Tervetuloa seuraamaan molempien joukkueiden divarikauden avausta!

team vastaajat: Deranged, Duchene, Nipo, Ramos

Faithful: Hämähäkki, Fanton, siiteri, Wilechkin

1. erä

04:29 Wilechkin pyssyttää maalin edestä Faithfulin johtoon! 0-1 by Wilechkin (1+0) siiteri (0+1) Hämähäkki (0+1)

05:19 Wilechkin pääsee vapaaksi b-pisteelle ja ei erehdy. 0-2 by Wilechkin (2+0)

Eka erä melko tasaista ja väsyttävää päästä päähän seilailua, isompia maalipaikkoja ei nähty. Erän lopulla Wile pääsi kuittaamaan kahdesti vastaajien nukahduksista :)

2. erä

04:48 Fanton avaa siiterin ja Wilen kaksin läpi. Wilechkin viimeistelee hattutemppunsa onesta! 0-3 by Wilechkin (3+0) siiteri (0+2) Fanton (0+1)

05:59 siiteri luikauttaa beeltä Faithfulin 0-4 johtoon viimeisellä sekunnilla. Huh huh! 0-4 by siiteri (1+2) Wilechkin (3+1) Hämähäkki (0+2)

Samoissa merkeissä jatkettiin kuin ekassa erässä. Tasaista, mutta vastaajien keskittymiskyky ei kestänyt ihan täyttä kuutta minuuttia

3. erä

01:19 siiteri pääsee vapaasti tuikkaamaan kiekon maalin perukoille Wilen autopassista. 0-5 by siiteri (2+2) Wilechkin (3+2)

03:25 Wile ajautuu lähes nollakulmaan pistelemään onesta, tolppa kilahhttaa

05:18 Turpasaunakshan se meni :P 0-6 by Hämähäkki (1+2) Fanton (0+2) Wilechkin (3+3)

MVP: Wilechkin