Kiekko nousuun 2019

Uutinen
Superliiga ja Kiekkoliiga ovat laittaneet hynttyyt yhteen luodakseen tulevaisuudessa jotakin suurta Kiekon hyväksi. Ensi syksylle on suunnitteilla suuri tapahtuma, jossa on suuret rahapalkinnot, mahdollisia tuotepalkintoja sekä finaalien pelaaminen lavalla e-urheilun tapaan. Tämä tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Grail Questin kanssa. Luvassa on seuraavien kuukausien aikana erinäisiä pienempiä turnauksia ja tapahtumia, pelien videointia ynnä muuta. Kannattaa seurata myös sosiaalista mediaa - otamme sen haltuun entistä aktiivisemmin.
Johtokunnat eivät pysty itse toteuttamaan kaikkea, vaan tarvitsemme fiksuja ja filmaattisia henkilöitä mukaan tiimiimme. Etsimme striimaajia, pelien selostajia sekä kommentaattoreita. Striimaus tapahtuu Twitchin tai YouTuben kautta, kun taas selostajia ja kommentaattoreita tarvitaan mm. liigapelien kanssa. Mikäli olet kiinnostunut jostakin tehtävästä, otathan yhteyttä johonkin Superliigan tai Kiekkoliigan johtokuntalaiseen niin keskustellaan yksityiskohdista.
Tulevaisuudessa pyrimme tekemään kokonaan uuden liigan Kiekon sivuille. Myös aikaisemmin mainittu turnaus tulee olemaan siellä, joten Kiekon sivut ovat pian entistä suuremmassa roolissa. Pitäkää silmällä myös sitä seuraavien kuukausien aikana.
Syksyn turnauksessa tulee olemaan rahapalkinnot, jotka koostuvat osallistumismaksuista. Osallistumismaksujen suuruutta ei ole vielä päätetty. Turnauksen on suunniteltu olevan Draft Cup, eli kukin pelaaja voi joutua mihin tahansa joukkueeseen. Olit sitten epävarma tasostasi tai Kiekon eliittiin kuuluva supertähti, on sinulla samat mahdollisuudet päästä hyvään joukkueeseen kuin muillakin.
Kerromme lisää näistä asioista myöhemmässä vaiheessa. Tehdään jotain suurta yhdessä.

- Superliigan ja Kiekkoliigan johtokunnat
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.03.2019 15:14
Luettu: 955 kertaa

Kommentit (2)

Tero, 17.03.2019 19:00
JOHTOKUNNALLE annan vinkkinä tuon RST selostajaksi/kommentaattoriksi. Siinä on sitten ystävällinen ja filimaattinen kiekko peluri!
Tero, 17.03.2019 19:02
Myös veli sbykin vallanmainio ehdokas!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.