvaistoin kiekon niinsanottu kaistalekerma on väheksinyt näitä pelaajia) mutta siinä vaiheessa kun samat "paskakasat" menevät pelaamaan alemman sarjatason joukkueeseen heidän kaikki saavutukset nostetaan esille ja heitä pidetään aivan liian ylivoimaisina sekä pelitaidot ylistetään maasta taivaisiin säälittävyyden ja hunttimisen varjolla.

Battaya ei ollut kuitenkaan ainoa, joka teki offseasonilla/kesken kauden liigatason hankintoja.
Siberian Huskies: Entvell, Juhani
Kempy: Araya (rip kempy)
Fc Kiviniemi: smb, hand (joukkueessa kolme (3) pelaajaa jotka pelasivat toissakaudella LIIGAA)
Adelaide: Todd
Elmira Jackals: bartowski
Impact: Naappi

Edellämainitut tiimit, (varsinkin fc ’’cortanasin kaataja’’ kiviniemi) nöyrimmät pahoittelut siitä että vietiin valokeila ettekä saaneet osaksenne itkua liian kovista pelaajahankinnoista. Lopuksi viel kiitos huomiostanne ja siitä, että jaksatte itkeä meidän tekemistemme perään. Olette tuoneet meidän kauteen lisämotivaatiota suorittaa entistä kovemmin ja toivottavasti teidät nähdään myös jatkossa meidän hallilla. A lion doesn't concern itself with the opinion of sheep. Rauhaa ja rakkautta, toivottaen koko Battayan väki.
Tietoja
Kirjoittanut: Kapu
Joukkue: BattayaBattaya
Julkaistu: 25.01.2021 00:00
Luettu: 1674 kertaa

Kommentit (33)

pitsu, 25.01.2021 00:08

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Feroz, 25.01.2021 00:20

Hieno homma, että pojat ovat löytäneet toisensa ja toivottavasti teillä on kivaa jatkossakin. Ja paljon tsemppiä pleijareihin (toivotaan ettei käy samalla tavalla kuin viime kaudella)! Kivaa lukea lehtareita, vaikka herättääkin varmasti porua :)

Feroz, 25.01.2021 00:26

ISO PLUS VIDEOSTA

(Mut JOKEMAN vois mennä parturii)

Bein, 25.01.2021 01:19

@Todd oot edellee liigatason peluri

Juraj, 25.01.2021 02:17

Hyvä lehtari + video. Olette hieno joukkue täynnä loistavia pelaajia !

Stana, 25.01.2021 02:18

Varsin kaikenkattava kirjo mahtuu pelaajia 2.divariin! Itsellänikin molemmista divareista ollu kultaa kaulassa, mut ei kukaan siitä itke, että mä tuolla pelaan.. ;) Samaan joukkueeseen kanssani on tiensä löytänyt myös Amy, jonka rekordi divarissa on jopa murskaava:

1/2020 – Kultaa joukkueessa juusot (1. divari)

2/2020 – Kultaa joukkueessa farssi (1. divari)
3/2020 – Kultaa joukkueessa juusot (1. divari)

...

Välillä myös ihmiset tuntuvat unohtavan sen, kuinka vaikeata sinne oikealle kaistalle on päästä! Eihän täällä pääse liigajengeihin edes vittu try-outille, vaikka voittais ne harkkapeleissä 3 kertaa putkeen ja autoplayrankkikin pyöriny parhaimmillaan 1150+ tuntumassa. Sarjapelejen osalta vaihtoehdoksi jää sitten divarit, ja liiganousun tavoittelu! Mikäs sen parempi tapa aloittaa, kun perusteellisesti kahlata 2.divarista tietänsä etiäppäin.. Kokemusta kertyy..

litti888, 25.01.2021 06:31

Olisin halunnut tietää mikä meni pieleen divarikarsinnoissa

sneaky, 25.01.2021 06:42

Rauhaa ja rakkautta. Tää on vaan videopeli.. 

murra, 25.01.2021 09:17

Teidän parhaat pelaajat alkoivat pelamaana vasta 2.divarissa eivätkä karsinnoissa. Oksanen TTV ja Kölner Haie pelasivat parhaalla kkp karsintansa. Kiekon Quo Vadis sai huomiota, mutta eivät alkaneet turhaa selittelemään ja kiertelemään asioita. Tuntuu, että joukkueenne myös tätä huomiota halajaa ja heittää lisää vettä kiukaalle. Jokainen tavallaan, hienoa puheen sorinaahan tämä tuo 2.divariin ja mielenkiintoa seurata.

 

Pelihän on kaikille täysin vapaaehtoinen. Toivottavasti pelaajanne ovat kestäneet tämän henkisen ryöpytyksen ja saavat nauttia kiekosta.  Tsemppiä loppukauteen

Pisu, 25.01.2021 11:59

pojilla on menny yleisen närkästyksen koko pointti ihan vitun lujaa ohi

eme, 25.01.2021 12:16

Joo, eihän tässä mistään muusta ole ollut kyse kuin siitä mikä kkp tällähetkellä hunttii miten haluaa. Turha selittää ettei karsinnoissa vaan onnistanut, sillä siellä pelasi periaatteesa viimekauden Battalion porukka joka onkin hyvää 2.diva tasoa. Mun mielestä vaan halpamaista touhua ottaa kesken kauden liigapronssi porukka tuoreilla jaloilla remmiin ja perustella et "no onhan muillakin". No eipä ollu.

 

Ja samat ajatukset kuin Pisulla ja murralla. 

MJ-jörri, 25.01.2021 13:48

Suosittelen että kulutatte tämän ajan mitä Battajaa dissaatte niin vaikka omiin läheisiin ihmisiin. Kaikki voittaa ja rakkautta tulee lisää elämäänne.

 

Ja samat ajatukset kuin Sniikillä.

Jurro, 25.01.2021 14:46

Enemmän mansikkaa, vähemmän vihaa. Mut mansikkaa joka tapauksessa.

 

Mansikkaisin terveisin

Jurro & Nurro

litti888, 25.01.2021 15:10

Samat ajatukset kuin Kapasella. 

Huijaa, 25.01.2021 15:39

<Stana> autoplayrankkikin pyöriny parhaimmillaan 1150+ tuntumassa.

 

170.Stana1126.3020.11.2020 22:45

:Dd

raiq, 25.01.2021 15:41

Parempi että pelloovat 2divvaa ku ei mittää. Hyvä tästä tulloo, eikä pojjat kai 2divvoo oo tullonna jäähäksensä. 

 

Triplamestari ei siunaa toimintaa, mutta piilostondiksen voimin jää seuraamaan tilannetta.

Savior, 25.01.2021 15:55

En tiedä, että kuka meistä jaksaa jatkuvasti itkeä tekemistenne perään tai mistä nämä teidän antipatiat meitä kohtaan juontaa juurensa, mutta vastataan nyt kumminkin, kun piti jostain syystä erikseen nostaa meidät esille.

 

Tällä kaudella meidän kokoonpanoon merkityistä pelaajista 6/7 edusti meitä myös viime kaudella, niin ehkä itku kovista pelaajahankinnoista olisi ollut myös turhaa. Ainoa pelaajavaihto oli, kun maradona vaihtoi Tyrmäykseen ja wsx vaihtoi Project Onesta meille. wsx toki varmasti on antamastanne huomiosta imarreltu, mutta voihan näissä tekemissänne vertauksissa vähän omaakin aivokapasiteettia käyttää, että onko 75% hallitsevan pronssimitalistin ykkösnyrkistä ihan oikeasti likimainkaan sama asia, kuin liigapaikan säilyttämisestä taistelevan joukkueen vara-ap:n värvääminen hyökkääjäksi?

 

Edellisellä kaudella saimme myös kyllä kauden kynnyksellä osamme huomiosta, koska sarjapaikaksi valikoitui suora sijoitus 2. divariin. Hälinä kyllä kauden mittaan väheni - syystäkin toki, jos ei pelivire riittänyt runkosarjassa kotietuun tai pudotuspeleissä mitalipeleihin. Emme myöskään negatiivisesta huomiosta jatkuvasti ulisseet, joka saattoi osaltaan vaikuttaa sen vähenemiseen. Muutoin viime kauden esiinnostoistanne samaa mieltä. En ymmärtänyt silloin enkä ole ymmärtänyt vieläkään, että mikä pointti on juoksuttaa pelin absoluuttiseen eliittiin kuuluvia pelaajia liigasta kaikkein ruskeimpaan divariin hakemaan mestaruuksia.

 

"Tästä (positiivisesti) yllättyneenä otimme haasteen vastaan ja edelliskauden pudotuspelikokoonpano sekä ne miehet jotka olivat paikan karsintohin ansainneet lähtivät taistelemaan paikasta kirkkaammissa valoissa.". En karsintojanne tainnut peliäkään katsoa, joten piti mennä täysin Superliigan sivuilta löytyvien tilastojen ja kokoonpanotietojen puitteissa. En myöskään johtokuntaa ole asiasta konsultoinut, mutta rohkenisin olettaa, että viime kauden otteenne pudotuspeleissä tuskin olivat se tekijä, joka teille paikan divarikarsinnoissa ansaitsi. Mikäli oikea syy on se, minkä luultavasti kaikki ilmeisesti teitä lukuunottamatta ymmärtävät, niin onhan edellämainittu väite täyttä paskaa.

 

Videota ei tullut ensimmäistä minuuttia pidemmälle katsottua, niin siitä en anna palautetta. Pituutta näytti sen verran olevan, että varmasti saatu sisältöön hyvin lisää ulinaa ja mukahassuttelua.

 

 

Charyot, 25.01.2021 15:58

ehk blohkon jengit vaa niin paskoja, että divarikarsintojen heittopussi nollalla pisteellä pistää kaikki paskaks :(

Huijaa, 25.01.2021 16:10

<Stana> autoplayrankkikin pyöriny parhaimmillaan 1150+ tuntumassa.

 

170.Stana1126.3020.11.2020 22:45

:Dd

Stana, 25.01.2021 17:17

no emmä oo rämpyttäny mitää päivitä nappia jossai tilastot teekoos vai mikä onkaa =D eihä mul ees kaikkii tiimei siel^^

Stana, 25.01.2021 17:21

jare ja ville kalle sano muute että et haluu voittaa josset huijjaa* :O

*liittyy löyhästi myös uutiseen

Fiala, 25.01.2021 20:05

Capu :D Mc :D Gregor :D

Kapu, 25.01.2021 20:38

Hienoa nähdä että myös @triplamestarin on lehtari tavoittanut. Nöyrällä asenteella otetaan nämä palautteet vastaan. @Stanalle, @bigonelle ja @MJ-Jörrille lähtee Team Battayan VIP-paketti, joka sisältää aitiopaikat jokaiseen playoff otteluun sekä mahdollisuus päästä hallimme tarkoin vartioituun palkintohuoneeseen näkemään tähtipelaajiemme lukemattomat uran varrella saavutetut mitallit sekä pokaalit (mm. kohuttu 3/20 LIIGAN pronssinen palkintopokaali).

- Loskasin terveisin, Team Battayan johto.

mäyrä, 25.01.2021 21:22

ketä ootte

napsu, 25.01.2021 21:35

turpa kiinni jo ty

Hoc, 25.01.2021 22:25

Kiitokset tiedoituksesta ja onnea 1.divaan!
PS Korona aikana ei sais kätellä
T: Kivan poppoo

Juraj, 26.01.2021 00:26

Kiitos @JOKEMAN arvostan! Battaya <3 ;D... Samaa mieltä Jörtsönin kanssa. Hyvä valaiseva kommenti @Savior oot ihana ja hyvää alkanutta vuotta sinulle ja muille Kiviniemessä :) #PeaceAndLove

Juraj, 26.01.2021 06:55

@Huijaa... Miksi et kommentoi omalla nimelläsi? Huomaan että listatomuutesi ärsyttää kun uhrasit aikaasi ja rekisteröidyit Superliigan sivuille uusilla tunnuksilla päästäksesi kommentoimaan... #wautsiwau #pelle

Greip, 27.01.2021 11:21

Ensimmäiset ajatukset tähän RAININGMN siirtoon olivat erittäin " Huolestuttavia "

 

Neden olisi pitänyt jatkaa jo vuosia sitten päättyneen aidon ja oikean DEVILS tarinaa, niin oltaisiin vältytty tämän "Farssi" Devils:in säätäminen.

 

Toinen huolen aiheeni iski heti videota minuutin katseltuani, huomasin kuinka SALIBANDY maila oli vaihtunut melkeinpä " Lennosta " aivan oikeaan jääkiekko mailaan.

 

Miksi olette antaneet 4. Divisioonan reikäpallo maailmanmestarille JÄÄKIEKKO MAILAN?

Tästä tuohtuneena totean vain että on täysin väärä laji, ja aivan oikea siirto tulla takaisin legendaariseen " 2.DIVARIIN "

 

DEVILS

 

 

 

Huijaa, 27.01.2021 11:43

huijaa huijaa

Shark, 27.01.2021 12:12

Greip äijä voitti just kommentti boksin :DDD

 

Korjattakoon sen verran että 15 vuotiaana ja lähes 15 kiloisena kun tein debyytin lajivalintansa takia neitsyeiksi jääneiden ukkomiesten sarjassa oli sarjataso 3 divisioona enkä sen jälkeen ole sitä alempana pelannut.

 

Videossa esiintyvän oikean jääkiekko mailan tarina on toiveikkaan isän joululahja ostos joka jäi muutaman testi kerran jälkeen pölyttymään varastoon koska sillä ei voinut kohottaa sinistä kiekkoa ulkojäillä. Nykyään se toimii hyvin koristeena tai rekvisiittana!

 

Ikävöin edelleen 2010 aidon yy kaa koo DEVILSsin toimintaa ja hyvän pelikaverimme Akin tarinoita vaikeista parisuhteista!

 

 

Greip, 27.01.2021 13:22

Shark on todellinen todiste siitä että " Pohjalta on vain suunta ylöspäin " 

 

Vain jouko tietää kuinka kauan joudumme odottamaan että  tämä salibandy kenttien oma  bruce willis tulee nousemaan vielä kiekon TOP.5 pelaajiin.

 

 

Jos olisimme tienneet tämän urakäyrän nousun v.2010, olisi tämä Bogdanin "Devils" pelkkää silmälumetta ja paskapuhetta aidon oikean DEVILSsin kokoonpanolle.

 

Isukille tiedoksi että toivo ei ole vielä kadonnut. Kyseinen maila on varmasti koko BATTAYAN porukalle voittamisen symboli.

 

Odotan suuria mutta en kuitenkaan liikoja!

 

 

..........................................................

DEVILS

 

 

 

 

laspa, 27.01.2021 15:24

Kiekon historian oksettavin joukkue

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.