Liigahakemus

Lehdistötiedote
Tänä vuonna emme valitettavasti päässeet suurten pettymysten vuoksi juhlimaan mestaruussaunailtaa. Sen sijaan pidämme kriisisaunaillan, jotta saamme rivit kasaan tulevalle kaudelle. Kokoonpanoomme on tullut pieniä muutoksia, sillä kokoonpanoamme kavennettiin ilman syytä saunaillan skipanneiden osalta. Lisäksi olemme löytäneet hyökkäykseemme uuden bron, nimimerkillä KOISTINEN. KOISTINEN on SC Bernin seurahistorian kallein hankinta. Jos ihmettelet kuka oikein on tämä KOISTINEN, ei se mitän niin ihmettelemme mekin.  Toivomme, että hän ei tuota meille pettymystä, sillä omistajaportaalla on kovat rahat kiinni häneen ja koko joukkueen tulevaisuus on vaakalaudalla, jos KOISTISEN johdolla ei ensi kaudella tule menestystä. Näin sivuhuomiona haluamme ilmoittaa, että Kelowna Rockets on meidän uusi bro team.

Jopi Pora ja Superliigan SC Bern ovat tehneet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Jopi Pora jatkaa kevääseen 2020 saakka Superliigassa pelaavan SC Bernin dicktaattorina. Asiasta kertoi sveitsiläinen Blick-lehti. Jopin nykyinen sopimus olisi päättynyt ensi keväänä, mutta sopimusta päätettiin jatkaa kahdella vuodella. SC Bern on menestynyt Jopin komennossa loistavasti. Viime kausi kuitenkin päättyi pettymykseen Superliigan 1.divarissa kärsittyyn finaalitappioon Nightmare Roostersille. Jopin jatkosta Bernissä kertoi Suomessa ensimmäisenä tämä kyseinen lehdistötiedote Superleaguen sivuilla (PS. Jopi tykkää kissoista). - SC Bernin myyntipäällikkö

Joonas aka xavi haluaa lähettää rakkaudentäyteiset terveiset kaikille ja että SC Bern  on ainoa oikea koti minulle. Haluan myös pelata joukkueessa loppu kiekkourani ajan. Toivon, että lopettaessani numeroni #91 hilataan Jamaica Arenan kattoon muiden Bern legendojen joukkoon.

Edellisen mestaruuden jälkeen jokainen kautemme on päätynyt suureen pettymykseen. Kaksi kertaa putosimme jo Superliigan puolivälierissä, jonka jälkeen meidät suureksi pettymykseksi sijoitettiin Superliigan 1. divariin. Divarin tavoitteeksi asetimme, että vihdoin saamme täydennettyä värisuoran. 6 finaalia siihen tarvittiin, että vihdoin saimme kaulaamme myös hopeiset mitallit. Tämän jälkeen lähdimme tavoittelemaan seurahistorian ensimmäistä Kiekko Cup kultaa, mutta pettymys oli suuri sillä olimme huonoja ja tipuimme jo aikaisessa vaiheessa xavin joukkueelle. Ensi kauden tavoite on päästä liigaan tavoittelemaan taas mestaruutta, jotta voisimme taas saunoa hymyissä suin mestaruussaunaillassa.

Tässä vaiheessa saunailtaa tilanne on sellainen, että kuminalli aka kullijami aka inen aka MörköMake on ollut jo pitkän aikaa nukkumassa. Myös xavi aka joonass aka senpai aka hulk aka sanchez aka chef91 aka anime aka doglover8 aka vapor aka krug aka özil aka vardy aka crayon aka -pehmis- aka hikinen aka hugopoika aka ebonymilf aka dion aka kawaii on myös jo nukkumassa. Circlen täytyy myös kohta alkaa jo unille, sillä hänen täytyy viedä xavi aka joonass aka senpai aka hulk aka sanchez aka chef91 aka anime aka doglover8 aka vapor aka krug aka özil aka vardy aka crayon aka -pehmis- aka hikinen aka hugopoika aka ebonymilf aka dion aka kawaii aamulla lentokentälle. Kiitämme mutsipeetä saunaillan cateringin hoidosta.

Tino ei saapunut saunailtaan kutsusta huolimatta, joten emme hänen kanssaan päässeet nauttimaan kelkka nimisistä drinksuista seurahuoneella. Toivomme, että pääsemme vielä tulevaisuudessa juomaan tinon kanssa kelkka nimisiä drinkkejä jossain tanssiravintolassa. Myös sami, pasi ja santtu elikkäs varkauden vahvistukset eivät saapuneet saunailtaan.

Ensi kauteen kokoonpanomme on kahdeksan pelaajan kokoinen. Hyökkäyksessä viilettää KOISTINEN, Jopi, Seabook, MörköMake ja Marcoboy7, puolustamisesta huolehtii pasi88, Circle ja miiq. Joukkueen pelaajamanageri Jopi huolehtii, että kuviot on ajantasalla. Circle on joukkueemme myyntipäällikkö, xavi on rahastonhoitaja ja miiq vastaa joukkueen toimiston asioista. Bernin toimisto sijaitsee tällä hetkellä vielä Seminaarinkadulla Heinolassa, mutta on siirtymässä lähiaikoina Jamaicalle. Seuraavaksi vuorossa perinteinen dicktaattorin aka Jopin loppupuheenvuoro.

Kesän OT-jakso alkaa olemaan pian ohi ja joukkueen on taas määrä kokoontua ensi viikolla alkaviin yhteisharjoituksiin. Erittäin viileän kesän johdosta on oletettavaa että kesä on sujunut pelaajien johdosta todella reenipainoitteisesti.  Näin Dickin näkökulmasta katsottuna joukkueemme on uusien tulijoiden ja vanhojen menijöiden myötä vahvempi ja motivoituunempi kuin koskaan. Tulevalla kaudella liigassa (jos fettis sen meille kerrankin sallii) tullaan näkemään entistä hyökkäävämpi ja tehokkaampi Bern. Joukkueemme etsii kuumeisesti uusia sponsoreita mutsipeen lisäksi, jotta ensi kauden päätösreissu voidaan järjestää joukkueemme kotimaassa, jamaicassa. olethan rohkeasti yhteyksissä joukkueemme jäseniin mikäli omistat rahaa. Hyvää loppukesää ja alkavaa kautta kaikille toivottaa bernin ukkelit!

Tietoja
Kirjoittanut: miiq
Joukkue: SC Bern
Julkaistu: 11.08.2019 06:40
Luettu: 748 kertaa

Kommentit (1)

ilo, 12.08.2019 17:32
:D

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.