Lehdistötiedote

Lyhdynkeittäjät tiedottaa! part XI

Haltuunotto

”Olin viettämässä pyhitettyä lepopäivää lukaalissani hyvässä seurassa, kun sain ovimieheltä soiton. Minkähän helvetin takia kukaan kehtaa häiritä minua brunssini aikana? Vastasin kärttyisänä puhelimeen, mutta pian kärttyisyys vaihtui epäuskoon, sillä conciegre ilmoitti että olin saanut postia Suomesta. Kaikista maailman paikoista, ajattelin. Postin haettuani tajusin kirjekuoren haisevan lapalumijäkälältä eli se ei voinut olla muualta kuin Rovaniemeltä. Hetkinen, jouluhan ei ole vielä kuukauteen ja enhän minä tunne Tamperettä pohjoisemmasta muita kuin kaksi entistä kaveria. Niidenkin kanssa oli tosin välit katkenneet kun äijät derankkasivat superliigan poffeissa viime kaudella ja poistuivat tiimistä jättäen kokoonpanoon vain kaksi pelaajaa ensi kaudeksi. Olin lopettanut ensi kaudesta haaveilun jo ajat sitten. Noh, siihen Lapilta haisevaan kirjeeseen.

Avattuani kirjeen, sisällä oli toden totta tämän uusio-saamelaisen virtuaalilimppuilijan puumerkillä varustettu scouttausraportti, joka sisälsi viestin: ”**** ja ***** olis kiinnostuneit tulee pelaa ens kaudel. **** tulis myös takas.” En edes medialunaa kerennyt syömään loppuun vaan menin oitis hakemaan kirjahyllystäni pölyttyneen läppärini, joka oli viime kauden jälkeen toiminut vain kirjatuen roolissa. Läppärin käynnistyessä kerkesin viimeistelemään medialunani, jonka jälkeen kirjauduin päätteelle viimeistelemään pelaajadiilit ja laittamaan superliigalle hakemuksen sisään vaikkakin takaraja olikin jo umpeutunut. Myhäillen kuiskasin hiljaa itselleni että vittu tämä vhp-homma on helppoa, sillä pystyin jo kuvitella itseni kultamitali suussa ensi kauden jälkeen."

Mardoqueo Fernandezilla 19.11. 18:59


Tiedoite


Hyvää iltaa, teille toki huomenta tai jotain vastaavaa. Totuttuun tapaan, Lyhdynkeittäjillä on jälleen ilmoitusluonteista asiaa. Data-analyytikkojemme mukaan olemme onnistuneet pienentämään organisaation varkautelaisuus-prosentin nollaan liigakokoonpanossa. Joukkueen johtoporras on erittäin tyytyväinen asiaan. Kauden kaikki tavoitteet ovatkin jo siltä osin sitten saavutettu. Kiitos kaudesta.

Kirjoittanut: Lyhdynkeittäjät
Julkaistu 19.11.2018 23:59
Luettu: 477 kertaa

Kommentit
taikuri 20.11.2018 00:03
Upea tiedoite!
superb 20.11.2018 00:43
+1
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019