Johdon tiedote

Muutoksia ja ilmoituksia

Superliigan linjaus

Linjauksemme erinäisissä tilanteissa Superliigan asioissa tulee jatkossa muuttumaan jonkin verran. Tällä tarkoitetaan mm. kaatuneiden joukkueiden rangaistuksia tulevaisuudessa. Tämä johtuu muun muassa pelaajamäärän huomattavasta vähenemisestä kiekossa.

Liigapaikan siirto

Edelliskausilla voimassa on ollut käytäntö, jossa joukkueen päävastuuhenkilö ei ole voinut siirtää automaattisesti joukkueensa liigapaikkaa toiselle joukkueelle ilman uutta hakemusta. Kaavaa on muokattu niin, että päävastuuhenkilö voi halutessaan tehdä tämän lähettämättä hakemusta toisella joukkueella. Samalla onnistuu myös tarpeen vaatiessa pvh:n vaihto, mutta itse päävastuuhenkilöltä pitää tulla lupa ja vahvistus tällaiselle muutokselle.

Johtokuntamuutoksia

Johtokunnan pitkäaikaiset jäsenet sharb ja Instagram siirtyvät johtotehtävistä sivuun. He ovat kuitenkin mukana toiminnassa ns. neuvonantajina varsinaiselle johtokunnalle, joka tämän myötä kutistuu kolmeen henkilöön.

Instagram ja sharb tekevät edelleen satunnaisia johtokunnan asioita siellä ja täällä ja heihin voi ottaa tarvittaessa yhteyttä kiekossa, mutta pääsääntöisesti neuvomme pelaajia olemaan jatkossa yhteydessä Fettikseen, Falcoon tai Jezikiin.

Sisällön tuottaminen

Johtokunta on lopulta tiivistynyt kolmeen henkilöön. Emme voi valitettavasti taata aktiivista osallistumista kirjoituksiin, joten tulevat artikkelit ja ennakot jäävät mahdollisesti vähemmälle. Pyrimme julkaisemaan vähintään kausiennakon ja tärkeimmät pudotuspeliennakot. Tässä vaiheessa kiekon elinkaarta on prioriteettina pitää liiga pystyssä.

Innokkaat kirjoittajat ovat tervetulleita mikäli mm. ennakoiden rustaaminen kiinnostaa.

Kausi 3/17

Kauden 3/17 jatkoilmoitukset ja hakutopic julkaistaan pian. Uuden kauden on määrä alkaa 21.8. tai 28.8.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 29.07.2017 15:49
Luettu: 261 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017