Hakemukset kaudelle 1/22

Uutinen
Uusi vuosi häämöttää horisontissa. Sen myötä myös Superliiga kääntää katseet kohti uutta kautta, joka on vuoden 2022 ensimmäinen. Paketoidaan kuitenkin tämä vuosi ensin. On aika hakea liigaan kaudelle 1/22.

Hakemukset ovat julkisia ja ne löytyvät linkin http://superliiga.fi/applications takaa. Olemassa on tuttuun tapaan hakupohja edelliskaudelta jatkaville sekä uusille joukkueille. Sivulta löytyy tarvittavat tiedot hakemuksen tekemiseen. Lisää halutessasi toive sarjatasosta. Vanha nimi -kohtaan voi merkitä useamman nimen, jos olemassa on useampi tilastosivu Superliigassa. Linkit toimivat vain kirjautuneille. Lähettäessäsi hakemuksen vahvistat kaiken olevan oikein ja otat vastuun joukkueestasi mahdollisten muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

Huomioikaa, että karsintoihin osallistuvat joukkueet osallistuvat karsintoihin sillä kokoonpanolla, mikä on ilmoitettu. Karsinnoissa pelannut pelaaja on lukittuna edustamaansa joukkueeseen 2. jakson loppuun saakka. Haun deadline on sunnuntaina 21. marraskuuta klo 20.

Hakemukset tänne.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 05.11.2021 21:34
Luettu: 1122 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.