Lohkojenväliset ottelut

Uutinen
Koti- ja vieraspuolet ovat nyt arvottu ja myös lohkojenvälisiä otteluita saa pelata. Muistakaa pelata siis vain kerran jokaista vastakkaisen lohkon joukkuetta vastaan ja oikeilla puolilla. Varoitamme jo tässä vaiheessa siitä, että väärillä puolilla pelatut ottelut tullaan mitä todennäköisimmin poistamaan tai vaihtoehtoisesti siitä rangaistaan toisella tavalla. Jos huomaat kuitenkin koti- ja vieraspuolissa sivulla virheen ja ottelu pelataan silti, ota yhteyttä johtokuntaan jotta asia saadaan korjattua. Valitamme sitä, että arvonnan yhteydessä joukkuemääristä johtuen jotkut joutuvat pelaamaan enemmän vieraissa kuin kotona.

Linkin takana näkyy jokaisen joukkueen otteluohjelma. Lihavoituna olevien joukkueiden alla näkyy vastakkaisen lohkon joukkueet ja vieras- tai kotipuoli. Jos suluissa lukee koti, lihavoitu joukkue on sen pelin kotipuolella ja päinvastoin vieraan kanssa. Jos et kuitenkaan ymmärrä tätä tai luulet puolien olevan väärin, älä epäröi olla yhteydessä johtokuntaan. Halutessasi voit pyytää johtokunnalta (mieluiten allekirjoittaneelta) lohkojenvälisten otteluiden otteluohjelman noteitse.

Koti- ja vieraspuolet täällä.
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 29.11.2017 19:39
Luettu: 2197 kertaa

Kommentit (7)

Mythology, 30.11.2017 04:58
Mites tää toimii et jos pelaaja pelaa nickillä joka ei oo kkp:ssa ni se on inhimillinen virhe ja annetaan anteeks mut jos vahingos pelaat väärillä puolilla ni ottelu poistetaan tai sua rangaistaan?
Falco, 30.11.2017 07:36
Kyseinen pelaajahan siis oli kokoonpanossa, mutta vain eri nimellä. Ehkä emme tehneet sitä tarpeeksi selväksi että kokoonpanot otetaan hakevilta joukkueilta hakemuksista eikä kokoonpanoilmoituksista, se nyt oli ihan lievä virhe joka oli korjattavissa. Jos kuitenkin joku päätyy pelaamaan näitä väärillä puolilla, joudun laskemaan kaikki kyseisen sarjatason puolet uudestaan ja siinä menee taas vähintään tunti. Näissä puolissa yksikin virhe pilaa kokonaisuuden. Lisäksi pitää muistaa että suuri osa Internazionalesta ei puhu suomea, joten senkin puolesta annetaan vähän anteeksi. Nämä ovat tapauskohtaisia asioita. Nyt näistä koti- ja vieraspuolista on kuitenkin selvästi informoitu ja jos ei jaksa lukea uutista loppuun tai katsoa oikein puolia niin se on sitten huolimattomuutta. Tietty jos olisi helppoa korjata yksi väärinpäin pelattu peli niin sitten siitä ei olisi haittaa vaikka sellainen tulisi, mutta tässä kohtaa on nyt painotettu näiden tärkeyttä.
shed, 30.11.2017 11:23
tuolahan on esim pressoilla a lohkon jengejä vastaan pelit?
nkib, 30.11.2017 13:25
pitäisköis ne lohkojenväliset ottelut pelata sit vain oman lohkon jengejä vastaan shed? :^)
Pasiphae, 30.11.2017 21:58
"Jos kuitenkin joku päätyy pelaamaan näitä väärillä puolilla, joudun laskemaan kaikki kyseisen sarjatason puolet uudestaan" Onko nyt niin kamalaa, jos joillaki on runkkiksen päätyttyä pari kotipeliä enemmän kuin toisella tai vaihtoehtosesti vieraspelejä? Tuskin kovin montaa (jos yhtäkään) tälläistä virhettä tulee. Jos sattuu menemää väärillä niin antaa mennä :) miks pitäs alkaa uusiksi tekemää mitää. Edelleen huomio tuskin ketää haittaa se jos jollaki 1-2 koti/vieraspeliä enempi?
bob, 30.11.2017 22:08
Miksi pitää olla pätemässä kuinka olisi ihan ok pelata ohjelmasta poiketen, kun voi pelata ohjelman mukaisesti? Ei ymmärrä :P
Pasiphae, 30.11.2017 22:28
jep mäkää en ymmärrä tätä :) kaikki on kamalaa :(

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.