Siberian HuskiesSiberian Huskies 6 1 2
Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 2 5 9
Siberian HuskiesSiberian Huskies 54% 61% 56%
Kiekon TulevaisuusKiekon Tulevaisuus 45% 38% 43%

2. divarin A-lohkon starttaavat Siberian Huskies ja Kiekon Tulevaisuus. Ottelun ennakkoasetelmat povaavat offseasonilla vahvistuneen Huskilauman suurinumeroista voittoa. Nähtäväksi kuitenkin jää, miten joukkueen mansikanpoimijan Nurron puuttuminen illan kokoonpanosta vaikuttaa pelin kulkuun, kun hyökkääjän tontilla nähdään vahvistukset Entvell ja Jurro. Veikkaan, että positiivisesti. KiTulla voi olla saumat pitää ottelu kuitenkin ennakkoa tiukempana hyvällä puolustuspelillä.

1. erä

00:00 Ottelu aloitetaan sovitusti ilman tuomarin lupaa.

00:12 1-0 Ottelua pelattu alle 15 sekuntia, kun Jurro pamauttaa pisteiden välistä löysähkön vedon keskelle veskarin patjan alta.

05:55 KiTu hyökkääjät karvaavat sneakylta kiekon siniviivalla ja puujalka pääsee puolittaiseen läpiajoon. Viimeistely jää kuitenkin vajaaksi.

Ensimmäisestä erästä ei jäänyt oikein raportoitavaa alun salamamaalin lisäksi, mutta katsomosta erikoisasiantuntija Kaaoskalta saatiin lausunto ensimmäisestä kuusiminuuttisesta:

<Kaaoska> hyvä hööga molemmil jengeillä, katsomo kaipais itse mansikkamestaria kehiin

2. erä

00:48 2-0 Entvell pommittaa pisteeltä takakulmaan.

03:00 3-0 Entvell kesottaa takatolpalle ja P.R rouhii kiekon sisään.

03:28 4-0 P.R laittaa maalinedustahässäkästä kiekon tyhjiin.

Huskilauma rupesi pelaamaan ensimmäisen erän alkulämmön jälkeen ja lukemat alkoivat olla sen mukaista. Jännitysmomentit viimeiseen erään ovatkin pystyykö KiTu tekemään kauden avausmaalin, vai viekö Huskit tylysti ottelun kahdeksan maalin erolla.

3. erä

01:41 5-0 Jurrolta hieno poikkisyöttö maalin eteen ja P.R saa hatun täyteen.

02:16 Jurrolta taas hieno levitys Entvellille, mutta veskari venyy pistekutiin.

04:21 6-0 Entvell ja P.R 2vs1, jälkimmäinen viimeistelee, sneakylle kauden ensimmäinen tehopiste.

05:50 sneakylta suorastaan häpeällisen huono yritys läpiajosta.

Ottelu on päättynyt 6-0, kolme pistettä matkaavat Siperiaan. Ottelun parhaan pelaajan palkinto menee P.R:lle. Kukaan ei kiittänyt tuomaria, ikävä tunnelma :(

Tuomari: Spectre
Lisätty: 07.12.2020 20:44