Karsinnat ja joukkueet kaudelle 1/22

Uutinen
Joukkueet kaudelle 1/22 on valittu. Osa joukkueista on lukittu sarjatasoihinsa ja osa joutuu ottamaan vauhtia karsinnoista. Liigassa pelaa 12, 1. divarissa 14 ja 2. divarissa 19 joukkuetta.

Liiga


Anaheim Mighty Ducks
Caribbean
HC Big Knob Tanja
HC Tyrmäys
Kamloops Blazers
Kuolema
Obsessive
Seattle Roosters
Viimeiset Hitaat

+ 3 joukkuetta liigakarsinnoista

1. divari


Elmira Jackals
Frölunda
HC Helsinki-Vantaa
HC SpeddyCat
Siberian Huskies
Sinappikone
Team Sahara
Thieves

+ 2 joukkuetta liigakarsinnoista ja 4 joukkuetta divarikarsinnoista

2. divari


|Team Ettan|
Bears
Crystal Spirit
FC Männistö
HC Breams
HC PutPut
HC Tylykone
Kiekon Tulevaisuus
Kiekon Vastaisuus
Las Vegas
Liverpool
North Korea
pänhämi fanclub
Team Emerica
Wanhainkodin Munkki
 
+ 4 joukkuetta divarikarsinnoista

Liigakarsinnat


Bayern Munchen
Canucks
Oklahoma City Thunder
PePo
Ylämummo

Divarikarsintojen A-lohko


Godsent
HIFK
juusot
Kiekon Quo Vadis

Divarikarsintojen B-lohko


Alkuasukkaat
America
HC RoikkuLämy
Kauniit ja Rohkeat

Karsinnoissa pelaavat pelaajat eivät voi vaihtaa joukkuetta ennen kolmatta jaksoa. Mikäli olit kokoonpanossa, mutta pelasit nollassa ottelussa, olet siirtokelpoinen. Karsinnoissa pätevät samat säännöt kuin runkosarjassa. Karsinnat pelataan sillä kokoonpanolla, joka on merkitty hakemukseen.

Liigassa pelataan yksinkertainen sarja jokaista joukkuetta vastaan. Osapuolet sopivat puolista keskenään. Mikäli puolien arvonnalle on tarvetta, on johtokunta käytettävissä muun muassa Discordissa. Liigakarsinnoista ylimmälle sarjatasolle nousee kolme joukkuetta, kaksi viimeistä putoaa 1. divariin. Uusista hakijoista liigakarsintoihin valittiin PePo, Oklahoma City Thunder ja Canucks. Viime kauden 1. divarin pronssi- ja hopeamitalistit Bayern Munchen sekä Ylämummo ansaitsivat paikan karsintoihin.

Divarikarsintojen lohkot on arvottu. Molemmissa lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja, eli kerran koti- ja vieraspuolella jokaista lohkon joukkuetta vastaan. Kaksi parasta nousee 1. divariin, kaksi huonointa putoaa 2. divariin. Uusista hakijoista divarikarsintoihin valittiin Alkuasukkaat, juusot, HIFK, Godsent ja HC RoikkuLämy. Viime kauden 2. divarin pronssimitalisti America ansaitsi paikkansa karsintoihin. Viime kaudella 1. divarissa karsintaviivan alle jääneet Kauniit ja Rohkeat sekä Kiekon Quo Vadis joutuvat pelaamaan paikastaan sarjatasolla.

Karsintojen pelaamisen voi aloittaa heti. Deadline karsinnoille on sunnuntaina 28.11. klo 23.00. Kausi alkaa heti seuraavana päivänä. Jo omiin sarjoihinsa lukitut joukkueet voivat tehdä vielä muutoksia kokoonpanoihinsa muokkaamalla hakemuksiaan. Hakemukset menevät lukkoon samana sunnuntaina.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 22.11.2021 18:19
Luettu: 960 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.