Classic, käytösmuistutus ja hakemusten lisäaika

Uutinen

Classic Superliigaan kaudelle 3/23

Olet ehkä huomannut, että Kiekon Discord-serverillä on keskusteltu aktiivisesti pelinopeudesta. Asiasta on käyty keskustelua myös Kiekon ylläpidon kanssa classic-nopeuden pitämiseksi ja kenties jopa laajentamiseksi koko peliin. Classic-kokeilusta oli sovittu ainoastaan kesäksi, eikä ylläpidon puheiden perusteella ole tulossa enempää jatkoaikaa classicille. Emme päässeet sopimukseen pitkien keskusteluiden tuloksena, sillä kantamme eroavat toisistaan liikaa. Tästä tiedotettiin jo Discordissa aiemmin, mutta ylivoimaisen myönteisen palautteen saattelemana Superliiga pelataan siis classic-nopeudella kaudella 3/23.

Käyttäytymisestä

Yleinen keskustelu pelinopeudesta muuttui varsin negatiivissävytteiseksi ja halveksuvaksi ylläpitoa kohtaan, mistä syystä kanava suljettiin johtokunnan toimesta ja Classic-harjoitusotteluiden mahdollisuus poistettiin ylläpidon toimesta. Kanavan tarkoitus ei ollut hyökätä joukolla pelinkehittäjää vastaan, vaan tuoda esille mahdollisesti uusia näkökulmia ja ajatuksia toiveemme edistämiseksi. Emme hyväksy missään nimessä vihapuhetta, häiriköintiä tai tappouhkauksia yhteenkään suuntaan. Vaikka olemme eri aaltopituudella emmekä päässeet yhteisymmärrykseen, on hyvä muistaa molemminpuolinen kunnioitus ja se, ettei koskaan mennä henkilökohtaisuuksiin.

Hakemusten deadline

Kauden 3/23 hakemusten deadlineen on annettu viikko lisäaikaa. Uusi deadline on sunnuntaina 13.8., jotta kaikki saavat valmistelut tehtyä, mikäli classic-nopeus muutoksia joihinkin joukkueisiin vaatii.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 02.08.2023 00:37
Luettu: 652 kertaa

Kommentit (2)

shed, 02.08.2023 06:53

Kiitos.

heh, 02.08.2023 15:47

Tosi hieno ja ihana juttu. Tykkään

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.