FerrariFerrari 3 2 4
Elmira JackalsElmira Jackals 55% 61% 59%
FerrariFerrari 44% 38% 40%

1. erä

0-1 by _jeesus (1+0) LiigaReis (0+1) nerd (0+1) Pahin mahdollinen alku EJ:lle edellisen matsin jälkeen, kun _jeesus pääsee hyvän keskialueen tukkimisen jälkeen kaukovedolle ja upottaa tyylillä takakulmaan.

0-2 by pouya (1+0) nerd (0+2) LiigaReis (0+2) pouya karvaa kiekon naabilta takaisin, pääsee läpiajoon ja tuikkaa takakulmaan

Elmiran ongelmana hyökkäyksiinlähdöt omalta alueelta, sekä hyökkäysalueen pelin juuttuminen liiaksi kulmiin. Ferrari oli tehokas omissa maalipaikoissaan, joita ei kuitenkaan paljoa ollut.

2. erä

1-2 by Peyja (1+0) Scroll (0+1) joq (0+1)

Elmiran jonkinasteiseksi tavaramerkiksi muodostuneet keskitykset tuottavat jälleen tulosta, Elmira saanut paremmin otetta pelistä toiseen erään.

2-2 by joq (1+1) Scroll (0+2) Peyja (1+1) joq hiipinyt maalinkulmalle, josta pääsee vanhanaikaisella kiepauttamaan sisään

Erä oli Elmiran, Ferrarikin pääsi pari kertaa tekopaikalle, mutta kiekko ei pomppinut suotuisasti.

3. erä

Erän alku meni ohi mäkkäriruokien saavuttua ovelle, mutta ehdin nähdä joq:n violentin ja sitä seuraavat pahoittelut.

3-2 by Scroll (1+2) naabi (0+1) joq (1+2) Scrollilta hyvä veto yläpisteeltä takakulmaan.

3-3 by _jeesus (2+0) pouya vetää yläpeeltä ja karat sisään

3-4 by pouya (2+0) LiigaReis (0+3) Ohi meni, mutta vissiin hieno veto pouyalta, "Retomainen pelin ratkaisu" lordNIPPU:n sanoin.

Hetken jo näytti, että Elmira sai puolustuksensa kuntoon kreivin aikaan, mutta sitten livahti pari ylivoimahyökkäystä joilla Ferrari pääsi edelle jälleen. EJ olisi kaivannut kipeästi avausvoittoa kauteen, mutta pisteet menevät Ferrarille.

Kokonaiskuva matsista oli, että Elmira pyrki käyttämään hidastettuja hyökkäyksiinlähtöjä ja pyörityksiä hyökkäysalueella maskivetojen ja keskitysten kautta. Ferrarilla taas oli tehokkaat vastahyökkäykset, jotka ratkaisivat pelin heille.