Tuomaribotti koekäytössä

Uutinen

• Kaikissa botin kautta luoduissa liigapelihuoneissa on jatkossa automaattinen tuomaribotti, joka ottaa ylös ottelun tilastot ja lisää ottelun Superliigan sivuille.

• Tuomaribotti on Kiekossa satunnaisella player-nimellä. Botin tunnistaa whoisilla flags-osiossa olevasta reg-merkinnästä sekä pingistä, joka on n. 1-2.

• Tuomaribotti kertoo joka erän jälkeen publicilla erän tilastoimisen onnistumisesta. Mikäli botti ei kerro erän jälkeen tilastoimisen onnistumisesta, tulee tilastot ottaa ylös ja ottelu tulee lisätä liigan sivuille vanhaan tapaan.

• Jos botti kaatuu kesken pelin ja esimerkiksi 1. erän tilastoja ei enää näe, voit lähettää loppupelin tilastot johtokunnalle, jotta johtokunta saa pelin lisättyä.

• Jos toinen joukkue tekee ns. lagimaalin, tulee toisen joukkueen ensisijaisesti tehdä oma maali. Botti ei osaa erotella tällasia maaleja, joten niistä on ilmoitettava johtokunnalle ottelun päättymisen jälkeen.
    Mikäli tilastoja tarvitsee korjata, tulee korjauksista ilmoittaa johtokunnalle.

Muistakaa tehdä uusi pelihuone jokaista ottelua varten, jotta tilastointi ja otteluiden videointi toimii.
Kirjoittanut: Teemu
Julkaistu: 10.01.2021 19:25
Luettu: 424 kertaa