Löylynheittäjät tiedottaa! <3

Lehdistötiedote

Jahvat(oranjet pelipaidat :D<3) tulloo ja helemat paukkuu!kesä2019 on ollut raskas ja jälleen kerran, erittäin kiekko.tv täytteinen kesä. Joukkue pelasi kiekkocuppia ja voitti yhden ottelun :D. KiekkoCupin tsempparipalkinnon voitti RikuHahl. Kesältä ainoita ilouutisia on se, että olemme saaneet uuden sponsorin. Tästä kaudesta alkaen joukkueen urheilujuomat tarjoaa chileläinen Gato Negro.Organisaation entinen päävastuuhenkilö Littii lopetti tehtävät joukkueen johdossa ja uudeksi päävastuuhenkilöksi nimettiin VHP-Select. Select räväytti samantien joukkueen johdossa ja ostanut joukkueen toimistolle jääkaapin ja kuivausrummun. Nämä ovat erittäin mielenkiintoisia hankitoja ja voivat nousta tärkeään rooliin divarikaudella. Mielenkiintoista että VHP priorisoi nämä hankinnat jehujus:n työpöydän edelle. Tällä kaudella jehujusia ei kentällä nähdä ennen kuin seurajohto on sponsoroinut tähtipelaajalle uuden työpöydän. Mutta onneksi meiltä löytyy jääkaappi ja kuivausrumpu. Kiitos VHP.

Olemme kokeneet kesän jälkeen myös melkoisen imagomuutoksen. Nykyään ykköspelipaitamme on ihan vitun seksikäs oranje. Voitteko johtokunta vaihtaa sivuille myös oranjen pelipaidan. :D <3

*maksettu mainos:D*
Gato Negro is a quality Chilean wine, present all over the world, made to be shared in any occasion with family and friends, whenever you wish to enjoy a great moment.”


Tietoja
Kirjoittanut: PaagEl
Joukkue: Löylynheittäjät
Julkaistu: 20.08.2019 19:49
Luettu: 898 kertaa

Kommentit (4)

Arya, 20.08.2019 21:46
Hyvä lehtari
raiq, 20.08.2019 22:42
Ei sanallakaan mainittu mua :D
Litts, 20.08.2019 23:30
millä vitulla oletat että sun nimen vois millään tapaa yhdistää meidän lehtariin :D
RikuHahl, 22.08.2019 13:33
Kiitos tsempparipalkinnosta, jonka sponsoroi tietysti Gato Negro!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.