Superliigan mestari 1/17 - Zips Don't Lie

Uutinen
Superliigan mestareiksi kaudella 1/17 on itsensä taistellut joukkue Zips Don't Lie! Onnittelut koko poppoolle, mitalikahveja isännöimässä: Ardian, Datsuk, Rekku, Sharkira, Angel, Janecky2, Firefist, Elcrest.

Kausi 1/17 huipentuu sunnuntaina 12.3 pelattavaan Superliigan ja Kiekkoliigan yhteiseen All-Stars mittelöön. Jos ei kutsua pelaamaan ole tullut, 


Haastattelussa Zips Don't Lien Rekku


Vielä kerran onneksi olkoon mestaruudesta! Mitkä ovat fiilikset finaalisarjan jälkeen?
Rekku: Nojoo, oliha se mahtava ottaa ensimmäine mitali itelleni, kun nää muut pelaajat ui kullissa, varsinkin sharkira. Parit oeoe huudot chättiin ja paidat otettii pois, nämä normaalit voittorituaalit!

Halberdiersia vastaan pelattu sarja vaikutti pitkälti teidän juhlalta ja tilastojen valossa välierien ottelut HC TeamJoukkuetta vastaan olivat ehkä jopa suurempi haaste kuin itse finaali. Mikä on oma näkemyksesi asiasta, oliko Halberdiers kova vastus ja mitkä asiat mielestäsi ratkaisivat finaalin teidän hyväksi?
Rekku: joo teamjoukue löi enemmän kapuloit rattaisiin kuin halberdiers, onnistuivat paremmin maalipaikoissaan ja olivat etevimpiä haastamaan meidän puolustuksen. Halberdiers oli aika vaisu siihen nähden miten olivat aikaisempia pelejä pelanneet muita vastaan. Esimerkiksi peli mikä sharkiran kans selostettiin nii siinä yksilöt nousi todella hyvin esille, kun taas meitä vastaan ei. Pelin ratkaisi meidä tehokas vastahyökkääminen ja hyvä ei hätiköivä puolustus (sharkiralle pienet abloootit)

Pikkulinnut kertoivat, että joukkueenne suuntaa katseensa seuraavaksi Kiekkoliigan suuntaan. Minkälaisia tavoitteita tulevaisuudelle joukkueenne on asettanut?
Rekku: Joo kikeliigaan ajateltiin mennä, halutaan käydä kokeilee ja kattoo minkälaista meno niin sanotusti rapakon takana on! Tulevaisuudelle tavoitteita että sharkira runkosarjassa enemmän kuin kolme maalia, mulle yks nollapeli, poffeihin pääsy ja oisha se nättiä että imagossa saatais pari pykälää parempi sijoitus????

ps. Seuratkaa tota yhtä siel instagramissa ig: pygeee
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 02.03.2017 12:01
Luettu: 1307 kertaa

Kommentit (2)

Shark, 02.03.2017 12:44
"parit oeoe huudot chättiin" nyt jätkä kyl yrittää olla cool , jouduttii koko joukkuuen voimin heittelee hiekkasäkkejä ku ei meinattu saada Rekkuu muuten alas sielt leijumasta , TeamSpeakissa kajahti kauniisti We are the champions laulut ja suihkutteluja feat Ale coq suorittiin!
rekku, 02.03.2017 19:04
lapis toi parit oeoe huudot kattaa koko hullunmyllyn!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.