Lehdistötiedote

KiVa Powerissa 1/18

Meidän kausi
Power League 1/18

IHUFMFWK.png

Tervetuloa lukemaan lehdistötiedotettamme! 

Joukkueemme on siitä erikoista tyyppiä, että siihen pääsevät kaikki. Tämä asettaa tietysti haasteita pelaajille kehittää yhteistä kemiaa ja pelityyliä. Siihen Power Leaguen kaltaiset liigat ovat mielestäni hyvä väline. Kiekon Tulevaisuuden tavoin, koen, että olemme äärimmäisen tärkeitä joukkueita Kiekko.tk:lle ja meidänkaltaisia voisi olla enemmänkin. Ovet aukeavat niin kiekon paluumuuttajille, ensimmäistä kertaa maila kädessä huitoville ja kaikelle materiaalille siinä välissä. Kovan keskinäisen kurin ansiosta on syntynyt mielestäni aivan upea joukkuehenki. Ilman hyvää joukkuehenkeä ja viihtyvyyttä, peli ja aktiviteetti on helppo vaihtaa sekunneissa 2D-kiekosta mihin tahansa muuhun. 

Riveissämme on nyt äärimmäisen sekalainen sakki pelaajia ja sen parempi. Aktiivisimmat ovat lyöttäytyneet yhteen kokemaan ensimmäistä kertaa liigassa pelaamisen hurmoksen. Kokoonpanoon on löytänyt kaiken kaikkiaan 15 pelaajaa, joista 14 on ollut pelikentillä. Tämä sakki on täyttänyt monet iltani ja Assembly Winterit ollessamme oikean käteni Timpen kanssa viemässä Kiekon ilosanomaa LOL:in ja PUBG:in keskelle! 
On ollut hienoa huomata kehitys ensimmäisistä 4v4-peleistä tähän päivään, joilla olemme varmasti yllättäneet katsojan jos toisenkin, veikkaus taisi olla runkosarjan sijoitusarvoissa ka. 6,25. 

Nyt kohtaamme finaaleissa tiiviin paketin, Vancouver Rocketsin, joiden peli on kehittynyt kauden myötä pudottaen Kiekon Tulevaisuuden ja Liverpool Liverbirdsin.

Nähdään pelikentillä!
Ahlström, vastuuhenkilö

Pelaajiemme mietteitä

Ke1sar1: "Se mikä on jäänyt mieleen ku ahlström tekas omarin ja vei sillä nollapelin. Liigapelejä on ollut KiVa pelata joukkueen hyvästä yhteishengestä sekä tasaisista otteluista nauttien. Joukkueen hyvä yhteishenki on näkynyt pelikentillä viemällä joukkueen finaaleihin asti."

NoFear: "Maikol kirjoittaa parhaat otteluraportit. Hyvää luettavaa. Ahlström aina hymyileväinen. Joukkue ja pelaajat kehittyivät huomattavasti runkosarjan mittaan ja nyt playoffeissa tulos kantaa hedelmää."

ainmenee: "KiValla kova ja aktiivinen ryhmä. Hyvii pelei ja taso noussut koko ajan. Poweria vois hieman uudistaa että sais olla 2 liigapelaajaa kentällä ainakin osassa tai kaikissa otteluissa. Pitäs saada lisää jengei niiden tilalle jotka eivät jatkaneet."

Timpe: "On mahtavaa pelata liigaa joukkueessa, jossa on hyvä henki ja kukaan ei ota liian vakavissaan tätä peliä. Aikaisemmin kun kiekko.tk:ta tuli pelattua, niin mielenkiinto lopahti jatkuvaan huuteluun autoplayssa, tiimipeleissä, ties missä. Nyt kun on kivassa (kjeh) joukkueessa, niin löytyy motivaatiotakin pelata taas kiekkoa! Liigakausi on sujunut yllättävän hyvin ja IRL-kaveri Ahlströmin kanssa kun käy silloin tällöin lätkimässä, niin röhönaurulta ei voi välttyä vaikka olisikin hieman vakavamielisempi ottelu käynnissä."

Ahlström: "Toivottavasti Power on tullut jäädäkseen muiden liigojen rinnalle!"

Päävastuuhenkilö Ortuzar2:n kommentit:

Näin vastuuhenkilön näkökulmasta joukkueemme ensimmäinen kausi Powerliigassa oli positiivinen juttu. Kaikkiaan 15 pelaajaa esiintyi KiVan väreissä liigakaukaloissa ja se on hieno asia. Moni pääsi pelaamaan ja pelasivatkin niin hyvin, että joukkueemme on finaalissa. Loistavaa.

Joukkueemme osalta kiinnostus liigaa kohtaan oli hyvää, sillä Discord-kanavallamme on huudeltu paljon pelien perään. Tästä etenkin iso kiitos vastuuhenkilöllemme Ahlströmille

Liigassa nähtiin paljon tasaväkisiä kamppailuja, mutta kaudessa oli myös omat haasteensa. Joukkueilla jäi muutamia pelejä pelaamatta aikataulujen puitteissa ja johtokuntakin katsoi hieman läpi sormien joitain sääntöjä. Tästä huolimatta olen ilmoittanut, että jatkamme myös tulevalla kaudella, jos liiga saadaan pystyyn. Toivon lämmöllä, että kukin teistä haluaa jatkaa riveissämme myös jatkossa.

Haluamme kiittää vastustajiamme opettavista otteluista, johtokuntaa kiitettävästä ylläpidosta ja tuomareita panoksesta antaa aikaansa ja nähdä vaivaa raporttien kirjoittamiseen! Nähdään ensi kaudella ;)

FIN


Kirjoittanut: Kiekon Vastaisuus
Julkaistu 22.02.2018 18:56
Luettu: 863 kertaa

Kommentit
superb 22.02.2018 19:20
Ilo on ollut minullakin seurata ja tuomaroida tätä uunituoretta sarjaa !
Toivottavasti mahdollisimman moni joukkue hakisi tähänkin sarjaan jotka eivät koe vielä tasoaan riittäväksi Superliigaan / autoplayta vain pelailevat ukot ottaisivat harppauksen ja pomppaisivat PowerLeague jengeihin mukaan =) !
superb 22.02.2018 19:24
... Sarjahan toimii erinomaisena ponnahdus lautana kokemattomille myös jo pitempään pelanneiden mutta vähäisen liigakokemuksen omaaville pelaajille ja tuo myös isompaa mielen kiintoa peliä kohtaa ettei vain ainaisia harkkapelejä vaan myös liigapelejen makuun pääsee !
Ahlström 22.02.2018 19:30
Naulan kantaan BIGONE!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019