Kausipaketti 1/21

Uutinen

Kaudella 1/21 Superliigassa pelaa 49 joukkuetta. Karsintojen jälkeen joukkueet on sijoitettu kolmelle eri sarjatasolle. Ohessa sarjat ja niiden joukkueet. Luethan kausipaketin huolellisesti.

 

Liiga

alienit

Anaheim Mighty Ducks

Caribbean

Devils

EHC Yläpörsä

farssi

Gunz For Hire

HC TeamJoukkue

HC Tyrmäys

Kamloops Blazers

Nightmare

Viimeiset Hitaat

 

1. divari

Canucks

Frölunda

HC RoikkuLämy

HC SpeddyCat

KARHU

Kauniit ja Rohkeat

Kiekon Quo Vadis

Kölner Haie

Kuolema

Obsessive

Oulun Kärpät

PeteAcademy

Sinappikone

Ylämummo

 

2. divari

Lohko A

Adelaide

Elmira Jackals

Faithful

FC Kiviniemi

HC Breams

HC Tylykone

Impact

KemPy

Kiekon Tulevaisuus

Sabres

Siberian Huskies

team vastaajat

Lohko B

Battaya

Ezkimot

Funchal

Jukurit

Kiekon Vastaisuus

Lakers

Mariners

Old & Notorious

Raiders

Thieves

Tuomitut

 

Aikataulut

Liiga

1. jakso 7.12. - 20.12. (2 viikkoa, 5-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 21.12. - 10.1. (3 viikkoa, 10-15 ottelua pelattuna)
3. jakso 11.1. - 24.1. (2 viikkoa, 16-20 ottelua pelattuna)
4. jakso 25.1. - 7.2. (2 viikkoa, 20 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)

 

Pudotuspelit 8.2. - 28.2. (3 viikkoa)

1. divari

1. jakso 7.12. - 20.12. (2 viikkoa, 5-12 ottelua pelattuna)
2. jakso 21.12. - 10.1. (3 viikkoa, 13-18 ottelua pelattuna)
3. jakso 11.1. - 24.1. (2 viikkoa, 19-24 ottelua pelattuna)
4. jakso 25.1. - 7.2. (2 viikkoa, 24 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)

 

Pudotuspelit 8.2. - 28.2. (3 viikkoa)

 

2. divari

Lohko A

1. jakso 7.12. - 20.12. (2 viikkoa, 5-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 21.12. - 10.1. (3 viikkoa, 10-15 ottelua pelattuna)
3. jakso 11.1. - 24.1. (2 viikkoa, 16-20 ottelua pelattuna)
4. jakso 25.1. - 7.2. (2 viikkoa, 20 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)

 

Lohko B

1. jakso 7.12. - 20.12. (2 viikkoa, 5-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 21.12. - 10.1. (3 viikkoa, 10-15 ottelua pelattuna)
3. jakso 11.1. - 24.1. (2 viikkoa, 16-20 ottelua pelattuna)
4. jakso 25.1. - 7.2. (2 viikkoa, 20 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)

 

Pudotuspelit 8.2. - 7.3. (4 viikkoa)

 

HUOM! Nämä tiedot eivät ole välttämättä kauden aikana ajan tasalla. Oikeat pelimäärät ja deadlinet löytyvät aina etusivun oikeasta yläkulmasta napista "Deadlinet".

 

Runkosarja

Liigan ja 1. divarin runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista oman sarjansa joukkuetta vastaan - yhden ottelun koti- ja yhden vieraspuolella. 2. divarissa jokainen joukkue pelaa kahdesti oman lohkonsa joukkueita vastaan.

Pudotuspelit

Pudotuspeleihin osallistuu 8 joukkuetta Liigassa ja 1. divarissa. Pronssiottelu on vain yksi ottelu. Muutoin kaikki sarjat pelataan paras viidestä -menetelmällä. Runkosarjassa parhaiten menestynyt kohtaa aina heikoimmin menestyneen. Runkosarjassa paremmin menestyneellä on myös kotietu.

 

2. divarissa pudotuspeleihin osallistuu molemmista lohkoista 8 joukkuetta. Samat säännöt pätevät kuin muidenkin sarjatasojen säännöissä. Ottelusarjat ovat pääosin lohkojenvälisiä, mutta vastus voi tulla myös omasta lohkosta. Jos vaihtoehtona on kaksi saman runkosarjasijoituksen omaavaa joukkuetta, vastus tulee aina vieraslohkosta.

 

Karsinnat

Liiga: Kaksi heikoiten menestynyttä karsii 1. divarin kanssa.
1. divari: Finalisteille suora nousupaikka Liigaan. Välierien häviäjät karsintoihin. Kaksi viimeistä karsii 2. divarin kanssa.
2. divari: Finalisteille suora nousupaikka 1. divariin. Välierien häviäjät sekä puolivälieristä kaksi seuraavaksi parasta runkosarjasijoitusta omaavaa karsintoihin.

 

Yleistä infoa

  • Kiekossa on toimiva botti, joka luo komennosta otteluhuoneet liigapeleille. Huoneen tekijä saa itselleen automaattisesti adminit. Tämä EI ole tuomaribotti, joten tilastot täytyy ottaa ylös ja ottelut lisätä normaaliin tapaan. Ohessa ohjeistus.

Kotipeli: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue
Kotipeli jatkoajalla: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue --jatkoaika
Vieraspeli: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue --vieras
Vieraspeli jatkoajalla: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue --jatkoaika --vieras

  • Pelimerkkipalkintojen jakoa on muutettu. Kaikki pelimerkit kausimaksuista lasketaan yhteen, ja niistä 40% menee Liigan, 35% 1. divarin ja 25% 2. divarin palkintopottiin. Palkinnot menevät siis sarjatason perusteella. Mitä korkeampi, sitä enemmän pelimerkkejä on luvassa.
  • Mikäli pelaaja poistuu joukkueesta syystä tai toisesta, voi pelaaja mahdollisesti päästä takaisin joukkueen kokoonpanoon, mikäli poistumisesta ilmoitetaan johtokunnalle ja pelaaja palaa joukkueeseen 24 tunnin sisällä poistumisesta. Yli 24 tuntia ilman ilmoitusta tarkoittaa pelikelvottomuutta loppukaudeksi kyseisessä joukkueessa.
  • Mikäli ottelu pelataan siten, että joukkueet olivat väärillä puolilla, johtokunta ei ole tästä vastuussa. Ottelu jää voimaan, sillä molempien joukkueiden tulee varmistaa puolien oikeellisuus.
  • Pysy ajan hermolla ja liity kiekon viralliselle Discord-serverille.
  • Mikäli pelaaja pelasi karsintoja, ei tämä saa pelata toisessa joukkueessa liigaa ennen kolmatta jaksoa.  Siirron haluavat hyväksytään kokoonpanoon, mutta on joukkueiden vastuulla, etteivät he pelaa ennen kolmatta jaksoa. Karsintojen kokoonpanossa olleet, 0 peliä pelanneet saavat siirtyä normaalisti.
  • Siirtoraja on kahdeksan (8) ottelua. Pelaaja ei saa ylittää sitä pelimäärää, minkä verran joukkue pelaa yhteensä runkosarjassa. Jos joukkue pelaa runkosarjassa yhteensä 24 ottelua, ei tämä pelimäärä saa ylittyä.
  • Mikäli joukkue kieltäytyy sarjapaikasta, joutuvat joukkueen kaikki vastuuhenkilöt pelikieltoon kauden ajaksi. He ovat jälleen pelikelpoisia seuraavalla kaudella. Sama koskee kaatumisia; vastuuhenkilöt ovat vähintään loppukauden pelikiellossa, mikäli kausi jää kesken.
  • Mitaliin oikeuttava pelimäärä joukkueessa on viisi (5) ottelua. Tämä lasketaan yhteen sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä pelatuista otteluista. Voit pelata myös viisi ottelua pelkästään runkosarjaa tai pudotuspelejä, ja varmistat itsellesi mitalin.
  • 2 pelimerkin kausimaksu tulee olla maksettuna nimimerkille Sliiga ennen ensimmäisen pelin pelaamista. Muistathan laittaa viestikenttään joukkueesi nimen. Maksaessasi kausimaksun allekirjoitat samalla joukkueesi kohdalta tämän kausipaketin luetuksi ja ymmärretyksi. Kausimaksua ei palauteta.

Pelaamisen voi aloittaa, kun kausipaketti on luettu ja kausimaksu maksettu.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 07.12.2020 16:19
Luettu: 1241 kertaa

Kommentit (1)

Teemu, 07.12.2020 16:30

Jos joukkueellasi on Discord-palvelin, voit lisätä sinne Tilastot.infon botin. Botti osaa listata paikalla olevat pelaajat johtokunnan määrittelemistä sarjoista. Lisäksi on mahdollista saada !online-komento, joka listaa Kiekossa paikalla olevat joukkueen pelaajat whois-tietoineen.

 

 

Lue lisää: https://tilastot.info/discord

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.