Tapaus Golden Nuggets (Power League)

Uutinen
Golden Nuggets on päätetty diskata Power Leaguesta. Golden Nuggetsien vastuuhenkilö on myös ollut aiemmin asian tiimoilta yhteydessä johtokuntaan ja ilmoittanut, etteivät he kykene pelaamaan pelejä pelaajapulan vuoksi.

Golden Nuggetsin kaksi pelattua ottelua on nollattu ja Power Leaguen viimeisen jakson pelimäärä tippuu suunnitellusta 16:sta ottelusta 14:sta otteluun.

Jo ennen kauden alkua ilmoitettiin, ettei Power Leaguessa tulla jakamaan ensimmäisellä "testi"kaudella normaaliin tapaan pelikieltoja muista kuin törkeimmistä tapauksista. Golden Nuggetsien vastuuhenkilöille ei anneta tapauksesta vastuuhenkilö- tai pelikieltoa. Muiden Power Leaguen sääntöjen puitteissa Golden Nuggetsin vastuuhenkilöporras sekä rivipelaajat ovat kelvollisia pelaamaan muissa joukkueissa loppukauden ajan.

Muistutetaan vielä muita joukkueita pelaamaan puuttuvat ottelut käynnissä olevan jakson loppuun mennessä. Silmälläpitäen ensi kautta sekä Superliigassa että Power Leaguessa, kausien starttaaminen ajallaan helpottuu huomattavasti johtokunnan toimesta, kun pelit on pelattu asianmukaisesti ajallaan eikä lopputuloksia tarvitse päättää lisäajoilla, luovutusvoitoilla tai muulla vastaavalla.
Tietoja
Kirjoittanut: Instagram
Julkaistu: 27.01.2018 06:39
Luettu: 1143 kertaa

Kommentit (3)

omi, 27.01.2018 11:31
Balkov xd
P.Ton87, 27.01.2018 14:50
Oisin voinu joinaa Golden Nuggetsiin. Jospa ensi powerliigakaudella???
Instagram, 27.01.2018 19:27
Noh testikausi on sujunut oikein hyvin ja toivottavasti joukkueita hakee jopa lisää Poweriin ensi kaudeks. Tarkastellaan mahd. sääntöuudistuksia sitten!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.