Liiga- ja divarikarsinnat 2/2020

Uutinen
Joukkueet on jaoteltu sarjatasoille ja karsintoihin tason, hakemusten, kyselyn tuloksen sekä aikaisemman menestyksen perusteella. Loppupeleissä joukkuemäärä on 37, joka jakautuu 12-13-12. 12 liigassa, 13 1. divarissa ja 12 2. divarissa. Ideana on se, että liigaan noustaan jatkossa vain karsintojen kautta. Joukkueista ainoastaan Kiina jäi ulos, sillä johtokunta ei ole valmis ottamaan heitä yhdessä mukaan. He saavat ensin todistaa rivipelaajina muissa joukkueissa käytöksensä parantuneen.

Liiga - Anaheim Mighty Ducks, Club of Härmä, HC Tyrmäys, Löylynheittäjät, Manhattan, PePo, Phoenix Rising, Viimeiset Hitaat + 4 joukkuetta liigakarsinnoista.
1. divari - Elmira Jackals, farssi, Knightclub, PowerPlay, Sinappikone + 3 joukkuetta liigakarsinnoista ja 5 joukkuetta divarikarsinnoista.
2. divari - Alaska Bears, Alkuasukkaat, Battalion, HC Pilsner-Urquell, Kiekon Tulevaisuus, Kiekon Vastaisuus, Liverpool Liverbirds, Rögle BK, TinyLove + 3 joukkuetta divarikarsinnoista.

Liigakarsinnat


Genesis
HPK
Jefgenin Sukat OY
Kamloops Blazers
Kuolema
Nightmare
Obsessive

Divarikarsinnat


Frölunda
Celtics
HC Breams
HC SpeddyCat
Legion
Renegades
Tahdonvoima
The Unit

Molemmissa karsinnoissa pelataan yksinkertainen sarja etukäteen arvotuilla puolilla. Superliigan runkosarjan säännöt ovat voimassa. Joukkueiden tulee maksaa 2 pelimerkin kausimaksu nimimerkille Sliiga ennen ensimmäisen ottelun pelaamista. Kausipaketti julkaistaan mahdollisimman pian karsintojen jälkeen. Karsintojen aikana pelaajia ei voi värvätä.

Kotipuolet löytyvät täältä.

Karsintojen deadline on sunnuntaina 8. maaliskuuta klo 23.00. Kausi 2/2020 ja sen runkosarja alkaa virallisesti maanantaina 9. maaliskuuta.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 24.02.2020 21:15
Luettu: 1310 kertaa

Kommentit (1)

jim, 25.02.2020 11:20

Kohta mennään!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.