Lehdistötiedote

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Siitä on kaksi vuotta, kolme kuukautta ja 14 päivää, kun Kamloops Blazers pelasin ensimmäisen liigaottelunsa KiekComin 3vs3-liigassa. Nykyisessä Kamloopsin kokoonpanossa on ainoastaan kaksi pelaajaa jäljellä, jotka pelasivat tuona ensimäisenä kautena, kyseiset herrat ovat Bein ja Lobo. Joukkue pelasi KiekComissa yhteensä neljä kautta, kun ensimmäisen kauden jälkeen joukkue pelasi liigassa vielä seuraavat kolme kautta. Näiden neljän kauden saldona oli yksi mestaruus, tosin johtokunta diskasi joukkueen. Liigaa seuranneet kyllä tietävät miksi. Me pidämme tätä diskauksesta huolimatta mestaruutena. Joukkue onnistui myös viimeisellä 3vs3-liiga kaudellaan nappaamaan pronssia. Tämän jälkeen joukkue otti suuren harppauksen ja lähti taistelemaan mestaruudesta ProLeagueen. Runkosarja sujui suht hyvin siihennähden, että kausi oli joukkueen ensimmäinen 4vs4-formaatilla pelattavassa liigassa, kun joukkue sijoittui viidenneksi. Kamloops onnistui etenemään aina välieriin asti, jossa matka kuitenkin pysähtyi Giantseihin ja näimpä Kamloops lähti taistelemaan pronssista ensimmäisellä ProLeague kaudellaan. Pronssiotteluun vastaan asettui kukas muukaan, kuin Löylynheittäjät, kun vastustaja oli tiedossa sai jokainen huokaista helpotuksesta sillä olihan vastassa helpoin mahdollinen vastus. Tästä siis Kamloopsille seurahistorian ensimmäinen mitali 4vs4-formaatilla. Kamloops pelasi liigassa vielä toisenki kauden, runkosarjassa joukkue sijoittui neljänneksi ja pudotuspeleissä matka päättyi mestaruuteen. Joukkue oli myös palkintogaalassa vahvasti esillä, kun pelaajistosta TheDoctor palkittiin liigan MVP:nä sekä tärkeimpänä joukkueelleen, Bein pokasi itselleen paras ylempipuolustaja tittelin sekä Frosty nappasi tililleen parhaan alemmanpuolustajan tittelin. Myös joukkue palkittiin viihdyttävintä kiekkoa pelaavana joukkueena.

Tämän jälkeen joukkue kuitenkin päätti tiensä liigajäillä ja pelaajien tiet erkanivat eikä tässä vaiheessa ollut mitään puhetta siitä, että joukkue vielä joskus palaisi liigajäille. Kuitenkin yhden välikauden jälkeen Bein ja pöhnäke ajattelivat kasaavansa joukkueen vielä takaisin liigajäille ja kun varmistui, että myös TheDoctor olisi valmis palaamaan joukkueeseen niin päätös oli varma. Alkukausi sujui mukavissa merkeissä ja harjoituspelejä pelattiin lähes kymmeniä päivittäin. Meno alkoi kuitenkin hiipumaan loppua kohden ja suurta intoa ei enään löytynyt. Runkosarjassa joukkue sijoittui A-lohkon kolmanneksi ja pudotuspeleissä matka päättyi puolivälieriin ja HC TeamJoukkueeseen.

Nyt on kuitenkin aika ilmoittaa, että Kamloopsin paluu liigajäille jäi vain yhden kauden mittaiseksi eikä uutta paluuta liigajäille ole odotettavissa pitkään aikaan. Kamloops haluaa kiittää todella paljon kaikkia jotkat ovat vaikuttaneet joukkueeseen tämän kolmen vuoden aikana. Kamloopsissa suurin osa pelaajista oli irl-tuttuja lukuunottamatta muutamaa pelaajaa, tuntui kuitenkin, kuin kaikki joukkueessa olisivat tunteet toisensa jo vuosia. Niin monet hyvät muistot on tältä matkalta jäänyt mukaan. Tästäedes joukkue saatetaan bongata vain harjoitusotteluiden muodossa.

Loppuun vielä erityiskiitos pelaajille, jotka ovat joukkueessa vaikuttaneet. Osansa Kamloopsin Hall Of Famessa saanee: Surfacin, Cliff, hype, Frosty, isoisä, Kettunen, olzu sekä raiq <3


KAMLOOPS KIITTÄÄ! 2014-2017 </3

- Bein, pöhnäke, TheDoctor, puhuri sekä Esc.

Kirjoittanut: Kamloops Blazers
Julkaistu 19.02.2017 22:35
Luettu: 567 kertaa

Kommentit
Pönse 20.02.2017 01:05
Kiitti kamloopsit hyvistä matseista! :)
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017