Kölner HaieKölner Haie 4 4 0
FC KiviniemiFC Kiviniemi 2 2 5
Kölner HaieKölner Haie 52% 52% 56%
FC KiviniemiFC Kiviniemi 47% 47% 43%

Tänään tiistaina 2. divarin puolivälierissä kohtaavat joukkueet Kölner Haie ja FC Kiviniemi. Kölner Haie voitti oman lohkonsa selkeillä tilastoilla ja pudotuspelit alkoivat puhtaalla esityksellä Kiekon Kermaa vastaan; joukkue meni jatkoon 3-0 tehden jokaisessa pelissä 9 maalia. Kiviniemi puolestaan kukisti neljännesvälierissä Battalionin niin ikään 3-0.

1. ERÄ
Hermostunutta pelin avausta etenkin Kölner Haien osalta omissa. Haastava alku Kölnereille.
0.55 set vetää pienen hyökkäyspään pyörityksen jälkeen kiekon etutolppaan
1.38 RST pääsee kokeilemaan beeltä, jonka FCK:n veskari ohjaa kuitenkin kulmaan.
Erän puolivälin paikkeilla Kölner näyttää saavan kiekollista peliään käyntiin, kun taas FCK:lla ei juuri ole päässyt kontrolloidusti Kölnerin alueelle.
Noin 5.20 Kölner oli koko miehistön voimin ottamassa FCK:n avauspeliä pois. Kiekko riistettiin ja pian Sloggi pääsi koittamaan been lähettyviltä kohti takakulmaa, minkä FCK-pakki koppasi kuitenkin läheltä
maaliviivaa.
Tasainen erä vailla huippupaikkoja kumpaankaan päähän, mutta Kölner oli aavistuksen niskan päällä.
2. ERÄ
Molempien joukkueiden vedot lähtevät kaukaa ja kolahtavat pakkeihin.
2.40 FCK-höökki pelataan viiksille, josta veto lähtee kohti takakulmaa mutta Kölner-veska on hereillä.
Kummankaan joukkueen hyökkäykseenlähdöistä ei tahdo tulla valmista, vaan kiekot jäävät matkasta ennen siniviivaa. Näin ollen maalittomana jatketaan.
5.30 maradona pääsee koittamaan beeltä, minkä Kölnerveska ohjaa vaivoin kulmaan.

Hieman väritön erä, jossa kumpikaan joukkue ei rakentanut huippupaikkoja ja vedot lähtivät kaukaa.
3. ERÄ
0.08 RST pääsee kokeilemaan vapaasti parhaalta sektorilta viiksiltä, mutta moke venyttää takakulmasta kiekon.
0.54 RSTlle pelataan vetopaikka takakulman eteen, mistä veska vetää jälleen kerran pidemmän korren.
2.40 yllättäen FCKn pakki Savior pääsee viiksiltä vetämään, mikä kuitenkin helähtää sivuverkkoon.
4.00 Kölnerille avautuu 2v1, mistä RST kuitenkin vetää pakkia päin. Kölner jatkaa pelin pyörittämistä keskialueella aktiivisesti.
4.49 Kiekko pomppii jo vaarallisen näköisesti FCK:n maalin edessä, minkä jälkeen FCK siivoaa kiekon ja kääntää 2v1. Tämä jää kuitenkin käyttämättä harhasyötön takia.

Viimeisessä erässä kumpikin joukkue loi muutaman tilanteen ja varsinkin Kölnerillä oli avaimet mennä johtoon. Varsinainen peliaika kuitenkin maaliton Kölnerin viedessä 3. erän possit 56 prosentilla ja savein 0-5.
Jatkoerä
*** 1-0 RST (Sloggi, dicksteal). Kölner kierrättää kiekon Sloggille viivaan, mistä Sloggin veto pomppii pakin kautta maalin edessä päivystävälle RST:lle, jolla on helppo työ ampua kiekko tyhjään maaliin.