ExodusExodus 5 5 3
GodsentGodsent 2 2 3
ExodusExodus 46% 54% 52%
GodsentGodsent 53% 45% 47%
Sunnuntai-illan ratoksi on alkamassa Superliigan jännittävä runkosarjaottelu Exoduksen ja Rapid City Rushin välillä. Molemmat olivat omissa liigoissaan keskikastia viime kaudella. Mielenkiintoista nähdä, löytyykö Exoilta maalitykkiä tälle kaudelle Kulakovin lähdettyä ja onko RCR'lla avaimia vastustajan hyvän yhteispelin taltuttamiseksi. Kamppailu alkakoon!

- 1. Erä -

00:00 - Kiekko putoaa jäähän ja ottelu alkaa. Aloitusvoiton kaivaa vasikan johtama RCR.
00:35 - TakeDown lagaa ja idlaa ulos. Tämä ampaisee kuitenkin takaisin jäälle hetken päästä ja ottelu jatkuu.
02:30 - Nyt lagaa Exoduksen Hirso ja pitkän lätkiminen jatkuu.
03:16 - Rapideille avautuu hieno 3vs1-tilanne! Kucherov pääsee vetämään viiksien kohdalta mutta maalivahti torjuu. Yleensä Kucherov laittaa kiekot pussiin noin helpoista paikoista.
04:10 - Kucherov pääsee vastustajan maalin eteen ja veska on jäissä! Mutta mitä ihmettä? Hän ei saa kiekkoa tyhjiin vaan veska ottaa sen suojiinsa!
04:58 - Kucherovin b-pisteveto menee reilusti ohi.
05:05 0-1 by ranixal (vasikka, Kucherov) - Nyt mennään väkisin maalille! ranixalilta tahtomaali jonka ansiosta Rapid johtaa 0-1.
05:26 0-2 by ranixal (vasikka, TakeDown) - ranixalille heitetään hieno lätty maalille vasikan toimesta. Veska tulee vastaan maaliltaan joten maali on ihan tyhjillään eikä ranixal kuljeta ohi! Kahden maalin johto.
05:42 1-2 by Hotti (näde) - Hotille avautuu tilaa b-pisteen tuntumaan ja hän tällää takakulmaan veskan kautta kavennusmaalin!

- 2. Erä -

00:15 - Kiekko ajautuu Rapidin maalille ja siellä on näde! Hänellä on tyhjä maali edessään! Tämä ei kuitenkaan saa pikkumustaa maaliin - kiekko ajautuu sivuverkkoon!
02:00 - Exodus on pääsemässä pikkuhiljaa peliin mukaan. Joukkue tuntuu saavan jo pientä painetta toisessa erässä vihun päätyyn.
03:50 - Perutaan äskeinen. Päästä päätyyn -meiningillä jatketaan. Kumpikaan ei tunnu saavan yliotetta pelistä.
04:25 1-3 by ranixal (vasikka, Kucherov) - Hattuja sataa jäälle kun ranixal paukuttaa illan kolmannen maalinsa! Tyylikäs tykki!
05:14 - Kucherov pääsee ampumaan novilla etukulmaan mutta maalivahti venyy upeaan torjuntaan!
05:58 - Kucherov vetää puolesta kentästä ohi ja torvi soi toisen erän päättymisen merkiksi.

- 3. Erä -

00:00 - Kolmas erä alkaa. Exoduksen yhteispeli ei ole ollut omalla tasollaan. Pääseekö joukkue vielä tasoihin?
00:59 1-4 by ranixal (TakeDown, vasikka) - Miesvartiointi unohtuu täysin Exojen leirissä. ranixal laukoo b-pisteeltä ja upottaa kiekon veskan patjan kautta verkon perukoille.
01:30 2-4 by Hotti (Rowdy) - Exodus rokottaa Hotin toimesta. Koko RCR-poppoo on melko ylhäällä mistä syystä Rowdy passaa Hotille kiekon läpäriin ja tämä tekee maalin rannarilla.
03:16 - Hotin passi menee kahden tyypin läpi nädelle joka vetää b-pisteen kaarelta tolppaan!
03:27 3-4 by näde - Rapidin maalinedustalta avautuu tilaa joten näde puskee viiksien kohdalle, laukoo ja tekee maalin! Meni kyseenalaisesti parin pelaajan kehon läpi mutta maali kuin maali. Exodus on enää yhden maalin takaa-ajoasemassa.
05:01 - Viimeinen minuutti käynnissä! Saako Exodus pelin tasoihin? Rowdy puskee maalille muttei saa ihan kuljetettua kiekkoa massan läpi tyhjiin.
05:58 - Hotti vetää siniviivalta epätoivoisesti, veska menee kyllä kahville mutta aika loppuu kesken. Rapid City Rush ottaa täydet 3 pistettä.

*** ranixal - ranixalilta nähtiin hienoja yksilösuorituksia. Pelasi muutaman tilanteen riskillä mutta ne tuottivat tulosta. Teki joukkueensa kaikki maalit ja oli ottelun tähti.
** Kucherov - Mainiota pelinlukua tältä pelaajalta. Osasi hallita kiekkoa vastustajan alueella ja sai sen ahtaastakin tilasta omalle joukkueelleen.
* Hotti - Oli useasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tekikin joukkueelleen kaksi maalia. Hyvää yleispeliä mutta se ei tällä kertaa riittänyt.
Tuomari: Falco
Lisätty: 28.08.2016 21:00