Karsinnat ja joukkueet kaudelle 3/2021

Uutinen
Joukkueet kaudelle 3/2021 on valittu. Osa joukkueista on lukittu sarjatasoihinsa ja osa joutuu ottamaan vauhtia karsinnoista. Liigassa pelaa 12, 1. divarissa 14 ja 2. divarissa 13 joukkuetta.

Liiga


HC Big Knob Tanja
Kamloops Blazers
Nightmare
PeteAcademy
Seattle Roosters
Viimeiset Hitaat

+ 6 joukkuetta liigakarsinnoista

1. divari


Elmira Jackals
Frölunda
HC Helsinki-Vantaa
HC SpeddyCat
Kiekon Quo Vadis
Ylämummo

+ 2 joukkuetta liigakarsinnoista ja 6 joukkuetta divarikarsinnoista

2. divari


HC Breams
HC Tienaajat
HC Tylykone
International
Kiekon Tulevaisuus
Kiekon Vastaisuus
Liverpool
Matti Ja Teppo
Team Emerica
Thieves
Wanhainkodin Munkki
 
+ 2 joukkuetta divarikarsinnoista

Liigakarsintojen A-lohko


HC Tyrmäys
Helsingin Jokerit
Kuolema
Kouvola Sabres

Liigakarsintojen B-lohko


Anaheim Mighty Ducks
Caribbean
Manhattan
Obsessive

Divarikarsintojen A-lohko


America
Bayern Munchen
CSKA
Team Sahara

Divarikarsintojen B-lohko


FC Männistö
Kauniit ja Rohkeat
Siberian Huskies
Sinappikone

Sekä liiga- että divarikarsinnoista ylemmälle sarjatasolle nousee kuusi parasta joukkuetta, eli kolme jokaisesta lohkosta. Viimeiseksi tulleet joutuvat alemmalle sarjatasolle. Karsinnoissa pelaavat pelaajat eivät voi vaihtaa joukkuetta ennen kolmatta jaksoa. Karsinnoissa pätevät samat säännöt kuin runkosarjassa. Karsinnat pelataan sillä kokoonpanolla, joka on merkitty hakemukseen.

Lohkot on arvottu. Jokaisessa lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja, eli kerran koti- ja vieraspuolella jokaista lohkon joukkuetta vastaan. Uusista hakijoista liigakarsintoihin valittiin Manhattan, Helsingin Jokerit, Anaheim Mighty Ducks ja Caribbean. HC Tyrmäys joutuu karsimaan viime kauden jälkeen, Kouvola Sabres ansaitsi pronssimitalilla paikan karsintoihin. Karsintojen järjestämiseen tarvittiin kahdeksan joukkuetta. Seuraavana jonossa oli pudotuspelien neljäs, Obsessive, sekä runkosarjan paras puolivälieriin päässyt joukkue, Kuolema. Divarikarsintoihin pääsi uusina hakijoina CSKA, Team Sahara, Kauniit ja Rohkeat sekä Siberian Huskies. Sinappikone joutui viime kauden jälkeen karsimaan. FC Männistö ja Bayern Munchen sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi 2. divarin pudotuspeleissä, mikä johti karsintapaikkaan. America valittiin kahdeksantena joukkueena karsintoihin, koska oli seuraavaksi paras jatkava joukkue viime kaudelta.

Karsintojen pelaamisen voi aloittaa heti. Deadline karsinnoille on sunnuntaina 22.8. klo 23.59. Kausi alkaa heti seuraavana päivänä. Jo omiin sarjoihinsa lukitut joukkueet voivat tehdä vielä muutoksia kokoonpanoihinsa muokkaamalla hakemuksiaan. Hakemukset menevät lukkoon tulevan viikonlopun sunnuntaina.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 16.08.2021 18:41
Luettu: 818 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.