Johdon tiedote

4. jakson pelaamattomat + Case Brz-Brs & dfdd

Uusi ennätys pelaamattomien otteluiden määrässä meni rikki, olikohan niitä peräti 19 yhteensä ja loppujenlopuksi B-lohkosta vain yksi joukkue pelasi kaikki ottelut. Vaikeita päätöksiä jouduttiin tekemään, mutta toivottavasti ratkaisu on kuitenkin edes suhteellisen reilu kaikkia kohtaan. Manhattan Diamonds, 6 pelaamatonta ottelua -> 2. kierroksen otteluiden nollaus

Rowdy Rascals, 5 pelaamatonta ottelua -> 2. kierroksen otteluiden nollaus

Mahd. vastuuhenkilöiden vh- ja pelikielloista infotaan myöhemmin.

Muut pelaamattomat:


A-lohko

Chicago-HC SumB
Chicago-Sotilaspoliisikilta
Thrashers-Sotilaspoliisikilta
Chicago-Apinalauma

B-lohko

Brazil-Berries
Brazil-Exodus
Outer Continent-Brazil
The Unit-Tahdonvoima


Kahdelta joukkueelta siis jo poistettiin 2. kierroksen ottelut, mutta muut vähemmän pelejä pelaamatta jättäneet saavat kaksi päivää lisäaikaa. Eli uusi deadline 9.5 klo 23. Tilanne ei ole helppo, mutta johtokunta ei halunnut rueta jakelemaan miinuspisteitä/luovutusvoittoja, koska sillä voisi olla vielä merkitystä pudotuspeleihin pääseviin joukkueisiin. Jos tällä lisäajalla ei saada otteluita pelattua, niin niihin kuitenkin ryhdytään. Luovutusvoitoista/miinuspisteitä päätettäessä suurin painoarvo on 4. jakson aikaisella aktiivisuudella, ei tämän lisäajan aktiivisuudella.

Pudotuspelit alkavat siis vasta myöhemmin ja siitä infotaan sitten ajallaan. Hoidetaan ensin tämä runkosarja pakettiin!


Case Brazil vs. Berries

Brazil ja Berries yrittivät jo eilen pelata ottelunsa, kunnes kiekon moderaattori puuttui hommaan. Brazil oli luovuttanut huoneen admin oikeudet ikuisessa pelikiellossa ja tuomarioikeudettomalle naq:lle, joka potki kesken ottelun Berriesin pelaajan Smuppiksen. Potkiminen tapahtui noin 4min kohdalla ottelun toisessa erässä, Berriesin johtaessa ottelua 0-2.

Ottelu pelataan loppuun niin, että pelataan yksi täysi erä sekä nuo toisesta erästä uupuvat 2min. Ottelua jatketaan 0-2 tilanteesta, mitä se oli spedeilyn alkaessa.

Case dfdd 

Brazilin dfdd saa pelikieltoa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen loppuun asti erittäin huonon kielenkäytön vuoksi. 

Joukkuevaroitus Brazil

Brazil antoi selvästi liigatoimintaan kyvyttömälle ja tuomarikiellossa olevalle naxille liigahuoneen adminoikeudet ja edesauttoi ja osallistui perseilyyn liigaottelussa. Tästä rangaistuksena joukkuevaroitus. Jatkossa joukkue tulee olemaan entistä tarkemmin (jos mahdollista) suurennuslasin alla ja liigasta erottaminen on mahdollista pienimmästäkin virheestä. 

Kirjoittanut: Fettis
Julkaistu 08.05.2017 18:57
Luettu: 614 kertaa

Kommentit
Lehto 08.05.2017 22:29
Heti brazil taas huonolla tiellä ku minä tai statham ei oo joukkueessa aktiivisena mukana :(
dfdd 09.05.2017 00:57
vituttas kyl tikku ukko pelissä saada isompii pelikieltoi..
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017