Kausipaketti 1/20

Uutinen
Kaudella 1/20 Superliigassa pelaa 42 joukkuetta. Joukkueille lähetettiin kyselyt koskien tulevaa kautta. Vastausten avulla saimme hahmoteltua joukkueet kolmelle (3) eri sarjatasolle. Lähes kaikki pääsivät haluamaansa sarjaan. Ohessa sarjat ja niiden joukkueet. Luethan kausipaketin huolellisesti.

Skavaböle B.K.

Unfortunately, we had to leave HC Frydek Mistek out from the league. This team has no active Discord members and arranging games with them is tough due to inactive roster.

Aikataulut

Liiga

1. jakso 25.11. - 8.12. (2 viikkoa, 6-12 ottelua pelattuna)
2. jakso 9.12. - 29.12. (3 viikkoa, 13-17 ottelua pelattuna & kaikkia vastaan vähintään kerran)
3. jakso 30.12. - 12.1. (2 viikkoa, 18-22 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 13.1. - 26.1. (2 viikkoa, 24 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 27.1. - 16.2. (3 viikkoa)

Divari

1. jakso 25.11. - 8.12. (2 viikkoa, 5-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 9.12. - 29.12. (3 viikkoa, 11-15 ottelua pelattuna & kaikkia oman lohkon joukkueita vastaan vähintään kerran)
4. jakso 13.1. - 26.1. (2 viikkoa, 22 ottelua pelattuna)

2. Divari

Runkosarja

Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista oman sarjansa joukkuetta vastaan - yhden ottelun koti- ja yhden vieraspuolella. Samaa joukkuetta vastaan saa pelata kahdesti jo runkosarjan ensimmäisen puolikkaan aikana. Huomioikaa kuitenkin pelimäärät, jotta pystytte pelaamaan jokaista vastaan vähintään kerran 2. jakson deadlineen mennessä. Joulu otetaan huomioon kolmen viikon mittaisella 2. jaksolla. 1. Divarissa pelataan kahdesti omaa lohkoa ja kerran vieraslohkoa vastaan. Kotipuolet vieraslohkopeleihin on arvottu, ja ne näkyvät täällä.

Pudotuspelit

Pudotuspeleihin osallistuu 8 joukkuetta jokaisella sarjatasolla. Paras viidestä -menetelmällä pelataan kaikki kolme kierrosta. Runkosarjassa parhaiten menestynyt kohtaa aina heikoimmin menestyneen. Runkosarjassa paremmin menestyneellä on myös kotietu.

Uutena asiana kaudelle 1/20 tuodaan nousukarsinnat, joihin osallistuu joukkueita seuraavasti:
Liiga: Kaksi heikoiten menestynyttä karsii 1. divarin kanssa. Karsintoihin myös mahdolliset uudet hakijat.
1. divari: Finaalin voittajalle suora nousupaikka liigaan, hopealle jäänyt karsintoihin. Pronssipelin voittaja karsintoihin. Kaksi viimeistä karsii 2. divarin kanssa.
2. divari: Finaalin voittajalle suora nousupaikka 1. divariin, hopealle jäänyt karsintoihin. Pronssipelin voittaja karsintoihin.
Tarkoitus on, että jatkossa Liigaan noustaan vain karsintojen kautta. Divareihin sijoitetaan hakijat entiseen malliin joukkueiden toiveiden sekä taitotason mukaisesti. Divareiden välisten karsintojen suhteen tullaan käyttämään harkintaa, koska joukkueiden suuri vaihtuvuus sekä sarjojen koon vaihtelu vaikuttavat asiaan. Sen sijaan liigan koko pyritään jatkossa pitämään samana. Jos uusia tulijoita karsinnoista liigaan ei ole tarpeeksi, ei liigan viimeisiä tiputeta divariin.

Yleistä infoa

• Kausipakettia tiivistetty. Sääntökirjassa muutoksia: 2.9, 3.6, 6.7. Luethan säännöt huolellisesti.

• Kiekossa on toimiva botti, joka luo komennosta otteluhuoneet liigan peleille. Huoneen tekijä saa itselleen automaattisesti adminit. Tämä EI ole tuomaribotti, joten tilastot täytyy ottaa ylös ja ottelut lisätä normaaliin tapaan. Ohessa ohjeistus.

Kotipeli: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue
Kotipeli jatkoajalla: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue --jatkoaika
Vieraspeli jatkoajalla: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue --jatkoaika --vieras
Vieraspeli: /msg tilastot !superliiga vastustajajoukkue --vieras

• Superliigalla on uudet sivut, jotka on luonut Teemu. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä edellä mainittuun henkilöön tai johtokuntaan.

• Pysy ajan hermolla ja liity kiekon viralliselle Discord-serverille. Vastuuhenkilöille on oma ryhmä, johon liittymistä voit pyytää johtokunnalta (1 edustaja per joukkue).

• Siirtoraja muutettu kahdeksaan (8) otteluun. Pelaaja ei saa ylittää sitä pelimäärää, minkä verran joukkue pelaa yhteensä runkosarjassa. Jos joukkue pelaa runkosarjassa yhteensä 24 ottelua, ei tämä pelimäärä saa ylittyä.

• Mikäli joukkue kieltäytyy sarjapaikasta, joutuvat joukkueen kaikki vastuuhenkilöt pelikieltoon kauden ajaksi. He ovat jälleen pelikelpoisia seuraavalla kaudella. Sama koskee kaatumisia; vastuuhenkilöt ovat vähintään loppukauden pelikiellossa, mikäli kausi jää kesken.

• Deadline-päivän kolmen pelaamattoman ottelun rajoitus nostettu neljään.

• Mitaliin oikeuttava pelimäärä joukkueessa on tästä lähtien viisi (5) ottelua. Tämä lasketaan yhteen sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä pelatuista otteluista. Voit pelata myös viisi ottelua pelkästään runkosarjaa tai pudotuspelejä, ja varmistat itsellesi mitalin.

• 2 pelimerkin kausimaksu tulee olla maksettuna nimimerkille Sliiga ennen ensimmäisen pelin pelaamista. Muistathan laittaa viestikenttään joukkueesi nimen. Maksaessasi kausimaksun allekirjoitat samalla joukkueesi kohdalta tämän kausipaketin luetuksi ja ymmärretyksi. Kausimaksua ei palauteta.

Pelaamisen voi aloittaa, kun kausipaketti on luettu ja kausimaksu maksettu.
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 25.11.2019 20:44
Luettu: 2035 kertaa