Johdon tiedote

1vs1-Cup VI ja Superliiga

1vs1-liiga järjestää jälleen vuosittaisen 1vs1-turnauksensa. 1vs1-Cup VI on jo kuudennetta kertaa peräkkäin järjestettävä 1vs1-pelimuodon klassikko, jossa sadat eri pelaajat lapsesta vaariin ovat pelanneet vuodesta 2012 lähtien. Turnauksessa pelataan pareittain ja pelaajia pyritään ottamaan mukaan 64 kappaletta.

Superliiga tekee tällä kaudella sen verran yhteistyötä 1vs1-liigan kanssa, että se on päättänyt sponsoroida pienen pelimerkkipalkinnon. Superliigan johtokunta antaa 2 pelimerkin palkinnon sille Superliigaa vähintään 3 ottelua tällä kaudella pelanneelle pelaajalle joka sijoittuu parhaiten 1vs1-Cupissa. Jos useampi pelaaja on sijoittunut samalle sijalle, tie-breakerinä on tehdyt maalit per ottelu. Nyt siis kannattaa osallistua jos haluat täydennystä pemuvarastoon. Osallistuminen on täysin ilmaista ja deadline tälle on sunnuntaina 30.04.2017 klo 18.00

Osallistua voit lähettämällä turnauksen järjestäjälle Falcolle notea esim. "mukana" tai vaihtoehtoisesti ilmoittamalla osallistumisesta tämän uutisen kommentteihin tai Kiekon sivuille turnauksen ketjuun. Osallistujalista löytyy kyseisestä ketjusta johon on laitettu linkki alle. Infopaketti turnauksesta julkaistaan kun osallistujia on saatu tarpeeksi mukaan.

http://1vs1-liiga.kiekko.info
http://kiekko.tv/forum/topic.cws?id=227527

Kirjoittanut: Falco
Julkaistu 25.04.2017 16:56
Luettu: 212 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2017