0:00 Miumaumou kaapii ensimmäisen aloituksen Matille Ja Tepolle.
0:40 Fistillä hyvä nousu laidasta ja veska venyttää b-pistekudin eteen.
1:40 Fist vs yade 1v1 ja yade hoitaa takakarvauksen avittamana.
2:03 Miumaumou kiskaisee pisteeltä mutta millimetrin ohi.
3:02 steve ottaa roolia ja puikkelehtii koko puolustuksen läpi, mutta veto blokataan viime hetkellä.
3:40 Thievesin ensimmäinen hyökkäyspään myllytys päättyy hyvään maalipaikkaan, mutta TestoAre on liian lähellä maalivahtia ja lopputuloksena violent.
5:30 Rudi vahingossa katkoo hyvän keskityksen Fistiltä maalinkulmalle.

Erän alkupuolisko oli Matin Ja Tepon hallintaa, mutta Thieves pääsi peliin mukaan erän puolivälin jälkeen.

thi saves 3, poss 57%
m&t saves 2, poss 42%

2. erä

0:30 Fistillä vetopaikka keskeltä, mutta veska koppaa jälleen. Miumaumou käy vielä kopauttamassa räpylään violentin arvoisesti.
1:09 *** 0-1 by Fist (1+0) Fasu (0+1) Fasu väläyttää hyökkääjän vaistojaan (Rudin pupeltaessa) karvaten kiekon kulmassa ja pistää Fistille, joka seisoo aivan vapaana maalin edessä ja siirtää pelin lukemiin 0-1.
1:39 *** 1-1 by Rudi (1+0) TestoAre (0+1) Flk (0+1) Thieves kuittaa tilanteen välittömästi, kun RUDI tasoittaa ottelun 1-1. Itseltä meni maali ohi, mutta eiköhän kyseessä ollut tyhjä maali tai joku flipperipomppu.
3:29 Rudi sulkee. PEELO! <Rudi> oho
4:18 Fistiltä hyvä keso maalille, mutta MMM:n refleksit uinuu ruususen unta.

Toinen erä päättyy ansaitusti tasalukemissa. Nyt olisi sankarin viittaa tarjolla viimeiseen erään. Nähtäisiinkö peräti ilmaveivejä?

thi saves 4, poss 46%
m&t saves 1, poss 53%

3. erä

1:56 yadella hyvä paikka maalin edessä, mutta veto on heikko.
2:58 *** 2-1 by Rudi (2+0) Flk (0+2) yade (0+1) Flk pistää loistavan passin maalin edessä Rudille, joka kaikkien yllätykseksi laittaa kiekon tyhjään rysään.
5:10 Matti Ja Teppo pullaa ja allekirjoittanut hyppää askiin.

Thieves nappaa ansaitun voiton tehokkaalla viimeistelyllä ja hyvällä joukkuepuolustuksella.