Tuomisen Veljekset

Kauden aikataulut

A-lohko

1. jakso 5.3. - 18.3. (2 viikkoa, 6-9 ottelua pelattuna)
  2. jakso 19.3. - 1.4. (2 viikkoa, 10-15 ottelua pelattuna & kerran kaikkia oman lohkon joukkueita vastaan)
  3. jakso 2.4. - 15.4. (2 viikkoa, 17-22 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
  4. jakso 16.4. - 29.4. (2 viikkoa, 25 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 30.4. - 27.5. (4 viikkoa)

B-lohko

Runkosarja

Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista lohkossaan olevaa joukkuetta vastaan, yhden ottelun koti- ja yhden vieraspuolella. Tämän lisäksi pelataan yksi ottelu vastakkaisen lohkon joukkueita vastaan. Kotipuoli näissä otteluissa määräytyy pian sivuilla julkaistavan listan mukaisesti. Listat on tehty arpomalla. Samaa joukkuetta vastaan saa pelata kahdesti jo runkosarjan ensimmäisen puolikkaan aikana.

Pudotuspelit

Pudotuspeleihin pääsee 6 parhaiten sijoittunutta joukkuetta. Ensimmäisellä kierroksella pelataan A3 vs. B6, A4 vs. B5, B3 vs. A6 & B4 vs. A5. Sitä seuraavilla kierroksilla mennään runkosarjan sijoituksien mukaan vieraslohkosääntöä käyttäen, ottaen huomioon poikkeukset.

Yleiset asiat

• Superliigalla on oma Discord -kanava, tervetuloa mukaan keskustelemaan!
    • Liigalla on käytössä myös vastuuhenkilöiden WhatsApp -ryhmä, jonka tarkoitus on helpottaa etenkin pelien sopimista ja muutenkin kommunikointia joukkueiden ja johtokunnan välillä. Liittyminen on vapaaehtoista ja ryhmään haluavat voivat ottaa yhteyttä Fettikseen tai Instagramiin. Ryhmässä saa olla korkeintaan kaksi vastuuhenkilöä yhdestä joukkueesta.
    • Runkosarjapelin päättyessä tasan pelataan 6 minuutin jatkoaika 3vs3-formaatilla äkkikuolema -periaatteella. Jatkoerän voitosta tulee 2 pistettä ja tappiosta 1 piste. Mikäli jatkoaika päättyy maalittomana, saavat molemmat joukkueet yhden pisteen.
    • Jakson päättyessä tulee pelaamattomista otteluista lähettää selvitys johtokunnalle deadlinen päättymistä seuraavaan päivään klo 21 mennessä. Jos selvitystä ei lähetetä, johtokunta tekee päätöksen oman näkemyksensä mukaan. Selvitykset voi lähettää sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.
    • Superliigan jaksojen deadlinet ovat aina klo 23.00. Deadlineja on kuitenkin ollut aina tapana venyttää, eikä sitä kielletä nytkään. Joukkueet saavat halutessaan pelata vielä klo 23 jälkeen yöhön asti liigapelejään.
    • Ottelut päättyvät tästä lähtien siihen kun maalieroa joukkueiden välillä on kahdeksan (8) maalin verran.
    • Pelaamattomista otteluista jaetaan rangaistuksia seuraavanlaisesti:
  • 1-3 pelaamatonta. Miinuspiste per pelaamaton ottelu
  •  4 tai enemmän. Joukkueen hylkäys sarjasta.
  • Jos pelaamattomia on kahdella peräkkäisellä jaksolla, rangaistukset saattavat tulla jälkimmäisellä tiukempina.