Yhteistyökumppanuuden tuomat muutokset loppukauteen (aprillia)

Uutinen
Uudet yhteistyökuviot tuovat paljon hyvää Kiekko-sceneen ja seuraavia isoja askelia ollaankin jo ottamassa. Ison sponsorisopimuksen sainaaminen on viittä vaille valmiina ja tämä tulisi takaamaan taloudellisen turvan ainakin osalle pelaajista. Kaikkia yksityiskohtia ei voida tässä kohtaa vielä paljastaa ja kesä näyttääkin paljon, mihin suuntaan tämä uusi yhteistyökuvio on menossa. Joudumme kuitenkin tekemään joitakin radikaaleja muutoksia jo tälle kaudelle, sillä uudella kumppanilla on yhtä pitkä lista vaatimuksista kuin isoimmilla starboilla bäkkäri-listoilla. Esittelemme niistä nyt ne, jotka vaikuttavat jo kuluvalla kaudella.

Ensimmäinen suuri muutos on se, että Superliigan jokaisen sarjatason pudotuspelit tullaan pelaamaan classic-nopeudella. Pääyhteistyökumppanimme on nyt viikon ajan seurannut liigapelejä ja todennut ne liian hidastempoisiksi. Classic-nopeudella pelattu yksityinen näytösottelu puolestaan vakuutti kumppanimme ja ehtona sopimukseen olikin se, että jo tulevat pudotuspelit tullaan pelaamaan kyseisellä nopeudella. Tämä ei ole tietenkään ideaali tilanne, sillä runkosarja pelataan vielä nykyisillä asetuksilla, mutta classic regit tulevat varmasti kevään mittaan olemaan enemmän käytössä. 

Toinen iso muutos liittyy jatkoaikaan. Yhteistyökumppanimme intohimona on taitavien pelaajien mano y mano -kohtaamiset, joten kaikki 4. kierroksen tasan päättyneet ottelut tullaan ratkaisemaan 1vs1-formaatilla. Jotta puukäsipakit eivät näitä näytöstyylisiä spektaakkeleita peruuttelemalla pilaisi, niin jatkoajalla tulevat jatkossa kohtaamaan joukkueiden sisäisen pistepörssin kärkinimet. Jatkoajat pelataan jatkossakin äkkikuolemalla, joten joukkueiden pörssikärjillä on iso rooli kahmia tärkeitä pisteitä vielä runkosarjan viimeisissä otteluissa.

Kolmas kohta on hieman ikävämpi ja koskee aikaisempien kausien tilastoja. Tuleva pääyhteistyökumppanimme ei ole paikallinen vaikuttaja ja heidän panostuksiinsa nähden on enemmän kuin ymmärrettävää, että jatkossa niin liiga- kuin turnaustoiminta siirretään heidän alustalleen. He eivät ole tunnustaneet Super- tai Kiekkoliigaa viralliseksi liigaksi ja vaativatkin molempien organisaatioiden kuoppaamista tulevan kesän aikana. Molempien liigojen historia tulee deletoida, jotta yhteistyön lähtiessä kunnolla käyntiin jokainen pystyy tunnustamaan vain ja ainoastaan heidän organisaationsa. Super- ja Kiekkoliiga tullaan jatkossa lisäämään myös language filterin alle. Tämä on sääli pitkään liigoja pelanneiden tilastojen puolesta, mutta välttämätöntä Kiekko nousuun 2019 -kampanjan kannalta.

Tulevasta yhteistyökumppanista ei ole vielä tässä kohtaa lupaa tarjota enempää informaatiota, mutta heillä on urheilubisneksessä jo valtavan kokoinen jalansija ja isoja panostuksia on nähty viime aikana Suomen jääkiekkoiluun, joten luonnollinen siirtymä onkin seuraavaksi Kiekko.tv:n puolella. Palaamme asiaan, kun on lisää tiedotettavaa.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 01.04.2019 12:45
Luettu: 1075 kertaa

Kommentit (3)

Charyot, 01.04.2019 13:53
cool story bro
Travis, 01.04.2019 17:23
Tuskin tälläkään liigalla olisi oikeasti ollut munaa laittaa pelinopeudeksi classic. Nähtäväksi jää hinkataanko jatkossakin ns. perusnopeudella etanavauhtia.
Charyot, 01.04.2019 19:36
Keksittekö muuten ite vai kertoko äiti?

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.