Reportteriksi Superliigaan?

Uutinen
Liigan sivuilta luettavat kirjoitukset ovat asia, jota monet kiekkoilijat odottavat innolla. Haastattelut, jaksokatsaukset ja etenkin pudotuspelien aikaan ennakot ovat aina mieluisaa luettavaa. On myönnettävä, ettei Superliigan ensimmäinen kausi mennyt tältä osalta aivan nappiin, parempaan täytyy pystyä! Haluamme että sivustolta löytyy tarpeeksi paljon mielenkiintoista luettavaa myös jatkossa, joten nyt on aika tehdä töitä sen eteen.

Yksin tähän ei kukaan kuitenkaan pysty, johtokuntailu kun ei (toivottavasti) ole kenenkään kokopäivätyö. On aika ottaa käyttöön reportterin titteli myös Superliigassa! Etsimme siis juuri sinua, joka kenties opiskelet alaa jossa kirjoitustaidosta on hyötyä ja haluat hioa taitojasi, tai olet muuten vain kiinnostunut kirjoittamisesta.

Mitä reportteri siis tekee? Työskentelee yhdessä johtokunnan kirjoittajien FettiksenInstagramin ja juuri kirjoitushommiin paluun tehneen Falcon kanssa erinäisten artikkeleiden parissa. Voit ottaa yksilöprojekteja, tai osallistua suurempiin kokonaisuuksiin yhdessä muiden kanssa. Mitään velvoitetta tehdä esimerkiksi tietty määrä hommia kauden aikana ei ole, tehtävä on täysin vapaaehtoisuuteen perustuva. Johtokuntatoiminnan tavoin tästäkään tehtävästä ei makseta mitään palkkiota, vain mainetta ja kunniaa jota sataa roppakaupalla kun nimesi kirjoituksen perästä löytyy!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä nimimerkkiin Fettis.

Tietoja
Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu: 02.12.2016 00:49
Luettu: 1011 kertaa

Kommentit (3)

KARHU, 02.12.2016 09:52
/report insta tg omia
Donskoi, 02.12.2016 17:02
kutu tää
TakeDown, 02.12.2016 19:53
mainetta ja kunniaa :D

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.