DevilsDevils 2 5 6
PePoPePo 61% 45% 49%
DevilsDevils 38% 54% 50%

1. ERÄ

Ottelun alun PePo aloitti kiekkokontrollilla, mutta erän ensimmäinen paikka aukesi kuitenkin Entvelille, joka pääsi hieman varkain laukomaan vapaan b-pistevedon, laukaus jäi kuitenkin maalivahdin suojuksiin. Entvelin paikka jäikin erän alkuun Devilsin ainoaksi valonpilkuksi, sillä PePo painoi peliä aktiivisesti hyökkäysalueelleen ja sai karvattua kiekon menetysten jälkeen, jotta paine säilyi noin minuutin ajan vierasjoukkueen alueella. Erän puoleenväliin mennessä PePo ei ollut kuitenkaan saanut rakennettua yhtä miktokin paikkaa lukuunottamatta vaarallisia tilanteita, mutta ajassa 2:45 welu kävi riistämässä tikkarin kulmasta ja nousi vastustomattomasti maalille siirtäen PePon ottelussa johtoon. Erän vanhetessa myös Devilskin pääsi puolittaisiin hyökkäyksiin, mutta ykkössektorille PePo ei laskenut Devilsin hyökkäyksiä, eikä kaukolaukauksia vaarallisempia tilanteita syntynyt. Devils myös puolusti tiiviisti omalla alueellaan ja PePolla oli hyvästä paineestaa huolimatta hankaluuksia saada vapaita vetoja aikaan. Miktok haki koko erän aktiivisesti tilaa puolustuksen keskustasta, mutta kerta toisensa jälkeen Devilsin pelaajien lavat ehtivät vielä laukausten eteen. Aivan erän lopussa ajassa 5:32 miktok lähetti pitkän avauksen piikissä odottaneelle welulle, joka kaivoi 1v1-tilanteessa hienosti kiekon Muzzinilta ja karkasi näin yksinläpitilanteeseen, eikä kaveri erehtynyt rannarissaan, vaan eretauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 2-0.

2. ERÄ

Toisen erän alkuun PePo painoi jälleen peliä kohti hyökkäysaluetta ja toisella lähdöllä ajassa 6:25 miktok unohdettiin laitaan täysin yksin ja kaveri pääsi polkemaan b-pisteelle, josta lähtikin terävä laukaus maalin takanurkkaan. Toisen erän alussa Devils antoi PePon tulla vapaammin keskialueelle ja löi prässin vasta oman siniviivansa tuntumassa. Tämä tuotti vaikeuksia PePon hyökkäyksiinlähdöissä, mutta ajassa 7:54 welu nappasi jälleen hyvän riiston hyökkäysalueella ja miktokin kautta jortille pelattiin täysin vapaa vetopaikka maalin eteen ja tilanteeksi jo ratkaisevan tuntuinen 4-0. Toisen erän puoleenväliin tultaessa Devilsin hyökkäyspeli oli täysin tyrehtynyt, eikä PePon alueelle murtautumiseksi keksitty mitään keinoja. Kerta toisensa jälkeen hyökkäykset keskeytyivät keskialueella PePon hyökkääjäduon riistoihin ja näistä käännettiin nopeasti ylöspäin. PePon 4-0 maalin jälkeen pelin luonne kuitenkin muuttui huomattavasti avoimemmaksi ja ottelun painopiste vaihteli jatkuvasti. Devilskin pääsi luomaan tilanteita PePon päädyssä, mutta varsinaisia maalipaikkoja toisessa erässä he eivät kuitenkaan saaneet luotua. PePo sai luotua erän loppuun vaarallisia paikkoja liukuhihnalla, mutta viimeisin terävyys ratkaisuista oli jo poissa.

3. ERÄ

Heti kolmannen erän alkuun Entvelillä oli mahdollisuus tuoda valoa Devilsin otteluun, kun kaveri pääsi melko vapaasti siirtämään Pisun laukomaa irtokiekkoa tyhjään maaliin, mutta ratkaisu jäi sivuverkkoon. Kolmannen erän alussa Devils tiivisti jälleen puolustustaan ja lukitsi omaa siniviivaansa siten, ettei PePolla ollut helppoa murtautua aluellee. Kotijoukkue sai kuitenkin luotua paikkoja kauempaakin, mutta welu ei saanut viimeisteltyä hattutemppuaan hieman saman tyyppisestä tilanteesta kuin mitä Entvelillä oli hetki aikaisemmin. Erän puolessa välissä Devils pääsi kääntämään jälleen nopeasti hyökkäystä ja maali roikkui jo ilmassa vierasjoukkueen lähdettyä 3vs1-hyökkäykseen, mutta Nipsun ratkaisu jäi kuitenkin veskarin suojuksiin. Tästä kääntyikin heti vuorostaan PePolle 2vs1-hyökkäys, jonka jorti päätti maaliin miktokin syötöstä. Heti perään welu oli jälleen maalilla laittamassa kiekko tyhjiin, mutta päätyi kuitenkin syöttämään vielä taakse miktokille ja gosse oli ehtinyt ryhmittyä jo torjuntaan. Ajassa 16:37 welu sai lopulta viimeisteltyä hattutemppunsa jortin upean katto hipovan avauksen jälkeen ja heti perään ajassa 16:57 jorti oli itse viimeistelemässä jo PePon seitsemättä maalia. PePo oli useampaan kertaan laittamassa ottelua poikki ennen täyttä aikaa, mutta lopulta täydet 18 minuuttia pelattiin ja tulostaululla lukemat 7-0.

Tuomari: humble
Lisätty: 09.09.2020 20:13