Nothing Is Over

Lehdistötiedote
Lumi narisee jalkojen alla ja Siperian kylmä tuuli puhaltaa harjoitushallin ulkopuolella. Hallin käytävät ovat tyhjillään ja pukukopista kuuluu vain enää muutaman kaikkensa antaneen pelaajan karheat äänet: ”Vi**u ku ei tee onestakaan. Tää puolustus vuotaa ku seula. Mont pelii pitää viel pelata? VI**U MITÄ PAS*AA. Millon tämä kärsimys on ohi? Tees tai kick!”.

Turhautuminen on käsin kosketeltavaa ja joukkueen henkinen jaksaminen on ajautunut sielun sekä mielen pimeimpiin nurkkiin. Kuka johdattaa täältä pois jos ei itse siihen kykene? Pelaajien iPodeista kuunnellaan viimeisintä 2. divarin A-lohkon jaksokatsausta joukkueen osalta (Kiitos Firmi, murra, set ja Savior <3): ”Tuntuu hassulta nähdä ne pitämässä tuolla häntäpäätä. En usko playoff-paikkaan tältä joukkueelta kyllä. Ens kaudella uudet kujeet.”

Kausi on ollut joukkueelta rämpimistä ja katseet on jo asetettu tulevaan. Pukukoppiin kantautuu kuitenkin kova pamahtava ääni. Onko halliin murtauduttu? Yritetäänkö joukkueen virkistyskassasta viedä viimeisetkin pelimerkit? Ei kai taas vilzulla piikannu? Henkeä salpaava, jäinen tuuli läväyttää pukukopin oven auki. Hallin käytävältä kuuluu askelia, mutta ei pysty erottamaan kuinka monen ihmisen askeleet. Onko kyseessä edes ihmiset? Tumma varjo, lähes siluettimainen muoto lähenee kohti pukukopin ovea. Se on raamikas ja pelottava, mutta omalla tapaa elegantti. Tämä olento saapuu oven suulle. Hänestä huokuu suorastaan jumalallinen sädekehä, joka uhkuu itsevarmuutta ja päättäväisyyttä. Hän on selin muihin pelaajiin, mutta hänen selästään pystyy tunnistamaan pelipaidan kuvioinnin. Alaosassa lukee Sabres ja yläosassa lukee liekehtivin kirjaimin tämän pelastajan nimi:

Hän on
tuuraaja
 
(Ehkä kans pari muut vahvistusta, mut kiitos tuuraaja a.ka. turha a.k.a. Kankea <3
Sabres ei luovuta. Nothing is over.)
Tietoja
Kirjoittanut: Feroz
Joukkue: SabresSabres
Julkaistu: 15.01.2021 14:34
Luettu: 851 kertaa

Kommentit (5)

joq, 15.01.2021 14:43

Hieno lehdistötiedote. Itse henkilökohtaisesti aina arvostan loppuun asti taistelua. Tsemppiä loppukauteen!

Firmino, 15.01.2021 14:53

Sympaattinen seura ja symppaatiset kaverit. Tsemppiä loppukauteen ja hienoa nähdä Kankea takas tositoimissa! Kaikkea hyvää Sabres leiriin -Firmino

murra, 15.01.2021 15:12

Hyvä lehtari. Varmasti on joukkueena vaikee kausi ollut. Toivottavasti saatte puhuttua kauden jälkeen joukkueen kanssa fiilikset läpi ja kehitettyä peliä. ?

jepe, 15.01.2021 15:12

NÄYTÄ NIILLE KANKEA

Juraj, 15.01.2021 17:31

Hyvä että joku vihtii viel lehtareit tehä ?

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.