CaribbeanCaribbean 2 3 1
ObsessiveObsessive 0 0 4
CaribbeanCaribbean 53% 49% 45%
ObsessiveObsessive 46% 50% 54%

nomniin ja 3/20 kauden odotetuin MITTELÖ eli raiq vs Groovy 1. erä 1:46 Olof tykittää pakkien välistä ja Vanil pääsee ripareille, mutta kiekko ohjautuu sivuverkkoon 3:49 Beansilta hiano kuvio mutta Hedman vedon edessä Hieman tapahtumaton erä, rajojen kokeilua ja kokeilemattomuutta, vireen hakemista. Tasaista. 2. erä 1:45 vaarallinen laitapassi Vanililta, joka meneekin maalivahdille ja mr. G käy jarruttamassa lumet naamalle 2:38 "ribe hyvällä stopparilla, mutta mikäs toi oli" -Sloggi 4:17 0-1 OLOF KULJETTAA ETUSEEN KARVATTUAAN BEANSIN PUOLUSTUKSELTA KIEKON 4:57 0-2 KULUTASEMJUUSO LAUKOO VANILIN PASSISTA LAASERIN TAKAKULMAAN Tässä erässä OBS näytti lämpenevänsä nopeampaa ja näytti Karibian Pavunlastaajille miten peliä pelataan. 3. erä 2:33 1-2 MORFEO KAVENTAA LIUKKAILLA LIIKKEILLÄ, TULEE MAALINTAKAA JA KULJETTAA VAAN KIEKON SISÄÄN 3:47 raiq antaa yläfemmat OBS:n maalivahdille, ja kys. oleva maalivahti ei siitä tykännyt 4:50 Groovy taas kuin kostoksi antaa Beans-vahdille yläfemmat päin naamaa 5:07 ribe pääsee ampumaan otolliselta paikalta mutta OBS-vahti on hereillä! 5:42 Beansilta vaarallinen tilanne joka päättyy tolpan kilahdukseen! LEJONS & LAMBAS lejjonat Vanil ** Hedman * ribe - Groovy asiantuntija-tason raportin kirjoitti: jepe