Siberian HuskiesSiberian Huskies 3 4 5
FaithfulFaithful 2 2 5
Siberian HuskiesSiberian Huskies 41% 53% 51%
FaithfulFaithful 58% 46% 48%

Joulun välipäivien kinkunsulatteluottelussa kohtaavat A-lohkon sarjakärjet Siberian Huskies ja Faithful. Molemmilla joukkueilla 7 ottelusta 18 pistettä. Voittajalle luvassa sarjan yksinäinen kärkipaikka. Tiukka ja mielenkiintoinen mittelö luvassa.

1. erä

00:40 spade yrittää kuljettaa etukulmaan, mutta mokke lukee vahingossa oikein ja liimaa kiekon itselleen

02:28 0-1 Wilechkin syöttää spadelle 2vs1-tilanteessa ja kiekko takakulmaan

03:54 1-1 Entvell veivailee tilaa keskelle ja pelaa Monchulle pisteelle vetopaikan eikä Monchu erehdy vaan tasoittaa pelin

05:00 Wilechkin heittää kohoautopassilla spadelle vapaan paikan pisteelle, mutta veskari vie pidemmän korren tällä kertaa

05:59 Entvell tykittelee siniviivalta vielä tolppaan ennen erän päättymistä

Suht tasainen erä, molemmilla maalien lisäksi pari hyvää maalintekopaikkaa. Löysimme katsomosta asiantuntijaksi tunnustautuneen murran ja saimme häneltä pari kommenttia ensimmäisestä erästä.

<murra> en kerenny ekaan erään, vasta sain hodarin ja kokikse kätee

2. erä

01:02 <murra> pelaako sniiki ap?

01:50 2-1 Jurro pelaa kiekon Monchulle maalin takana ja Monchu veivaa vanhurilla sisään

02:53 spade tykittelee pisteeltä tolppaan

03:45 Entvell ja Jurro taiteilevat Monchulle paikan pisteelle jo naulata hattu, mutta vielä ei maistu

05:54 2-2 siiteri laukoo laidasta maalille ja spade ohjaa maalin edestä kiekon etunurkkaan, klassinen pukukoppimaali

Tasaisissa tunnelmissa mentiin myös toinen erä, katsotaan mitä käy kolmannessa. Erätauolla emme ottaneet asiantuntija murran kommentteja huomioon, kun tuntuu olevan yhtä kassalla siinä roolissa kuin oman maalinsa puolustamisessa.

3. erä

02:23 sneaky sählää kiekonhaussa molarilta ja tarjoaa ilmaisen paikan Faithfulille, mutta veskari paikkaa

03:19 pari pitkää kiekkoa Faithfulilta

04:45 Hämähäkki saa maukkaan tekopaikan b-pisteen kaarelle, mutta ei uppoa

05:10 3-2 Vastahyökkäyksestä Monchu kesottaa takatolpalle ja Jurro runnoo kiekon sisään

05:35 Monchulle ei kelpaa hattu

05:54 3-3 spade tasoittaa pelin viimeisillä sekunneilla, tahtomaali

Kolmas erä toisti samaa kaavaa kuin kaksi aikaisempaa eli maali per joukkue. Kumpi joukkue ehtii ensin jatkoajalla?

Jatkoaika

Jurro ja Hämähäkki katsomoon pelaavista nelikoista

01:13 4-3 Game over - Monchu viimeistelee hattutemppunsa

Ottelu on päättynyt jatkoajalla Huskien voittoon, tulosveikkaukset pitkin vittua, ottelun parhaan pelaajan palkinto menee yksimielisesti ottelun ratkaisseelle Monchulle.

Tuomari: Spectre
Lisätty: 28.12.2020 19:20