Lehdistötiedote

SÄÄTIEDOITUS

Superliigasta Divariin eksynyt Apinalauma huurutti itsensä odotetusti pudotuspeleihin. Tähän vaikuttanee vahvasti se, että parisen kautta kestänyt oman kylän pojat - projekti pistettiin lopullisesti jäihin.
Muutamien überhyökkejen sekä uuden ap:n avulla Apinalauma selvitti tiensä playoffeihin B-lohkon sijalta 2, josta se varsinainen urakka sitten alkaa.
Ohessa varsin populäärin mediasexikkääksi tavaksi osoittautunut kuvaus kauden "pelimiehistä" nenäkohtaisesti.

HYÖKIT:

'e'
18 48 + 36 = 84 +33

Vahvistukseksi hommattu sex loi divaripeleille sopivan nimimerkin ja otti hyökkääjän paikan hoidettavakseen. Joukkueen kauden kultakypärä iski kiekkoja maaliin odotetusti. Maalinteon onnistumisen lisäksi 'e' esitti muutenkin pelillisesti vahvimmat otteet joukkueemme osalta.

Edit
6 10 + 10 = 20 +5

Vilttiin siirretty Edit pelasi tästä huolimatta jonkun verran liigamatseja. Hoiti pelit tunnollisesti, ja voittojakin tarttui näistä matkaan. Päätti kuitenkin hajota tältä erää viimeiseksi jääneessä ottelussaan ja lähti toisella erätauolla lätkimään pelistä sekä joukkueen WhatsApp-ryhmästä. Sen koommin ei ole Editistä kuultu, tahdomme kuitenkin kiittää kausista jotka mies kanssamme raatoi, hauskaa oli!

Jebsu
4 4 + 11 = 15 +9

Yksi kaikkien aikojen kikettäjistä kalasteltiin joukkueeseen kovin odotuksin. Viihtyi runkosarjan aikana pelikentillä neljässä ottelussa. Ilmestyykö legenda playoffeihin paikalle, vai ovatko hokkarit jo naulassa? Virtuoosimainen pelintekijä on halutessaan edelleen kiekon vaarallisimpia hyökkääjiä.

Knekt
6 15 + 19 = 34 +17

Knekt a.k.a speak löysi tiensä joukkueen kokoonpanoon harkkapelejen kautta. Kemiat kohtasivat harkassa, ja keskikaudesta speakki alkoi urakoimaan divaripelejä. Siivitti joukkueen mittavaan voittoputkeen, ja pistetili karttui kovalla p/o tahdilla. Seuraavaksi nähdään onko paikkansa rosterissa vakuuttanut speak "kevvään mies".

Mythology
6 6 + 10 = 16 +6

Esiintyi Apinalauman varamies-osastosta parhaiten. Perushyvän tuloksen lisäksi aktiivisuutta tuntuu löytyvän jonkun verran, ja yhteispeli Mython kanssa sujuu hyvin. Yksilötaidot eivät ole terävimmässä entisaikojen vireessä, mutta kokemukselle ja pelisilmälle löytyy ehdottomasti käyttöä.


skynk
1 0 + 0 = 0 -2

"Viihtyi" Apinalaumassa 1 ottelun verran.

PAKIT:

BIGONE
3 0 + 0 = 0 +5

Kehityskaaren osoittaessa vaakatasossa olevaa suoraa viivaa, siirtyi BIGONE managerointi/varamies - tehtäviin. Kauden parasta antia BIGONElta olikin managerointitehtävissä onnistuminen. Managerione kävi kuitenkin myös kentillä katsastamassa värväystensä virettä, muutamassa ns. "höyhensarjan" pelissä.

cero
22 1 + 31 = 32 +30

cero värvättiin joukkueeseen hoitamaan ap:n tehtävät. Kauan toivottu "moderni" ap, joka on tuonut peliin uusia ulottuvuuksia. Hoitaa kolme neljästä pelistä virheettömästi, joten korvaa entiset ap-höpökkeet samettisesti. Joskus valitettavasti otteet menevät ihan päin persettä. Kokemattomuus voi näkyä myös pienenä tärräilynä tärkeissä otteluissa. Tällä kiekkoskenen nousevalla nimellä aktiivisuus on kuitenkin erinomaista, ja kehityskaari osoittaa ylöspäin!

Cruel
11 4 + 17 = 21 +4

Joukkueen vanha ja repaleinen runko sai väistyä uuden rungon tieltä, ja niin myös Cruel päätyi varapelaajan rooliin. Motivaatio oli alkukaudesta kunnossa, ja peli "perusvarmaa".
Loppukaudesta juniori masentui jämäroolinsa vuoksi, ja otteet vaihtelivat tuhoisasta epävarmaan. Lähinnä edelliskausina potentiaaliaan osoittanut ap/yp etsiikin uusia haasteita uralleen. Apinalauma kiittää, se oli hauskaa, silloin kun se oli vielä sitä sekavaa aikaa.

Stana
19 29 + 37 = 66 +39

Koska tämä ei ole mikään itsearviointi, niin Stanan otteet raportoi BIGONE:
"Ns. "Pienissä sievissä" väännetty koko kausi... Apinalauman oma Marko Jantunen.
Koko kausi tasaisen vahvaa suorittamista, jos ei oteta huomioon syysmasennusta/motivaation puutetta kesken turhien runkosarjamatsien... Kouluarvosanaksi 8 puoli. Paljon jäi varastoon, ehkä playoffeissa sitten?"

Täten toivotamme hauskaa kevättä koko Superliigalle! Muna pystyssä ja hampaat irvessä kohti playoffeja.

Kirjoittanut: Apinalauma
Julkaistu 29.01.2018 00:43
Luettu: 674 kertaa

Kommentit
superb 29.01.2018 00:54
"One more year ?"
superb 29.01.2018 01:13
Hall of Lame: Spanky, nyko, Rotsi, Maltsev, Edit <3
raiq 30.01.2018 12:57
Erittäin hyvän ja hienon kokoonpanon olette saaneet kasaan. Toimii esimerkkinä, että pitkällä reenillä ja yhteispeliä hiomalla kaikki on mahdollista myös kiekko.tvssä. Olette saaneet bisanin ja jebsun kaltaisetkin vanhat konkarit uuteen loistoon! Hattua päästä.
superb 30.01.2018 22:56
Kiva kuulla positiivisia kommenteja meistä !!! Kits raiq <3
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019