Johdon tiedote

Kesätauko ja tulevaisuus

Se siitä. Kausi on ohi, parhaat ovat palkittu ja All-Stars pelattu. On aika viettää kesä ja nauttia siitä vielä kun voimme, sillä Suomen kesä on tunnetusti lyhyt. Suuntaamme kuitenkin jo tässä kohtaa hieman katsetta tulevaan.

Jokaiseen kauteen kuuluu toki kaatumisia ja dramaattisia hetkiä, eikä niiltä tälläkään kaudella vältytty. Kausi oli näistä asioista huolimatta kaikin puolin onnistunut. Pyrimme silti parantamaan Superliigaa jatkuvasti sellaiseksi organisaatioksi, jossa on entistä mukavampaa pelata.

Oli se sitten pieni säätö johonkin asiaan tai valtaisa muutos, haluamme kuulla teitä. Kertokaa, millaisia muutoksia tekisitte Superliigan toimintaan. Jos sinulla on hyvä idea tai ehdotus, otamme sen mielellämme harkintaan. Vastaanotamme myös kritiikkiä, mutta asiattomat ja/tai halveksuvat kommentit sivuutetaan.

Miettikää kesänvieton ohessa, olisiko jotain parannusehdotuksia. Nyt olisi hyvä sauma muutoksille. Voitte lähettää ehdotuksenne jollekin johtokuntalaiselle notena tai laittaa ne vaihtoehtoisesti kommenttiosioon. Johtokunta kiittää ja toivottaa hyvää kesää.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 11.06.2018 09:40
Luettu: 457 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019