On tämä rankkaa

Lehdistötiedote
Superliigan kausi 1/19...

Alla melko raskas kausi Kiekkoliigan alaisuudessa. Paluu Superliigaan ja tämä kausi muodostuikin melkoiseksi tuhkimotarinaksi. Runkosarja oli melko ailahtelevainen, mutta pudotuspeleissä saatiin sellanen moodi päälle et ketää ei jätetty kylmäks. Saatiin jo toisella kierroksella vastaan Lyhdynkeittäjät ketkä oli selkeesti runkkiksen paras jengi ja nää jätkät oltii jo melkei kruunattu kaude mestareiks. Vedettiin sarja 3-1 otteluvoitoin omii nimii minkä myötä tunne- ja tahtotila oli entist enemmä huipussaa. Seuraavaks vastas oli Giants, josta oli melkosen karmivat muistot ProLeaguen ajoilta, mut tääki sarja onnistuttii vetää samal 3-1 kaaval ku edelline sarja. Finaalissa vastaan asettu Kuolema, joka passiivisuudellaa ja sumpullaa ajo varmaan puolet poffeis vastaantulleist pelaajist lopettamaa. Mielenkiintonen finaalipari ja ratkasu veny aina viidentee pelii asti, jossa sitten lopulta vedettii nää sumputtajat 2-6 numeroil hopeemitaleille ja lähettii ite juhlii kultaa. #tääolimeidänkausi

Seuraavalla kaudella Kiekkoliiga ja Superliiga yhdisty ja sarjan taso nous kertaheitolla. Meil oli uskomaton kausi takana ja jokanen pelas ihan tasojensa ylärajoil. Sijotusarvioissa meidät rankattii viidensiks ja oltii hyvil fiiliksil lähös jatkaa meidä liitoo. Jotain kuitenki tapahtu ennen kauden alkua. Jokaisella loppas motivaatio ihan totaalisesti eikä ollut minkäänlaista mielenkiintoa pelata. Kauden ensimmäiset pelit Manhattania vastaan ja totaalisesti niistä perseeseen, tää oli asia joka varmaan ajo meijät siihen mitä kauden aikana tapahtu. Ensimmäisistä 12 ottelusta vain yksi voitto. Pelattiin pelit lähinnä sillä asenteella et saadaan ne vaan pois alta. Yritettii keksii kaikkee mahollist ja kasvattaa motivaatioo mut mikää ei tuntunu auttava. Vikalla jaksolla saatii kuitenki vähä sitä tahtotilaa ja motivaatioo päälle, mut se ei enää riittäny.

Offseason

Varmasti monet meidän IG-seuraajista on huomannut, että joukkue on kasvattanut kesätauon aikana runsaasti joukkuehenkeä viettämällä aikaa yhdessä, Lahen yökerho Mugi:kin on tullut kaikille melko tutuksi. Meidän uus hyökkäyspään vahvistus Hattiki saatiin mukaan Lahen reissulle ja aamuyön tunnit kului hänen sanojensa mukaisesti mukavasti kahden viehättävän naisen seurassa. Tosin pizzojen jälkeen naiset olivat kuulemma torjuneet Hatin yöpymisaikeet heidän luonaan. Ollaan myös päästy viimein Fettiksestä eroon ja puolustuspäähän on saatu kaksikko Hulk - NutC. Ollaan koko kesä reenattu aivan jumalattomalla sykkeellä niin kiekon- kuin oheisharjoittelun puolella ja tää kausi tulee olee jotain aivan toista kuin edellinen. 

Update: 19.8 tuli Superliigan sivuille uutinen, jossa kerrottiin joukkueemme ykköspuolustaja Hulkin varoituksesta. Johtis, voidaan kertoa et vaik näytätte meille persettä niin me ei teitä pelätä.

Ja ainiin. Muistakaa ottaa meidät IG:ssä seurantaan nimellä kamloopsblazers jos haluutte nähä mitä kulissien takana tapahtuu.

Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Joukkue: Kamloops Blazers
Julkaistu: 20.08.2019 14:06
Luettu: 793 kertaa

Kommentit (2)

Fettis, 20.08.2019 15:53
Hieno lehdistötiedote Jarmoseni. Samaa mieltä, että 1/19 poffit vedettiin kyllä aivan täböö, rohtorikii teki joka vitun paikasta ja minä en avannu ihan jokasta vihun hyökkiä päin. Seuraava kausi lähtikin sitten käyntiin päin persettä, takki oli ihan auki sarjan vaikeutuessa huomattavasti. Siinä sitten uhrattiin pari kautta vastuuta kantanut alempi puolustaja Jarmon ap unelman alttarilla. Valitettavasti tuo unelma oli lopulta lyhytikäinen. Update: Muistathan, että joukkueessanne on nykyisin vain yksi johtislainen. Huomioittehan tämän tulevissa rangaistuksissa (tämä oli vitsi). Update2: Kutu tää.
raiq, 20.08.2019 22:43
Millon me saunotaan?

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.