Haluaisitko vaikuttaa Superliigan tulevaisuuteen?

Uutinen
Superliigaan on päätetty perustettavan uusi kehitysryhmä. Syitä perustamisen taustalla on useita. Toisaalta ajatuksena on ottaa hyvät ideat talteen, toisaalta varmistella pelaajien mielipiteitä asioihin ennen isompien päätösten tekemisiä.

Kehitys- ja vastuuhenkilöryhmiä yms. on ollut paljon vuosien varrella, mutta tästä pyritään tekemään jotain ihan erilaista. Uuden kehitysryhmän pohdittavaksi tuodaan aktiivisesti asioita suoraan johtokunnalta ja myös kehitysryhmän jäsenet voivat toki nostaa asioita esiin. Päätöksissä johtokunnalla on kuitenkin edelleen se viimeinen sana.

Johtokunta tuo jatkossa asian kehitysryhmän mietittäväksi, kun käsitellään seuraavia aiheita:


  • Sääntömuutokset

  • Sarjajärjestelmä

  • Pelikiellot

  • Asiat, joihin ei löydy suoraan säännöistä ratkaisua


Ryhmän jäsenissä pääpaino on Superliigan pelaajistossa, mutta mukaan voidaan ottaa myös ulkopuolisia, jos se koetaan hyödylliseksi. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ilmoittaudu johtokunnalle vaikkapa Discordissa. Mukaan otetaan korkeintaan 10 henkilöä ja tavoitteena on saada mukaan porukkaa tasaisesti jokaiselta sarjatasolta. Ryhmän jäseniä pyritään vaihtamaan kausien välissä.

Ryhmässä pääsee vaikuttamaan Superliigan sisäisiin asioihin pelikielloista sääntöihin. Keskusteluissa pyritään kehittämään Superliigaa ja sen toimintaa aktiivisesti. Jäsenet osallistuvat päätöksentekoon, joka on ollut aikaisemmin vain johtokunnan vastuulla. Jos kiinnostuit, lähetä viestiä Falcolle tai Fettikselle lyhyiden perusteluiden kera, miksi juuri sinut pitäisi valita ryhmään. Valinnoista tiedotetaan myöhemmin.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 22.08.2021 20:43
Luettu: 495 kertaa

Kommentit (2)

Johtokunta, 22.08.2021 20:47

Painotamme vielä, että tämä on ainutlaatuinen tapa osallistua päätöksentekoon avoimessa keskustelussa johtokunnan kanssa.

Juraj, 22.08.2021 22:27

Ehdotan pelaajaa Elama.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.