Lehdistötiedote

Siirtomarkkinoilla kuhisee

Superliigassa eletään vuoden 2017 toista kautta ja kalenterikuukautena on huhtikuu. Kuluvan kauden runkosarja lähestyy puolimatkan krouvia ja vaikean alkukauden myötä Kisastudio on kunnostautunut pelaajamarkkinoilla. Studio Julmahuvi esitti edellisellä viikolla kaksi pelaajasiirtoa, jotka ovat alla:

murra Kisastudio -> Aces

Nuori puolustajaprospekti murra siirtyi samassa lohkossa pelaavaan Acesiin. Pienelle minuuttimäärälle kasvattajaseurassa jäänyt alempi puolustaja siirtyi loppukauden lainasopimuksella lohkon häntäpäähän kuuluvaan joukkueeseen tarjotakseen apua puolustuspelissä. Aces on kärsinyt kauden mittaan paljon yhden maalin tappiota ja murran tehtävä on kääntää nämä maalin tappiot maalin voitoiksi. Lempinimeään "Myyrä" kantava nuorukainen tulee ottamaan valtavan vastuun yhteistyöseuran riveistä treidiehdon mukaisesti.

<murra> Tosissaan aloitin aika yllättäen pelaamaan taas kiekkoa, ja ajatukseni oli alunperin pelata kusinutussa sillon tällön sekä tsempata "poikia" liigakentillä. Niinkuin sanotaan, nälkä kasvaa syödessä. Itseäni alkoi kiinnostaa pelaaminen enemmän, ja olla joukkueessa, jossa saisin isomman roolin, sekä pääsisin pelaamaan enemmän liigakentillä. Näin ollen päädyin ostamaan kauden pahvin Acesista. Ekat pelit olivat hieman vaikeita, mutta pikku hiljaa alkanut pelaaminen tuntua itselläni, sekä joukkueellakin paremmalta. Toivottavasti nyt loppukausi sujuis jengillä hyvin, ja pääsisin kasvattamaan säälittävän kasvuista playoff partaani. Innolla odottelen kohtaamista jo "oppi-isiä" vastaan.

<GM-taikuri> Pieksamäen Al MacInnisinä tunnettu Murra puolustaa loppukauden yhteistyöseura Acesissa. Tätä lainasopimusta pidettiin varteenotettavana vaihtoehtoja jo kauden alussa ja toteutettiin maaliskuun viimeisinä päivinä. Oli hyvin tärkeää, että Kisastudiossa vähälle peliajalle jäänyt "Myyrä" pääsee nyt kasvamaan korkoa alemman kaliiberin joukkueessa. Ehkä ensi kaudella lempinimi myyrä vaihtuu muuriksi, toivotaan parasta.


Sorokin_ (Hannu_) IHT Guerrillas -> Kisastudio

Kaksi kertaa Eliittiliigan ja kerran Superliigan parhaaksi puolustajaksi valittu Hannu_ siirtyy vahvistamaan Julmahuvin peräpäätä. Myyrän jättämä aukko oli täytettävänä, joten joukkueen seurajohto patisettiin töihin. Tulos oli erittäin kiitettävä, kun vapailta vesiltä verkkoihin uiskenteli mainetta ja menestystä kerännyt puolustaja. Kiekkovarma alempi puolustaja on täydellinen vahvistus jo ennestään vahvaan runkoon. Sopimus on yksivuotinen ja sen arvo on 6.0M.

<Hannu_> IHT Guerrillasin aktiivisuuden lopahtamisen myötä mielessä kyti pitkään uuden joukkueen etsiminen. Lopulta lähtöpäätös kypsyi ja nopeasti suunnaksi tulikin Kisastudio. Asiallinen, aktiivinen ja hyvän potentiaalin omaava joukkue, joten odotan kaudesta nousujohteista kohti finaalia.

<GM-taikuri> Toimiston käytävillä valiteltiin, kuinka puhelinlinjat olivat tukossa koko iltapäivän murran lähdön jälkeen. Äkäiset fanit vaativat selvitystä, kuinka seurahistorian söpöin pojankoltiainen on päästetty samassa lohkossa taistelevaan Acesiin. Niinpä kannattajat oli saatava mahdollisimman pikaisesti tyytyväisiksi.
Muutamaa narua vedeltyäni yksivuotista sopimusta tuli allekirjoittamaan kolminkertainen Norris Trophy -voittaja Hannu Alaviiva. Hannu_ on loistava oman pään luutija, joka tulee tasapainottamaan alakertaa loistavasti Jaskan hoidellessa kiekollisen puolustajan roolin. Kallispalkkainen varapuolustaja tulee olemaan elintärkeä vahvistus loukkaantumisten sattuessa.


Näillä pelaajasiirroilla Studio Julmahuvi jatkaa taivaltaan Superliigassa.

Kirjoittanut: Kisastudio
Julkaistu 05.04.2017 20:37
Luettu: 696 kertaa

Kommentit
Anakin 05.04.2017 22:04
ohho
Moses 05.04.2017 22:06
Kivoja sanoja v****viivan hannosta taikuri
Arwen 06.04.2017 05:32
hyvä hanu:::::::::::::::
kona26 06.04.2017 17:52
Tämä kommentti säilyy
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017